Witam Wszystkich.
Dzisiaj zamieszczam krótki wywiad z trenerem reprezentacji Czech, którym jest rwystyrk na codzień manager BC Hostivař.
http://www.buzzerbeater.com/team/49466/overview.aspxJako, że jest to osoba bardzo zajęta dosłownie trzy pytania:
1. Jak oceniasz szanse swojego zespołu w tym roku?
Myślę, że są lepsze zespoły w tym roku, półfinał byłby wspaniały, wszystko wyżej będzie miłą niespodzianką.
2. Jakie są elementy gry z których jesteś najbardziej zadowolony i które według Ciebie należy poprawić?
Jestem już zmęczony i znudzony grą po tych wszystkich latach i nawet myślałem, żeby zaprzestać grania na dłuższy czas, nie mam też już wielu nowych pomysłów na grę.
3. Jak oceniasz ostatni mecz przeciwko Hiszpanii? Czy byłeś zaskoczony z efektu końcowego?
Wynik meczu przez dłuższy czas był otwarty, jednak mieliśmy problemy z ich podkoszowymi więc końcowa przegrana nie była wielkim zaskoczeniem, pomimo tego, że jeszcze po pierwszej kwarcie miałem nadzieję na wygraną.
Bardzo dziekuję za rozmowę i życzę powodzenia w tegorocznych zmaganiach!
Zapraszam jednocześnie wszystkich na dzisiejszy mecz z Czechami, który rozpocznie się już o 19.30!
KrzychuMichu