Dátum: 2012. 02. 09. 12:53:47
kaygee:” Még mindig általánosságokban beszélsz. Mindenki tudja a BB közöségben, hogy a probléma a centerekkel a magas fizu. Ez már többször tárgyalva is lett.
Azt írtad, a legnagyobb probléma a játékosok itthontartása. Ezt könnyű mondani, de ezek megintcsak nagy szavak…….
Mindannyian boldogak lennénk, ha megmondanád, hogy hogyan tennéd ezeket, ha te lennél a kapitány. Nem mondasz SEMMIT, hogy lehet megoldani a problémát.
Ok, ez a topick kérdésekról szól, itt egy:
Hogyan hoznád haza, a problémás magyar játékosokat?!”
Mighty:” Kezd vicces lenni……..” Nem gondolod, hogy pl én megvenném ezeket a játékosokat a saját csapatomba? Neked egyetlen 370k-s játékosod van, akinek magas fizuja van…….És a többieknek nincs ilyen magas fizujuk…A legtöbbjük 200-330k körül vannak, akiket haza kéne hozni…Ez nem sok. Ha azt állítod, hogy nincs olyan magyar menedzser, aki őket eltartaná az 1168 közül, akkor nincs mit csinálni. A lengyelek találtak erre megoldást, Wisiniewski-re. A mi országunkban voltak olyanok, akik eladták az egész csapatot, és egy ideig bevállalták, hogy eltartanak drágább játékosokat. Israel, Törökország, Chile elengedte a monstereiket „nyugdíjazni(=retired..szerk.)” Egy csomó opció van, de ez úgy tűnik számodra új. Te csak ismétled önmagad, és véded a pozíciódat- Onnan könnyű ezt mondani. Nagy szavak megint, és semmi jelentésük. Te nem tudsz semmi, másik országban játszol…….”
Dátum: 2012. 02. 09. 13:20:00
Mighty: „A mi országunkban voltak olyanok, akik eladták az egész csapatot, és egy ideig bevállalták, hogy eltartanak drágább játékosokat. Israel, Törökország, Chile elengedte a monstereiket „nyugdíjazni(=retired..szerk.)” Egy csomó opció van, de ez úgy tűnik számodra új. Te csak ismétled önmagad, és véded a pozíciódat- Onnan könnyű ezt mondani. Nagy szavak megint, és semmi jelentésük. Te nem tudsz semmi, másik országban játszol…….”
kaygee:”Nekünk is vannak ilyen csapataink, és fiatalok edzésére használjuk. Egy lépéssel előtted járunk már…Úgy gondolom, hogy azért analizálod a régebbi dolgokat, mert nincs terved a jövőre. Arra készülünk, hogy jobb csapatunk legyen a későbbiekben, hosszútávra, nem rövidtávú tervek kellenek…….
Mighty:” Hello Magyarország!
A Rip City csapatának menedzsere vagyok, alias Mighty Mouse. Észtországból játszom, és a 7. szezon óta játszom. A 12-13. szezonban az Észt válogatott vezetője voltam, és a technikai segítő is voltam több évig a válogatuttanknál.
Nagyon jó csapatotok van, és biztos vagyok benne, hogy egy csomó taktikai segítséget tudok nektek nyújtani, hogy visszavezessem a válogatottatokat az élmezőnybe!”
kaygee:”Ez az összes, amit mondani szeretnél? Sokkal több tapasztalatod van, mint másoknak? Egyéb ötletek a jövőre nézve?”
Dátum: 2012. 02. 09. 14:52:32
kaygee:”Nekünk is vannak ilyen csapataink, és fiatalok edzésére használjuk. Egy lépéssel előtted járunk már”
Mighty:”Akkor mi a probléma? Van egy működő programotok. A fiatalok kapnak edzést, vannak ötletelések a közösséggel, vannak scuotjaitok. Én nem változtatnék ezen.Én tudok tippeket adni, hogy erősebb játékos állományt tudjatok építeni. NT edőzknek nem az alapokat kell megmutatniuk, hanem megállapítani, hogy mit kell edzeni, és kielemezni az ellenfelet.
kaygee:”Ez az összes, amit mondani szeretnél? Sokkal több tapasztalatod van, mint másoknak? Egyéb ötletek a jövőre nézve?”
Mighty:”Nehéz veled kommunikálni. Mit értesz azon, hogy tapasztaltabb, mint bárki más itt? Azt mondtam, hogy jobb eredményeket tudok felhozni, mint az előző M.V. edző. És emellett, ha az U21 program működik, és az NT is, akkor nem lesz probléma.”