ΤΑΠΑΙΠΩΡΙΑΚΟΣ" Η πιο αδυνατη ομαδα στους κοκκινους κανει φιλοτιμες προσπαθειες και καθε νικη ειναι μια μεγαλη επιτυχια. Φαινεται να το παλεψει μεχρι τελους. Καλη επιτυχια σε αυτην την προσπαθεια.
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.Είχα πολλές δουλειές από εδώ και από εκεί και δεν έγραφα πολύ καθώς κοιτούσα κυρίως την ομάδα μου(Bluzzers),και εδώ έδινα εντολές λόγο του ότι ο κολλητός μου δεν μπορεί.
Λοιπόν,μπορώ να πω ότι παρά τις ατυχίες που είχα στο θέμα των Center, όπου ενώ τραυματίστηκε ο βασικός μου(4 βδομάδες!!) και τον άλλαξα τραυματίστηκε για άλλες 2 και ο καινούργιος, είχα εύκολο πρόγραμμα όσο αφορά τα ματς που θα μπορούσα να χτυπήσω.Όλα έρχονται μετά από 2-3 χαλαρούς αγώνες όπου έχω κρατήσει ενθουσιασμό.Σήμερα το "δυνατά" πιστεύω πως ήταν αναμενόμενο. Μετά τα σημερινά αποτελέσματα που μου δίνουν μια ασφάλεια στην 7η θέση θα προσπαθήσω για την παραμονή.Μαζεύω λεφτά ώστε να να πάρω κάποιους παίχτες που θα ξεχωρίσουν,αφού βλέπω πως είναι εφικτό.
Ο Metrice επιθετικά είναι πολύ καλός και φάνηκε και σήμερα με τους 57 πόντους που πέτυχε.Για αυτό ευθύνεται το πολύ υψηλό σουτ και μπάσιμο,κυρίως μπάσιμο.
Θα προσπαθήσω να γράφω λίγο πιο τακτικά μετά το all star.