Νομίζω ότι εδώ και κανα 2 σεζόν τα empty lineups λογίζονται αυτόματα σαν ήττες και forfeited παιχνίδια, οπότε την πάτησε. Λογικό είναι να σε θέλει σαν αντίπαλο, αλλά κολλάει λόγω ηθικής τάξης, αν μπορούμε να το θεωρήσουμε έτσι...
Όσο για την πώληση όλης της ομάδας σου, θα πρέπει να πω ότι διαφωνώ. Το έχω κάνει και εγώ 2 φορές γιατί αγανακτούσα με το κομπλεξικό το game engine, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με βοήθησε σε κάτι. Πάντα έχανα και καλούς παίκτες, που για να τους αντικαταστήσω συνήθως ξόδευα ακόμα περισσότερα λεφτά. Αν το έχεις παρατηρήσει, οι αξίες των παικτών έχουν ανέβει τρελά και δείχνουν να ανεβαίνουν ακόμα.
Και εννοείται πως είναι δικαίωμά σου να κάνεις ότι γουστάρεις με την ομάδα σου. Δικιά σου είναι. Τις δικές σου ώρες έχεις αφιερώσει. Και για να πω την αμαρτία μου, όταν έπαιζα στη 2η κατηγορία, αν θυμάμαι καλά, είχα αποφασίσει να πέσω γιατί το γήπεδό μου τότε δεν μπορούσε να με υποστηρίξει, έδωσα όλα τα ματς γιατί προπονούσα αβέρτα και στο τελευταίο παιχνίδι μου ήρθε να κατεβάσω φουλ ομάδα και διάθεση για να "πέσω με ψηλά το κεφάλι". Δυστυχώς, ο αντίπαλος θεώρησε ότι δεν θα κατέβω και έτσι έστειλε αντίστοιχο ρόστερ στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να χάσει και να μείνει εκτός playoff, ενώ μέχρι πριν ήταν 4ος.
Συμπέρασμα; κανείς δεν μπορεί να μας πει τι να κάνουμε, αλλά σίγουρα οι πράξεις μας μπορούν να φέρουν γκρίνια. Τώρα για το report που αναφέρεις, ΕΛΕΟΣ... παιχνίδι είναι. Όποιος θέλει χώνει όλα τα λεφτά και ανεβαίνει. Λίγη προσπάθεια θέλει.
Μόνο ο ΔΑΟ θα αποτυγχάνει για πάντα. 800 χρόνια πριν τον πέτυχα σε μια άλλη 3η, ανέβηκα 2η, ξανα-έπεσα, έπεσα και παρακάτω, ξανα-ανέβηκα και αυτός ακόμα εδώ, παλεύει... χαχαχαχα
Σε πειράζω αδερφέ. Χαβαλές να γίνεται...