BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > [NT] diskusia V

[NT] diskusia V (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
204209.128 in reply to 204209.117
Date: 1/16/2012 4:24:07 PM
Overall Posts Rated:
284284
Presne ako píšeš .... Bohužial velké sklamanie aj pre mňa ako fanúšika NT zápasov ..Nie je nič lepšie ako sledovať Nt zápasy mám rád BB a mne o nič nejde niesom v strese ako v ligovom zápase =) A ano formy to bolo osudné... Ale napriek tomu výborná práca Psycho dúfam že budeš pokračovať pri kormidle....

Sklamanie pre vsetkych a nie male. Zato ja mam ten stres aj za teba, ked pozeram:) Vdaka za podporu a k tej kandidature sa vyjadrim velmi strucne, ked sa to uz nacrtlo. Ak sa objavi nejaky schopny a zodpovedny kandidat, tak som ochotny nekandidovat a podporit ho a to hlavne z casovych dovodov, kedze je to zavazok na polroka, koncim skolu a este neviem, co bude za polroka...

This Post:
00
204209.129 in reply to 204209.118
Date: 1/16/2012 4:35:34 PM
Overall Posts Rated:
284284
kombinacia nasich "oslnivych" foriem a fakt ze sme hrali proti Portugalcom - toto bola garancia prehry, aj ked nie vysokej. myslim ze bolo jasne ze na nich neska nemame, dovolil by som si tvrdit, ze ani s lepsimi formami by sme na nich nemali, mame jednoducho slabsi tim. z velkych vyhlaseni o tom ze to cele vyhrame nie je nic. nabuduce by som zvolil radsej inu taktiku rozpravania - nehovorit o tom ako sa vidime vo finale proti neviem komu, pretoze sa to skonci takto.

Formy sme nemali najlepsie a to nas aj s CT potopilo, ale vysledok to bol velmi tesny (realne menej ako o 9b, lebo potom to casto nezmyselne faulovanie natiahne), takze neviem kde beries tu istotu. Asi len preto, ze je uz po vojne, pan general.. Takze stacilo, keby 1-2 hraci mali lepsie formy alebo keby len sli normal ako my a mohla z toho byt vyhra. A fakt je aj to, ze sme proti Portugalcom hrali tuto sezonu proti vyssiemu pristupu a vyhrali sme, aj ked mozno mame slabsi tim. Aj ked pisem mozno preto, ze poznam cely nas tim, ale Portugalcov len a par a aj tak si to tak jednoducho nedovolim hodnotit ako niektory (naschval tam je Y a nie I, kto ma pochopit, pochopi). Mozno sa mylim (nechce sa mi to hladat), ale nikdy som nehovoril o tom, ze to cele vyhrame, len som hovoril to, ze to mame dobre rozbehnute, v pripadnom finale ... a ze vsetko okrem vyhry bude neuspech. Co sa nakoniec aj potvrdilo. A aku suvislost to ma s dnesnym zapasom mi ostava zahadou. Nemozeme sa predsa pozerat len na dalsi zapas, musime sa pozerat aj kusok dalej a tomu podriadovat celu strategiu a taktiku.

Last edited by Psycho1_1_1 at 1/16/2012 4:36:13 PM

This Post:
00
204209.130 in reply to 204209.119
Date: 1/16/2012 4:46:12 PM
Overall Posts Rated:
284284
nesuhlasim s tebou v tom ze mame slabsi tym, sice maju silny podkos ale pri rovnakom pristupe a rovnakych formach sme podla mna lepsi...a v druhej casti s tebou tak trochu suhlasim,ja uz som tu davnejsie pisal ze je zbytocne sa rozpravat o finale,kedze sa tam dostat nemusime a aha ho...ale nevadi,kazdopadne psycho odviedol dobru pracu tento rok opat,za formy fakt ze nemohol ;)

Bohuzial tie formy boli take ako boli. Minuty mal minuly tyzden zle len Dubravcak, co janovi vobec nezazlievam, kedze to bola blba zhoda nahod, nie schvalnost. Navyse dost velka opora Jarabek sa nestastne zranil, moj Bujda sa nie zbavit zlej formy po zraneni, Gazur aj Drunek su v zahranici nespolahlivi... Suverenne najslepsie na tom boli zajinovi hraci, velmi podobne hraci wendi, hlavne Bombara. Este aj Rezso a Renac si drzali celkom stabilnu formu z tych, co boli v NT od zaciatku sezony. Nechcem teraz porovnavat alebo karhat, len konstatujem. Pocas celej sezony (aj ked sme mali slabsich superov), tak na formy som sa nemohol stazovat, zial teraz to tak vyslo...

This Post:
00
204209.131 in reply to 204209.120
Date: 1/16/2012 4:50:52 PM
Overall Posts Rated:
284284
Podle mne jsou vysoké cíle potřeba, byť se je vždycky nepodaří naplnit. Navíc bych připomenul, že o finále nemluvil až tak psycho jako trenér, ale spíše my někteří ostatní.
Co se týče tohoto zápasu, tak vás nejspíše zradily ty zmiňované formy, dle výsledku (a průběhu, kdy to 52s do konce bylo o 2 body) soudím, že s lepšíma formama to bylo vyhratelné i s tím nižším nasazením, i takto to bylo o vous. Otázkou je portugalská cena za tento postup, pokud jste hráli normal-CT a ne TIE-normal, tak nejspíše o moc dále nedojdou. Což je ale slabá útěcha.
Jinak to, že si myslíš, že máte jednoznačně slabší tým, je úplně mimo dle mého názoru.

Vdaka za podporu. Aj po tejto prehre si myslim, ze sme mali uplne realne ciele, len nie najlepsie nacasovanie foriem. Co z toho, ze si dame za ciel dostat sa do PO a potom sa tesit z toho, ze sme presli cez prve kolo proti superovi ako Indonezia...

This Post:
00
204209.132 in reply to 204209.123
Date: 1/16/2012 4:58:04 PM
Overall Posts Rated:
284284
Najviac nas topanka tlaci ocividne na SF, kde aj teraz odohral Dubravcak az 28min pri takej zlej forme. To je myslim dost jasny dokaz, ze sme tam nemali koho postavit. Na PG/SG mame 5-6 hracov, ktori mozu aj v tazsich zapasoch kludne nastupit v zakladne, pod kosom asi 5. Takze nie je to az take zle, zeby sme mali prilis uzky kader, len to SF je horsie na tom.

Last edited by Psycho1_1_1 at 1/16/2012 4:59:33 PM

This Post:
00
204209.133 in reply to 204209.131
Date: 1/16/2012 4:58:05 PM
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
12041204
Second Team:
Jirkov
I na MS jsme se přesvědčili, že spoustu zápasů rozhodují maličkosti, dokonce bych řekl, že možná často i štěstí. Když nepočítám ty týmy, které jsou kvalitou jinde, tak všechno jsme měli vyrovnané zápasy, snad jen dneska s Francií výhra a před pár týdny prohra s Čínou byly jednoznačnější.

This Post:
00
204209.134 in reply to 204209.133
Date: 1/16/2012 5:00:41 PM
Overall Posts Rated:
284284
Tam to uz nie je nejaky turnaj, kde mas dost oddychovych zapasov. Spicka je velmi vyrovnana ako v realite, tam rozhoduju doslova malickosti.

This Post:
11
204209.135 in reply to 204209.132
Date: 1/16/2012 6:06:23 PM
FC Folkmar
II.4
Overall Posts Rated:
5353
Pozerám záznam zo zápasu. Portugalcom tiež vo väčšej časti zápasu na SF hral hráč označený ako PF a jeho náhradníkom bol SF. Tiež hrali Rýchlo dnu. Podľa minút vyzerá, že nehrali kolotoč. Ale možno sa mýlim. Nám na SF hrali veľkú časť zápasu podkošoví hráči. Podľa mňa je asi "logické", že pri tejto taktike hrá na poste SF nejaký podkošový hráč, ktorý ma silný vonkajšok a možno aj prihrávky vysoko. Ono aj podľa priateľských zápasov kde sme hrali kolotoč a Capela hral na SF tak presne vyzerá. Potom to vyzerá, že v takýchto zápasoch je lepšie mať 5-6 podkošových hráčov v zápase. Hlavne ak chýbajú hráči z označením SF, ktorý majú formu. Teda možno práve to rozhodlo tento zápas, že do zápasu boli nominovaní len 4 hráči, pritom sa jeden ešte aj zranil a v koncovke už asi chýbal. Keď sa k tomu pridajú horšie formy, tak to asi bolo rozhodujúce. :-(

Škoda. Teraz už je to jedno. :-(

From: razor

This Post:
00
204209.136 in reply to 204209.135
Date: 1/17/2012 1:00:00 AM
Overall Posts Rated:
284284
Pozerám záznam zo zápasu.

co robis? tak to sa musis riadne nudit, ked pozers zaznam, to by sa mi nechcelo ani nahodou

From: koffo

This Post:
11
204209.137 in reply to 204209.136
Date: 1/17/2012 2:51:23 AM
DK BEARS
II.2
Overall Posts Rated:
114114
Second Team:
DK BEARS B
ty ako robis analyzu zapasu? Len podla pozapasoveho hodnotenia?

This Post:
00
204209.138 in reply to 204209.135
Date: 1/17/2012 4:22:16 AM
Overall Posts Rated:
284284
Keby sme mali horsie formy na obvode a pod kosom mali viac ako 4 hracov vo forme, tak by to mozno bolo lepsie takto, priznavam. Ale Drunek s Gazurom mali zle formy, preto sme si so 4 podkosakmi len. Dalsia vec je to, ze nam najlepsieho podkosaka da na SF, kde nebude mat az taky prinos ako na PF/C a to sa mi nepozdava velmi.

Advertisement