BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > Season 19 part II

Season 19 part II

Set priority
Show messages by
This Post:
00
215134.128 in reply to 215134.122
Date: 5/7/2012 8:44:08 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Kαι τώρα ο τελικός των τελικός για την επιβίωση μας.
Στέλιο θεωρώ ότι έχω ένα μικρό προβάδισμα παρόλο που έχεις την έδρα με την τακτική που επέλεξα και στους 2 αγώνες με κανονική διάθεση. Πιστεύω βέβαια ότι θα φανείς καλύτερος των 2 προηγούμενων αγώνων και οτι το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί απο 4 παίκτες. Κουλοχέρη - Σιδηρόπουλο και Κράφτ - Μπαίλο.

το βλέμμα μου είναι στραμμένο στην πολιτική επικαιρότητα βασικά.

αυτή ρην φορά δεν έχω αποφασίσει 100% για την τακτική που θα ακολουθήσω από την προηγούμενη μέρα.
σχετικά με τα μέχρι τώρα ματς,ρίσκαρες πολύ στο δεύτερο θα έλεγα,αλλά σου βγήκε και σου αυξάνει όντως τις πιθανότητες σου για αύριο.

εγώ σε κάθε περίπτωση περιμένω ντέρμπι και αύριο.

θέλω να σκεφτώ κάποιες λεπτομέριες,αφού από αυτές εκτιμώ ότι θα καθοριστεί το αποτέλεσμα.

θέλω πάρα πολύ να κερδίσω πάντως.

αυτά....

τα λέμε αύριο.

This Post:
00
215134.129 in reply to 215134.128
Date: 5/8/2012 11:25:59 AM
Overall Posts Rated:
6767
Καλή επιτυχία σήμερα σε όσους αγωνίζονται..να δούμε καλά ματς και στο τέλος να ανέβω εγω.

Υ.Γ Προβλέπω μεγάλο ντέρμπι στον αγώνα μας Γιάννη.Πιστεύω το ματς θα κριθεί στο τέλος ..

Όσο για σένα Στελιο αν δεν επιλέξεις πάλι καμιά περίεργη τακτική πιστεύω θα νικήσεις.Έχεις πολύ καλύτερη ομάδα και δε σου αξίζει να παλεύεις για την παραμονή.

Last edited by Fragias -7- at 5/8/2012 11:27:24 AM

This Post:
00
215134.130 in reply to 215134.129
Date: 5/8/2012 11:28:28 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Καλή επιτυχία σήμερα σε όσους αγωνίζονται..να δούμε καλά ματς και στο τέλος να ανέβω εγω.

Υ.Γ Προβλέπω μεγάλο ντέρμπι στον αγώνα μας Γιάννη.Πιστεύω το ματς θα κριθεί στο τέλος ..

Όσο για σένα Στελιο αν δεν επιλέξεις πάλι καμιά περίεργη τακτική πιστεύω θα νικήσεις.Έχεις πολύ καλύτερη ομάδα και δε σου αξίζει να παλεύεις για την παραμονή.

θα τα πούμε στο τσατ σε λίγο...

ελπίζω να μείνω.

This Post:
22
215134.131 in reply to 215134.130
Date: 5/8/2012 1:37:52 PM
Overall Posts Rated:
10001000
τετέλεσται

σήμερα υποβιβάστηκα και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ.

θέλω να ευχαριστώ τον Γιάννη τον Παντοκράτωρα και τον Πάνο τον Παζινόκ ιδιαίτερα που με υποδέχτηκαν θερμά στον όμιλο αυτό και με βοήθησαν να βελτιωθώ σαν μάνατζερ με τις συζητήσεις μας είτε στο τσατ,είτε στο φόρουμ,είτε με προσωπικά μηνύματα.

γενικά ήταν χαρά μου να βρεθώ στον ΙΙΙ.11 που όλοι μαζί φτιάξαμε έναν πολύ ενεργό όμιλο.ίσως τον πιο ενεργό σε όλο το ελληνικό μπάζερ.

καλή αντάμωση....

From: Nerdie
This Post:
11
215134.132 in reply to 215134.131
Date: 5/8/2012 2:24:19 PM
Overall Posts Rated:
1111
Οφείλω να χαιρετήσω έναν από τους καλούς μάνατζερ του ομίλου. Πιστεύω ότι κακώς έβαλες την προπόνηση ψηλότερα από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Σίγουρα δεν άξιζες βάσει ρόστερ να πέσεις, αλλά να που συνέβη. Δε θα έχεις βέβαια πρόβλημα να ξανανέβεις και μάλιστα του χρόνου θα έχεις πραγματικά χρόνο για προπόνηση και δοκιμές.. Καλή τύχη..

From: stelaios

This Post:
00
215134.133 in reply to 215134.132
Date: 5/8/2012 2:29:59 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Οφείλω να χαιρετήσω έναν από τους καλούς μάνατζερ του ομίλου. Πιστεύω ότι κακώς έβαλες την προπόνηση ψηλότερα από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Σίγουρα δεν άξιζες βάσει ρόστερ να πέσεις, αλλά να που συνέβη. Δε θα έχεις βέβαια πρόβλημα να ξανανέβεις και μάλιστα του χρόνου θα έχεις πραγματικά χρόνο για προπόνηση και δοκιμές.. Καλή τύχη..

σε ευχαριστώ πολύ Στέφανε.πάρα πολύ.οι αγώνες απέναντι σου είχαν πάντα μεγάλο τακτικό ενδιαφέρον και τους χαιρόμουν άσχετα αν έχανα πάντα.

και πάλι σε ευχαριστώ.

This Post:
11
215134.134 in reply to 215134.133
Date: 5/8/2012 2:37:44 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
μην στεναχωριεσαι ρε συ :(. ευτυχως ή δυστυχως ετσι ειναι το παιχνιδι...εχει συναισθηματα οπως και σε μια κανονικη ομαδα...το πιο λυπηρο εκτος απο οτι επεσες ειναι οτι οταν σε δυο μηνες ξανανεβεις που θα το κανεις σιγουρα δεν ξερουμε αν ξαναβρεθεις στον ομιλο μας...να ερχεσαι στο φορουμ συνεχως για να ειναι σαν να μην εφυγες ποτε...

This Post:
22
215134.135 in reply to 215134.134
Date: 5/8/2012 4:00:16 PM
Overall Posts Rated:
5555
Σημερα κατάφερα να σωθώ κάτι που φαινόταν αρκετά δυσκόλο όταν απέναντι σου εχεις εναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο και μάλιστα να εχει το προβάδισμα της έδρας. Πολύ αγχωτική η νίκη σήμερα αλλά το αποτέλεσμα ειναι αυτό που μετράει. Στέλιο δεν θέλουμε να σε χασουμε από το φόρουμ καθώς ήσουν η ψυχη του.
Σε καταλαβαίνω πως είναι να πέφτεις καθώς πριν 2 σεζόν είχα πέσει από την 3η κατηγορία με μια λάθος τακτική που είχα επιλέξει ζωνη 1-3-1 απέναντι σε εναν αντίπαλο που ποτέ δεν ειχε βαλει κοίτα μεσα και εβαλε σε εκεινον τον αγώνα.
Γι αυτό φέτος ιδίως στα play out δεν ρίσκαρα με τακτικές και άφησα την ομάδα οπως παίζει καλυτερα.
Μην ανησυχεις ..εχεις πολυ καλή ομάδα οποτε σε 1 σεζον θα είσαι και πάλι στην 3η κατηγορία αρκεί ομως να αντέξεις τα λιγοστά οικονομικά της ΙV.

This Post:
11
215134.136 in reply to 215134.131
Date: 5/8/2012 5:56:43 PM
Overall Posts Rated:
150150
τετέλεσται

σήμερα υποβιβάστηκα και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ.

θέλω να ευχαριστώ τον Γιάννη τον Παντοκράτωρα και τον Πάνο τον Παζινόκ ιδιαίτερα που με υποδέχτηκαν θερμά στον όμιλο αυτό και με βοήθησαν να βελτιωθώ σαν μάνατζερ με τις συζητήσεις μας είτε στο τσατ,είτε στο φόρουμ,είτε με προσωπικά μηνύματα.

γενικά ήταν χαρά μου να βρεθώ στον ΙΙΙ.11 που όλοι μαζί φτιάξαμε έναν πολύ ενεργό όμιλο.ίσως τον πιο ενεργό σε όλο το ελληνικό μπάζερ.

καλή αντάμωση....

θα πω και εγώ την άποψη μου για το Στέλιο...στο κομμάτι της παρέας είναι πάντα ενεργός σου φόρουμ, σχολιάζει αναλύει κλαίει τη μοίρα του κτλ..:Pδεν έχω να πω πολλά εδώ, απλά είναι από τα άτομα που χαίρομαι να έχω στην κατηγορία μου..

στο αγωνιστικό κομμάτι...
έχει πάθος με την προπόνηση, πράγμα όχι απαραίτητα κακό...όμως του στοίχησε τη φετινή σεζόν...όλα καλά είναι όταν τα κάνεις με μέτρο και στο είχα πει από την αρχή της σεζόν...στην αρχή προπονούσες 6 παίχτες για 2 θέσεις..αυτό είναι αδύνατο να το καταφέρεις και να είσαι και ταυτόχρονα ανταγωνιστικός στην κατηγορία μας...

στο κομμάτι των τακτικών είναι από τους καλύτερους εδώ πέρα...ξέρει να παίζει με τα μισματς, τις ζώνες, και να παίρνει σωστές επιλογές...πραγματικά πολύ δυνατός αντίπαλος στο κομμάτι της τακτικής..

όσον αφορά τις μεταγραφές θέλει λίγη δουλειά(όπως και εγώ) αφού δύσκολα κάνουμε τρομερές μεταγραφές...δεν ξέρω πως το κάνουν μερικοί..:)

χαίρομαι που ήσουν μαζί μας και δώσαμε ζωή σε αυτό το φόρουμ...πέρυσι έφυγε ο Πάνος, φέτος εσύ, του χρόνου μάλλον είναι η σειρά μου :P

πάντως χαίρομαι που κάθε σεζόν έρχονται νέοι χρήστες ενεργοί στο φόρουμ που συμβάλουν να αυξήσουμε το ενδιαφέρον όλων για το παιχνίδι..

This Post:
00
215134.137 in reply to 215134.134
Date: 5/8/2012 6:46:45 PM
Overall Posts Rated:
10001000
μην στεναχωριεσαι ρε συ. ευτυχως ή δυστυχως ετσι ειναι το παιχνιδι...εχει συναισθηματα οπως και σε μια κανονικη ομαδα...το πιο λυπηρο εκτος απο οτι επεσες ειναι οτι οταν σε δυο μηνες ξανανεβεις που θα το κανεις σιγουρα δεν ξερουμε αν ξαναβρεθεις στον ομιλο μας...να ερχεσαι στο φορουμ συνεχως για να ειναι σαν να μην εφυγες ποτε...

ευχαριστώ Στέφανε.το παιχνίδι ομορφαίνει όταν σου δημιουργεί συναισθήματα.κι αυτά δεν μπορούν να είναι μόνο θετικά.
απλά αυτόπου δεν παλεύεται είναι η βαρεμάρα.ίσως ακούγεται εγωιστικό,αλλά δεν νομίζω πως ανήκω στην IV πλέον.

την IV την φαντάζομαι σαν μια λίγκα με πολλά μποτ ή πολλούς ανίδεους μάνατζερ που σχεδόν σε κάθε αγώνα ξέρεις ότι θα νικήσεις.δεν το λέω για να υποτιμήσω ομάδες που δεν ξέρω καν,απλά για να τονίσω ότι είναι σαν να πηγαίνω 3 μήνες διακοπές και μετά να επιστρέφω.και ξέρεις ότι ένας από τους λόγους που έπεσα είναι το γεγονός ότι σε κάθε ματς προσπαθούσα με τον τρόπο μου για τη νίκη.τέσπα...

τώρα αν δεν έρχομαι να τα λέμε,αυτό θα σημαίνει ότι θα έχω βαρεθεί μάλλον!σε κάθε άλλη περίπτωση θα είμαι εδώ να σας βλέπω και να τα λέμε.

και πως να μην έρχομαι εξάλλου με τόσα μηνύματα συμπαράστασης.

και πάλι ευχαριστώ.

This Post:
00
215134.138 in reply to 215134.135
Date: 5/8/2012 6:56:15 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Σημερα κατάφερα να σωθώ κάτι που φαινόταν αρκετά δυσκόλο όταν απέναντι σου εχεις εναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο και μάλιστα να εχει το προβάδισμα της έδρας. Πολύ αγχωτική η νίκη σήμερα αλλά το αποτέλεσμα ειναι αυτό που μετράει. Στέλιο δεν θέλουμε να σε χασουμε από το φόρουμ καθώς ήσουν η ψυχη του.
Σε καταλαβαίνω πως είναι να πέφτεις καθώς πριν 2 σεζόν είχα πέσει από την 3η κατηγορία με μια λάθος τακτική που είχα επιλέξει ζωνη 1-3-1 απέναντι σε εναν αντίπαλο που ποτέ δεν ειχε βαλει κοίτα μεσα και εβαλε σε εκεινον τον αγώνα.
Γι αυτό φέτος ιδίως στα play out δεν ρίσκαρα με τακτικές και άφησα την ομάδα οπως παίζει καλυτερα.
Μην ανησυχεις ..εχεις πολυ καλή ομάδα οποτε σε 1 σεζον θα είσαι και πάλι στην 3η κατηγορία αρκεί ομως να αντέξεις τα λιγοστά οικονομικά της ΙV.

σε ευχαριστώ Παντελή.ήταν πολύ δύσκολη σειρά που μάλλον αφήνει ιστορία.στις λεπτομέριες κρίθηκαν όλα τα ματς βασικά και είναι δύσκολο αρκετά να πει κάποιος τι έπρεπε να γίνει αλλιώς.γενικά η σειρά ήταν μια άκρως επιθετική σειρά.το σκορ θα έπαιρνε την παραμονή.

συγχαρητήρια για την παραμονή.

Advertisement