Play - OFF'u,hatta 2.liği garantilemiş ve en önemli pota altı oyuncum Grove'un yokluğunda farklı oyuncularla,farklı taktiklerle çıkıyorum maçlara ve bundan dolayı sezon başında hesapta olmayan 2 mağlubiyet aldım. O maçları kazansam belki şimdi lider dahi olabilirdim konferansta ama BC Placebo beni yenip muhtemelen NRBLC ile Grup Finali'ni oynayacak ve biri III. Lig'e çıkacak. O yüzden elimden geldiğince oyuncularımın antrenman alması için dengeli davranmaya çalışıyorum.
Genç Atsızlar'ı galibiyetinden ötürü kutluyorum ama geçen sezonun şampiyonu PUGNATORE'un durumuna bakmasını öneririm,bu öneriyi daha önce yanılmıyorsam NRBLC'de yapmıştı. Yaşça ileri oyuncuları,ciddi maaş ve ücret karşılığı almıştı ama şu an kümede kalmaya oynuyor. Olur da Play - OFF'ta karşılaşırsak böyle olmayacağından herkes emin olabilir.
Enzopaschis'in deplasmanda Redbull Shootforce'u yenmesi,İstanbul B8Ers'ın da evinde Serikbulls'u geçmesi eskilerin düşünmesi gereken bir durum gibi duruyor.
Bu arada günü kurtarmak adına İstanbul B8Ers 38'lik bir İtalyan almış 3 nuamraya...
Last edited by snox at 12/22/2014 6:14:36 AM