Γειασας μαγκες και φιλε μου ΗΡΑΚΛΗ. Η σιωπη μου αυτη την σαιζον δεν οφειλεται σε κανεναν αλλο λογο,(αλλωστε με γνωριζουν οι περισσοτεροι σαν εναν απο τους πιο λαλιστατους) παρα μονον απο την απουσια μου απο την πατριδα μας.Δεν εχω
δυο μερες εδω και ηδη εχω διαβασει εστω και στα γρηγορα ολα οσα γραφτηκαν κατα την απουσια μου σαυτη την σαιζον και
δινω μεγαλο δικιο στον φιλο STONE που εγραψε για την χαρα του forum παραπανω παρολο που δεν σε βλεπω και τοσο ενεργο,πρεπει να δωσεις κατι παραπανω.Θα ηθελα να πω πολλα αλλα δεν γινεται. Θα πω μονον οτι το παιχνιδι ανελαβε να το παιξει ο δεκαχρονος πιτσιρικας μου οσο θα λειπω και ομολογω οτι μου εβαλε τα γυαλια. Αν δεν ηταν ατυχος στον τελευταιο αγωνα με τον τραυματισμο του παικτη κλειδι της ομαδας ισως εκανε το μπαμ. Τωρα μια ερωτηση για τον Μaverik ισως μπορει να την απαντησει και καποιος αλλος, θελει και ο μικρος να παιξει στο παιχνιδι οταν θα γυρισω οριστικα (το ελπιζω) αλλα δεν ξερω αν γινεται η αν θα εχω προβλημα με την δικη μου ομαδα. Για το τελος αφησα τον φιλο μου τον ΗΡΑΚΛΗ.Ισως θα επρεπε
να του τα ψαλλω, νωριτερα θα το εκανα σιγουρα, αλλα τωρα θελω να του ευχηθω οτι καλυτερο και να γυρισουμε γρηγορα και οι δυο να τα λεμε.Καλη συνεχεια σε ολους σας παλιους και νεους και ελπιζω να τα ξαναπουμε πριν ξαναφυγω σε τρεις μερες.
Κια κατι ακομα ,δεν πιστευα στα ματια μου οταν ειδα τον ΧΩΡΑΦΑ και τον αγαπημενο μου Μπικα σαυτη τη θεση. Καλη συνεχεια και σε σενα