Ty 4 mega už by mohli být blízko realitě. Krestu jsi koupil 773k, Beljanskiho za 901k, proč by najednou měli mít vyšší cenu?
Že není Prachatický skokan ... promiň něco hráčů už jsem na BB vytrénoval a že není skokan znamená jen to, že něco děláš špatně. Jestli za 4 sezony udělal 33 skoků, je to setsakramentsky málo. To se dá stihnout po draftu v pohodě za 2 sezony, zvlášť když zmiňuješ trénink 1 na 1.
Něco si holt musel dělat špatně. Možností je spousta, nastavení pozic pro trénink neodpovídalo pozicím, na kterých odehrál minuty. Tzn. když třeba nastavím 1 na 1 pro PG/SG, je potřeba aby odehrál minimálně 48 minut v týdnu dohromady za PG a SG (plus klidně může odehrát další minut navíc i na jiných pozicích, to trénink neovlivní).
Když si trénoval presink, je potřeba nastavit trénink pro pozici PG a ne třeba PG/SG, protože je to pak pomalé. A samozřejmu mu dát 48 minut na PG.
Že ho trenér zkušeně vystřídal, bude nejspíše nedostatečná znalost toho, jak trenér střídá. Já roky trénuju tak, aby mi na trénované pozici 3 hráči v týdnu odehráli za zápas vždy celých 48 minut a kromě zranění a vyfaulování s tím nemívám problémy. Když nepočítám, že hráč odehraje občas třeba jen 46 nebo 47 minut, protože v dramtické koncovce už si trenér občas dělá úplně co chce, ale to není pro trénink zásadní problém, když chybí minuta nebo dvě.
Jaký máš level trenéra? To je jediný zaměstnanec, do kterého investuju, plus mínus level 5 by to chtělo, 6 je lepší, případně 4 je ještě na hraně, když si člověk trénuje hlavně pro sebe.
Last edited by rwystyrk at 1/7/2014 3:16:21 PM