BuzzerBeater Forums

Poland - IV.35 > SEZON 12

SEZON 12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
135813.126 in reply to 135813.125
Date: 6/7/2010 4:19:56 PM
Overall Posts Rated:
00
W sumie niegłupie podejście^^

This Post:
00
135813.127 in reply to 135813.126
Date: 6/8/2010 5:29:50 AM
Overall Posts Rated:
7272
Powiem tak.
Jest taka zasada, która mówi, kiedy większość cię krytykuje oznacza to, że idziesz w dobrym kierunku..,
a kiedy wszyscy się z tobą zgadzają mówisz mądrze :))))

This Post:
00
135813.128 in reply to 135813.127
Date: 6/9/2010 12:22:05 PM
Overall Posts Rated:
7272
Hey, Hey ludziska - żyjecie, czy się załamaliście, że w tym sezonie nie awansujecie do III ligi, bo jak wszystkim wiadomo PREDATORS TEAM awansuje HA, HA, HA No dobra, a na poważnie szykuję się na wtorkową bitwę w hali Diabloz.
Jedziemy tam zagrać - wygrać i awansować !!! Ole,Ole,Ole... Niech wygra lepszy czyli Predator :)))))))))))))

Ejjj ludki odzywać się no...dwaj dawaj, zamiast się zastanawiać, nie bój się - maźnij pościka no, no, no....czekamy :)))

This Post:
00
135813.129 in reply to 135813.128
Date: 6/9/2010 2:22:06 PM
Overall Posts Rated:
00
Bój się, oni są nieźli, więc mysle że będziecie toczyć równy bój, ja zagram w 1 rundzie z Patriots, tak jak i w ostatnim meczu sezonu zasadniczego:) Dziwi mnie ich postawa, mają wszystkich zawodników wstawionych na TL. 0_o

This Post:
00
135813.130 in reply to 135813.129
Date: 6/9/2010 6:45:45 PM
Overall Posts Rated:
7272
Na pewno są bardzo groźni, ale my nie boimy się nikogo !!!
Pierwsza runda - awans - druga runda - awans - finał play-off i dopiero się zacznie gra na maxa, do upadłego :)))

From: angus

This Post:
00
135813.131 in reply to 135813.130
Date: 6/10/2010 5:59:56 AM
Rekiny Bytom
III.10
Overall Posts Rated:
00
Już przed playoffami Bolesław Łysek został zesłany do kopalni za słabe występy. To odnośnie tych kar dyscyplinarnych Mam nadzieję, że mu to w minutach do treningu nie pomiesza. Oczywiście wszystko tymczasowo, by na pokładzie Idy mógł przemyśleć swoją grę. A droga Rekinów do awansu jest tak trudna, że każda runda jest dobra na odpadnięcie.
- Tylko co z tym budżetem? - pyta coraz bardziej zdenerwowany skarbnik
I pytanie skarbnika pozostało bez odpowiedzi, bo chwilowo w Bytomiu nie wie nikt

From: Rafik_VIP

This Post:
00
135813.132 in reply to 135813.131
Date: 6/10/2010 7:18:30 AM
Overall Posts Rated:
7272
U nas w klubie dokonano spektakularnego zakupu. Dwie miniaturki pucharów. Jedna to miniaturka statuetki MVP, którą chce odzyskać KING Albin po skandalicznym werdykcie z zeszłego sezonu, kiedy został oszukany przez komisję opiniującą oraz druga statuetka to statuetka za awans do III ligi. Obie statuetki póki są replikami tych, które mamy nadzieję zawitają na stałe do naszej klubowej gabloty.

Co do informacji przekazanych przez Centrum Prasowe Rekinów odpowiedź do skarbnika jest prosta.
Kupimy od was Bolesława syna Krzywosława, z rodu Łysokrzywych, z matki Wiesławy, za okrągłą sumkę 200.000 aby ratować budżet waszego klubu... Jak widać my wrocławianie chcemy żyć w przyjaźni w innymi klubami i dlatego oficjalnie składamy propozycję odkupienia tego gracza, aby ratować klub Rekinów przed bankructwem. Chceliśmy Huberta Ambrożka, lecz ten wybrał wygnanie na Cypr, więc może teraz się uda.
Czy Rekiny przyjmą propozycję managera Rafika, czy też skarbnik będzie siwiał z dnia na dzień, a manager zagryzał paznokcie ze strachu przed odpadnięciem... Przekonamy się wkrótce. Propozycja jednak padła...

Manager Rafik jasno powiedział co ma na myśli: STOP przemocy w klubach. STOP przemocy i zsyłania ich do kopalń. STOP takim metodom, dlatego chcemy wykupić Bolesława i dać mu nową szansę. Czekamy na odpowiedź Angusa.

I tyle w tym temacie...

From: angus

This Post:
00
135813.133 in reply to 135813.132
Date: 6/10/2010 7:45:03 AM
Rekiny Bytom
III.10
Overall Posts Rated:
00
Oficjalny komunikat klubu Rekiny Bytom
Bolesław Łysek ani żaden inny zawodnik nie opuści zespołu w najbliższym czasie. Proponowana kwota 200 tys $ może stanowić ekwiwalent za usługi pana Bohdziewicza, Kolona bądź Sekreckiego, choć patrząc na ceny rynkowe za cała trójkę łącznie osiągnąc możnaby maksymalnie 10 tys.
Dodatkowo zawodnik Łysek zostaje pozbawiony dostępu do wszystkich mediów w celu uniknięcia propagandy, która mogłaby doprowadzić do osłabienia morale gracza. Wszystkie prawa zostaną przywrócone po satysfakcjonujących występach.
Planowane restrykcje wobec Pana Lysko zostają oddalone na czas nieokreślony. Jak wypowiada się sam zainteresowany : "Zarabiam najwięcej! To musi o czymś świadczyć. Jestem gwiazdą tej ligi i nikt nie może się ze mną równać."

From: Rafik_VIP

This Post:
00
135813.134 in reply to 135813.133
Date: 6/10/2010 1:10:24 PM
Overall Posts Rated:
7272
Na odpowiedź ze strony klubu Fair-Play nie trzeba było długo czekać... W zasadzie nawet tekst zamieszczony poniżej nie jest oficjalnym stanowiskiem klubu, lecz jednego z zawodników, którym lekko sodowa do głowy uderzyła, ale przynajmniej w granicach rozsądku. Oczywiście chodzi nam o Albinka, który w sobie znanym stylu skomentował wypowiedzieć Łyska.

Oto ona:

Albin: Słyszałem wypowiedzi tego łysego kasztana. Może i zarabia najwięcej w lidze, nie wiem kto mu tyle chce płacić, bo w meczu przeciwko niemu zrobiłem mu 4 czapy i kilka razy wkręciłem go w parkiet. Jak zawsze powiem wam wszystkim jedno...On zarabia najwięcej - zgoda, ale to ja jestem KING - KING ALBIN i łysy może o tej koronie tylko pomarzyć, bo jest...łysy i mu ta korona z głowy spadnie,więc według wszystkich obliczeń matematycznych, logarytmów, sinusów, cosinusów, tangensów oraz cotangensów i wszystkich takich innych ta korona na łbie mu się nie utrzyma - KRÓL JEST JEDEN czyli JA - ALBIN - słyszysz łysy, łysa pało zakrapiana WKRĘCĘ CIĘ W PARKIET i ZROBIĘ Z TWOJEGO DUPSKA CIASTO DLA PANI MALINOWSKIEJ I KRYSI Z GAZOWNI !!!
Nie wkurzaj króla bo będzie bolało !!!

Tyle Albin Stalski. Będziemy się uważnie przeglądać rozwojowi wypadków...
Bonifarcy Malinowski oraz Pafnucy Grabarczyk (już po urlopie) - Stacja Show Time dla kibiców
...twoje pierwsze źródło informacji prosto z serca najlepszego klubu IV ligi

This Post:
00
135813.135 in reply to 135813.134
Date: 6/10/2010 2:28:02 PM
Overall Posts Rated:
00
A Walat na to:
- Albin, bądź se królem jak LBJ w NBA i przegraj ze mną jeszcze na poziomie walk w konferencjach :*

This Post:
00
135813.136 in reply to 135813.135
Date: 6/10/2010 5:54:12 PM
Overall Posts Rated:
7272
No nie - to już przechodzi ludzkie pojęcie...beniaminek się wtrącił... matulku moja ty kochana...a ten to kto...Jak się nazywa? Skwitował to Albin :))) i wesołym krokiem poszedł kupić sobie IceTea i paczkę słonecznika...

Chyba zaczynają się pewne złośliwości względem siebie,a to oznacza tylko jedno - zbliżają się play-offy :)))

Advertisement