BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > NT III

NT III (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
196358.128 in reply to 196358.126
Date: 11/7/2011 3:45:25 PM
Overall Posts Rated:
10361036
ništa, toliko od mene šta se tiče ove rasprave.
kako sam već spomenija, ja živim u uvjerenju da sam učinija dobru stvar i motivira ove managere za daljnji trening.imam pravo na to, tako smo odlučili moj stručni stožer i ja, i ne kajem se radi toga unatoč porazu.
više se neću vraćat na to, sviđalo vam se to ili ne, imate pravo na mišljenje, kakvo god bilo.

šta se tiče nove sezone, zasad je izabrano 11 igrača
na playu su grbeš i da silva, bš će pokrivat mazija, padovan (krajina), na krilu su polovanec, čaleta (krajina), na kc je verbić, troskot (žakula), na centru težak (žakula)

e sad.. ka i uvik s centrima je najveći problem. katabatić je diga taj jedan skok, čeka se još jedan. s mijačom neznamo šta će bit u vezi forme. petroša bi triba ipak upast, kontakira me njegov vlasnik, kaže da će pazit na formu. srića na počeku iduće sezone će ovih par mladih skroz stasat pa će petroša i mijač bit prošlost

za pokrivanje BŠ pozicije se čeka pejković da digne domet..

triba vidit šta će bit s curkom, forma mu je na kraju prošle sezone bila tragična, vlasnik ga je stavlja 100+ minuta
ako bude tako nema ga smisla pozivat

Last edited by Starosta (NT coach) at 11/7/2011 3:48:37 PM

This Post:
00
196358.129 in reply to 196358.128
Date: 11/7/2011 3:49:06 PM
Overall Posts Rated:
637637
a ništa, čujemo se na kraju tekuće sezone ;)

This Post:
00
196358.130 in reply to 196358.127
Date: 11/7/2011 3:52:35 PM
Overall Posts Rated:
10361036
meni bi bilo draže da si me kritizira bez obzira na rezultat. pošto je to prijateljska rezultat je manje bitan, jer za razna isprobavanja prijateljska i služi. ispravi me ako griješim.

znači po tebi bi bilo bolje da smo danas dobili utakmicu, al da nismo (već sam 10 puta to napisa) nagradili managere i motivirali za daljnji trening? e pa ja ne mislim tako, draže mi je da smo izgubili, al da ti manageri i dalje zapnu za trening i da nam ti igrači budu nositelji za par sezona! svakom je drago da mu igrač zaigra za reprezentaciju.

isto tako mislim da ova utakmica neće utjecat na utješni turnir, a ni na kvalifikacije iduće sezone.

Last edited by Starosta (NT coach) at 11/7/2011 3:53:19 PM

This Post:
11
196358.131 in reply to 196358.130
Date: 11/7/2011 4:02:28 PM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
47954795
O.k. izgubili smo...čemu sad dizati toliku buku...odlučili smo isprobati Nalisa jer je samo korak iza naših reprezentativnih niskih krila, nije razočarao, i odigrao je sasvim solidno...i pošto je još uvijek u treningu i bit će dok ne udari u plafon definitivno je zanimljiva opcija...a provlačio se ispod radara upravo zbog plate i potencijala...
Dali smo šansu Hegedušiću i Lukoviću jer kucaju na vrata repke i već iduće sezone bi mogli biti standardni, ovo nije bila taktika za njih, ali se Luković pokazao kao sasvim solidan, dok je Hegedušić vjerojatno podbacio radi taktike, a i taj skok nam je rak rana od pamtivjeka. Morali smo im dati priliku jer igramo pretežno vanjske taktike pa da vidimo kako će se snaći.
Pernjak je u obrani i još ponečem sasvim na rangu reprezentacije...ali je još uvijek malo iza naših top bekova...ni on nije razočarao...
E sad Rušin...Rušin je trenutno naš top play ako izuzmemo ove u repci...da mu fali još dosta, to je istina, ali kao rezerva je mogao proć sve dok Grbeš nije izletio...ali tko je pratio tekmu zna da je GE poludio u zadnjih par minuta, i ispremješao sve igrače po svim pozicijama...tako da se totalno poremetila koncepcija igre, da toga nije bilo mogli smo izvuć pobjedu...bitno je da dečko napreduje velikim koracima i već za sezonu kvalitetnog treninga bi mogao biti sasvim blizu repci, a za 2-3 bi mogao biti standardni reprezentativac...što prije ga dignemo ne tu razinu tim bolje, jer se Grbeš ne podmlađuje...

Razgovarali smo prije tekme dal odigrati s tom postavom ili ne...odlučili smo se da ih idemo isprobat i dat im priliku...prvenstveno da Rušinu damo vjetar u leđa za trening, i da Grbeš nije izletio pobjeda bi bila zagarantirana...a i ko bi rekao da će ovaj njihov preko Mazije zabiti toliko koševa...a i mislim da je njihov ENT bio netaknut za razliku od našeg...zato je i Grbeš nakupio toliko osobnih a Mazija toliko puštao...

Šteta da smo izgubili, jer smo bili bolji, ali protiv takvih stvari se ne možeš osigurat...

Da se opet pitam dao bih podršku Starosti, bez obzira na poraz u prijateljskoj utakmici...pa ne možeš sve na sigurno, ponekad treba riskirat...

Last edited by Ray Sadomazođubrilović at 11/7/2011 4:09:17 PM

This Post:
00
196358.132 in reply to 196358.131
Date: 11/7/2011 4:08:18 PM
Overall Posts Rated:
10361036
ja sam malo zajeba jer nisam postavija da silvu među rezerve, al pošto sam vječni optimist boja sam se da ih ne zgazimo i da na kraju u 4/4 igra da silva a ne rušin..

to smatram jedinom svojom greškom šta se tiče dnašnje utakmice
isto tako nisam moga stavit pod koš ako sam odlučija isprobat rušina, zbog njegovog šuta iznutra
al nadam se da će galeb baš radi ovog debija rušina zapet za treniranje tog unutarnjeg suta, u zadnje vrime mu non stop dosađujem s tim..

This Post:
00
196358.133 in reply to 196358.132
Date: 11/7/2011 4:15:28 PM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
47954795
Rušin je i u U21 imao problema s šutom zbog toga, ali je tamo uvalio brdo asistencija i pokupio brdo lopti, a sad ništa...dobro, imao je jednu asistenciju...
Ali svejedno ne bi tako loše odigrao da nije tog ENT-a...

This Post:
00
196358.134 in reply to 196358.131
Date: 11/7/2011 4:17:27 PM
Overall Posts Rated:
637637
ko šta rekoh, ok to je bila vaša odluka. nije problem poraz, da je bio poraz a da su bili igrači koji su igrali prijašnju sezonu ja sad ovdje ne bih ni bio.
ja sam samo iznio svoje mišljenje a na kraju je ošlo malo sve kud nije trebalo. no, jel bi ti šutio da te netko nazvao lažcem i licemjerom a znaš da nije u pravu?
ok, probali ste i spušili ste. nagradili ste trenere. meni bi draža bila pobjeda. samo ja mislim da ništ niste dobili s time. vjerujem da bi vas i dalje slušali za trening ti manageri kao i do sada. i oni sami znaju da će ti igrači kroz sezonu dvije biti unutra pa bi slušali. ovak ste sam vidjeli da to ne valja još uvijek i izgubili tekmu. više je logike bilo pokusirat s pejkovićem koji ima šansu ove sezone upast unutra neg s rušinom i inim igračima.
al opet to je samo moje mišljenje. kako kažu 100 ljudi, 100 čudi. nema smisla više o ovome.
bilo pa prošlo.

This Post:
00
196358.135 in reply to 196358.134
Date: 11/7/2011 4:22:55 PM
Overall Posts Rated:
10361036
pejković je već isproban u prošlim utakmicama. marijih sad radi toga zna da je on korak do reprezentacije i sve će učinit da opet bude. ok, drukčije razmišljamo, osobno je to meni bija motiv kad je choda stavija grbeša i nakon toga sam zapea još više i nisam ga tija iznevjerit. da nije bilo te šanse možda bi nastavija nakon toga s treningom na 2 pozicije i iša na zaradu, a ne na stvaranje reprezentativca

napravija sam to baš radi toga, i nadam se da će to bit praksa ubuduće, motiv i pokazatelj za managere.

ok, mogli smo dobit utakmicu, al šta bi nam to značilo? kako ti misliš da ovim nismo dobili ništa, ja tako mislim da smo ovim dobili puno,a da ništa ne bi dobili pobjedom sa prvim sastavom

slažem se da više nema smisla o ovome, ja tebe ne mogu uvjerit da je ovo bilo ispravno, ti mene ne možeš da ovim nisam ništa dobija i sve ok..

This Post:
00
196358.136 in reply to 196358.135
Date: 11/7/2011 4:30:41 PM
Overall Posts Rated:
637637
slažem se da više nema smisla o ovome, ja tebe ne mogu uvjerit da je ovo bilo ispravno, ti mene ne možeš da ovim nisam ništa dobija i sve ok..

upravo to. ja nisam mislia da će ovo otići ovoliko daleko. ja sam htio sam reći da mi se postupak nije svidio i rekao kako ja gledam na sve to. stoga, neću odgovarat na gore postavljeno pitanje jer neće ovome biti kraja i vrtit ćemo se samo u krug.
ostat ću zadovoljan s tobom iz razloga jer vjerujem da bi me tijekom ove sezone natjerao izvedbama da ti vratim glas i radi nekih odigranih tekmi prošle sezone u kojima si riskira.
stoga, sretno i čujemo se kad kiksaš ;)

From: treant

To: Moa1
This Post:
00
196358.137 in reply to 196358.136
Date: 11/7/2011 4:44:53 PM
Overall Posts Rated:
782782
Jedan od najboljih HRV BB igrača planira promijeniti sredinu, (10902853) ako ima zainteresiranih neka se obrate na PM.

This Post:
00
196358.138 in reply to 196358.121
Date: 11/7/2011 5:06:14 PM
Overall Posts Rated:
9999
Gle,

Jesi sam napisao da se ljudi osvrnu na tvoje vođenje reprezentacije tako da se ne čudiš ako te netko s vremena na vrijeme bocne. To je takva pozicija( I Capela isto bockaju ko ludi ) i ako ne možeš podnijeti konstruktivnu opasku onda je to malkice problem.
To što si izgubio prijateljsku utakmicu "big deal". Bitno je da prolaziš u natjecateljskim. To ti stvarno ne treba nitko zamjeriti.
Imaš pravo da treba pokušavati sa novi igračima ali testirati igrače koji bi "možda" mogli upasti u roster za 2-3 sezone je po meni bezveze.
E sada. Kažeš da treba nagraditi vlasnike igrača koji se dosta odriču za treniranje naših igrača. Po kojoj si to metrici došao do toga? Buzzer je egzaktan kao Excel tablica. Bitni su brojevi a ne mogućnost nekoga da zbog većeg truda ingeniozno se pretvori u zvijezdu.
Davno se povlačilo po forumu repke da igrači ispod MVP potencijala jednostavno nisu za repku makar igrali krilo. Puno je igrača propalo ili su ih ljudi prestali trenirati zbog toga. Sada se opet vraćamo na staro...

Lp

Advertisement