τετέλεσται
σήμερα υποβιβάστηκα και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ.
θέλω να ευχαριστώ τον Γιάννη τον Παντοκράτωρα και τον Πάνο τον Παζινόκ ιδιαίτερα που με υποδέχτηκαν θερμά στον όμιλο αυτό και με βοήθησαν να βελτιωθώ σαν μάνατζερ με τις συζητήσεις μας είτε στο τσατ,είτε στο φόρουμ,είτε με προσωπικά μηνύματα.
γενικά ήταν χαρά μου να βρεθώ στον ΙΙΙ.11 που όλοι μαζί φτιάξαμε έναν πολύ ενεργό όμιλο.ίσως τον πιο ενεργό σε όλο το ελληνικό μπάζερ.
καλή αντάμωση....
θα πω και εγώ την άποψη μου για το Στέλιο...στο κομμάτι της παρέας είναι πάντα ενεργός σου φόρουμ, σχολιάζει αναλύει κλαίει τη μοίρα του κτλ..:Pδεν έχω να πω πολλά εδώ, απλά είναι από τα άτομα που χαίρομαι να έχω στην κατηγορία μου..
στο αγωνιστικό κομμάτι...
έχει πάθος με την προπόνηση, πράγμα όχι απαραίτητα κακό...όμως του στοίχησε τη φετινή σεζόν...όλα καλά είναι όταν τα κάνεις με μέτρο και στο είχα πει από την αρχή της σεζόν...στην αρχή προπονούσες 6 παίχτες για 2 θέσεις..αυτό είναι αδύνατο να το καταφέρεις και να είσαι και ταυτόχρονα ανταγωνιστικός στην κατηγορία μας...
στο κομμάτι των τακτικών είναι από τους καλύτερους εδώ πέρα...ξέρει να παίζει με τα μισματς, τις ζώνες, και να παίρνει σωστές επιλογές...πραγματικά πολύ δυνατός αντίπαλος στο κομμάτι της τακτικής..
όσον αφορά τις μεταγραφές θέλει λίγη δουλειά(όπως και εγώ) αφού δύσκολα κάνουμε τρομερές μεταγραφές...δεν ξέρω πως το κάνουν μερικοί..:)
χαίρομαι που ήσουν μαζί μας και δώσαμε ζωή σε αυτό το φόρουμ...πέρυσι έφυγε ο Πάνος, φέτος εσύ, του χρόνου μάλλον είναι η σειρά μου :P
πάντως χαίρομαι που κάθε σεζόν έρχονται νέοι χρήστες ενεργοί στο φόρουμ που συμβάλουν να αυξήσουμε το ενδιαφέρον όλων για το παιχνίδι..