kombinacia nasich "oslnivych" foriem a fakt ze sme hrali proti Portugalcom - toto bola garancia prehry, aj ked nie vysokej. myslim ze bolo jasne ze na nich neska nemame, dovolil by som si tvrdit, ze ani s lepsimi formami by sme na nich nemali, mame jednoducho slabsi tim. z velkych vyhlaseni o tom ze to cele vyhrame nie je nic. nabuduce by som zvolil radsej inu taktiku rozpravania - nehovorit o tom ako sa vidime vo finale proti neviem komu, pretoze sa to skonci takto.
Formy sme nemali najlepsie a to nas aj s CT potopilo, ale vysledok to bol velmi tesny (realne menej ako o 9b, lebo potom to casto nezmyselne faulovanie natiahne), takze neviem kde beries tu istotu. Asi len preto, ze je uz po vojne, pan general.. Takze stacilo, keby 1-2 hraci mali lepsie formy alebo keby len sli normal ako my a mohla z toho byt vyhra. A fakt je aj to, ze sme proti Portugalcom hrali tuto sezonu proti vyssiemu pristupu a vyhrali sme, aj ked mozno mame slabsi tim. Aj ked pisem mozno preto, ze poznam cely nas tim, ale Portugalcov len a par a aj tak si to tak jednoducho nedovolim hodnotit ako niektory (naschval tam je Y a nie I, kto ma pochopit, pochopi). Mozno sa mylim (nechce sa mi to hladat), ale nikdy som nehovoril o tom, ze to cele vyhrame, len som hovoril to, ze to mame dobre rozbehnute, v pripadnom finale ... a ze vsetko okrem vyhry bude neuspech. Co sa nakoniec aj potvrdilo. A aku suvislost to ma s dnesnym zapasom mi ostava zahadou. Nemozeme sa predsa pozerat len na dalsi zapas, musime sa pozerat aj kusok dalej a tomu podriadovat celu strategiu a taktiku.
Last edited by Psycho1_1_1 at 1/16/2012 4:36:13 PM