BuzzerBeater Forums

Hellas - III.2 > Σεζον 33η

Σεζον 33η

Set priority
Show messages by
From: Alex G

This Post:
22
274834.128 in reply to 274834.126
Date: 1/31/2016 12:07:12 PM
Overall Posts Rated:
1212
Καταρχάς συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες στα play off!

Πρέπει να πω ότι το ευχαριστήθηκα που ο φίλος μας ο Μαυροκόρακας ξέχασε το update του παιχνιδιού πριν 2-3 σεζόν για τα κενά lineup. Προφανώς κανείς δεν απαγορεύει σε κάποιον από μας να μην κατέβει σε έναν αγώνα, αλλά δεν είναι ηθικά σωστό να χάνεις οικειοθελώς την τελευταία αγωνιστική. Γιατί; για να πας ένα γύρο παραπάνω στα playoff;

Βολιώτη είμαι σίγουρος πως αν δεν μπορέσω εγώ, θα τακτοποιήσεις εσύ το unfair στον τελικό της περιφέρειας.

This Post:
11
274834.129 in reply to 274834.128
Date: 1/31/2016 12:22:24 PM
.:Champions BC:.
III.9
Overall Posts Rated:
218218
Second Team:
.:Champions BC:. II
Ούτε είναι σωστό εδώ που τα λέμε να είσαι πρώτος σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, να παίρνεις δηλαδή μια θέση πλέηοφ και μια βδομάδα πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας να σου καυλώνει να παρατήσεις απλά την ομάδα και να χαρίσεις μια προκριση στον πρώτο γύρο.

This Post:
00
274834.130 in reply to 274834.129
Date: 1/31/2016 1:29:52 PM
Overall Posts Rated:
1212
Δεκτό και αυτό, αλλά όπως είπα και πριν, δεν το απαγορεύει και κανένας. Βέβαια, δεν την κατάλαβα την κίνηση του Συριανού. Θα μπορούσε απλά να σταματήσει να ασχολείται με το game, χωρίς να πουλήσει όλη την ομάδα. Μάλλον δεν ήθελε να αφήσει χωρίς coach τους παίκτες του...

From: Alex G

This Post:
00
274834.131 in reply to 274834.130
Date: 2/1/2016 9:29:23 AM
Overall Posts Rated:
1212
Έτοιμο το line-up. Και υπόσχομαι ότι δεν θα το πειράξω μέχρι τον αγώνα. Έλεος κάθε φορά τα ίδια...

Ματάκια είσαι έτοιμος;;;;;

This Post:
11
274834.132 in reply to 274834.131
Date: 2/1/2016 3:02:18 PM
Syros Knicks
III.16
Overall Posts Rated:
5858
Second Team:
Vaporia Ducks
Πρώτα απ'ολα δεν το παράτησα το παιχνίδι απλά το βαρέθηκα και μιας και δεν μπορούσα να διεκδικήσω άνοδο με την ομάδα μου, είπα να τους πουλήσω όλους τώρα που θα πιάσουν καλά λεφτά.
Δεύτερον, στο ματς με τα μαυρα κορακια λογικά επειδή θα με ήθελε για αντίπαλο στα playoff προσπάθησε να μου δώσει την νίκη το οποίο και δεν το κατάφερε επειδή είχα μόνο 2 παίκτες. Εννοείται και δεν είχα συνεννοηθεί μαζί του (ο άλλος μόνο report δεν μου έκανε επειδή φοβήθηκε ότι θα με έχανε από αντίπαλο στα playoff).
Τρίτον, όποτε θέλω θα πουλάω παίκτες, όποιος αξίζει μπαίνει playoff, σιγά μη στην έδινα τη θέση...

Και τελευταίο, ποια προσπάθεια όλη της σεζόν να πάει στα σκουπίδια; Όποιος και να πάει τελικό από τους μπλε δεν πρόκειται να πάρει νίκη αν δεν του την δώσει ο αντίπαλος στο 2ο παιχνίδι.

This Post:
22
274834.133 in reply to 274834.132
Date: 2/1/2016 4:14:49 PM
Overall Posts Rated:
1212
Νομίζω ότι εδώ και κανα 2 σεζόν τα empty lineups λογίζονται αυτόματα σαν ήττες και forfeited παιχνίδια, οπότε την πάτησε. Λογικό είναι να σε θέλει σαν αντίπαλο, αλλά κολλάει λόγω ηθικής τάξης, αν μπορούμε να το θεωρήσουμε έτσι...

Όσο για την πώληση όλης της ομάδας σου, θα πρέπει να πω ότι διαφωνώ. Το έχω κάνει και εγώ 2 φορές γιατί αγανακτούσα με το κομπλεξικό το game engine, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με βοήθησε σε κάτι. Πάντα έχανα και καλούς παίκτες, που για να τους αντικαταστήσω συνήθως ξόδευα ακόμα περισσότερα λεφτά. Αν το έχεις παρατηρήσει, οι αξίες των παικτών έχουν ανέβει τρελά και δείχνουν να ανεβαίνουν ακόμα.

Και εννοείται πως είναι δικαίωμά σου να κάνεις ότι γουστάρεις με την ομάδα σου. Δικιά σου είναι. Τις δικές σου ώρες έχεις αφιερώσει. Και για να πω την αμαρτία μου, όταν έπαιζα στη 2η κατηγορία, αν θυμάμαι καλά, είχα αποφασίσει να πέσω γιατί το γήπεδό μου τότε δεν μπορούσε να με υποστηρίξει, έδωσα όλα τα ματς γιατί προπονούσα αβέρτα και στο τελευταίο παιχνίδι μου ήρθε να κατεβάσω φουλ ομάδα και διάθεση για να "πέσω με ψηλά το κεφάλι". Δυστυχώς, ο αντίπαλος θεώρησε ότι δεν θα κατέβω και έτσι έστειλε αντίστοιχο ρόστερ στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να χάσει και να μείνει εκτός playoff, ενώ μέχρι πριν ήταν 4ος.

Συμπέρασμα; κανείς δεν μπορεί να μας πει τι να κάνουμε, αλλά σίγουρα οι πράξεις μας μπορούν να φέρουν γκρίνια. Τώρα για το report που αναφέρεις, ΕΛΕΟΣ... παιχνίδι είναι. Όποιος θέλει χώνει όλα τα λεφτά και ανεβαίνει. Λίγη προσπάθεια θέλει.

Μόνο ο ΔΑΟ θα αποτυγχάνει για πάντα. 800 χρόνια πριν τον πέτυχα σε μια άλλη 3η, ανέβηκα 2η, ξανα-έπεσα, έπεσα και παρακάτω, ξανα-ανέβηκα και αυτός ακόμα εδώ, παλεύει... χαχαχαχα

Σε πειράζω αδερφέ. Χαβαλές να γίνεται...

This Post:
00
274834.135 in reply to 274834.134
Date: 2/2/2016 9:50:00 AM
Overall Posts Rated:
152152
Ηρεμια παιδια..!!
Σε λιγο ξεκινανε τα ματσακια μας...

Μην αναβεται τα αιματα.. Θα ερθει η Πυροσβεστικη..

Οτι εγινε-,, εγινε..!
:)))

This Post:
00
274834.136 in reply to 274834.135
Date: 2/2/2016 12:17:10 PM
Overall Posts Rated:
152152
ΣΟΚ στο 'Α Ημιχρονο για τον ΑΕΤΟ...!

Αφου τραυματιστηκε ο Π/Φ μου, Μπαχραμης (που ηταν και πολυ φορμαρισμενος) και θα απεχει απο την συνεχεια της προσπαθειας (αν προκριθω τελικα), επαιξα με κανονικη διαθεση εναντι στον DK Allstars που επαιξε δυνατα και διεκδικει τον.. αποκλεισμο μου..

Μετα απο 22' αγωνα περασα μπροστα μολις με 2 ποντους και εληξε το Ημιχρονο με 47-45..

Ελπιζω στο βαθος της ομαδας μου, για να ξεπερασω το σημερινο εμποδιο που δεν θα ειναι καθολου ευκολο αφου εκτος απο την διαθεση με διπλομαντεψε κιολας ο Allstars..!!!

Ελπιδα μου η ψιλοαστοχια των αντιπαλων στα 3ποντα (μολις 4/14 εχει) και η απολυτη ευστοχια μου απο τις βολες οπου χρειαστει..

Ο Σεπολιακος στον αλλο αγωνα ειναι ετοιμος για το break απεναντι στον κουρασμενο ΔΑΟ, που παει να τα χασει ολα σε 15 μερες..!!!
2 ηττες στην regular season και ισψς σημερα (!!)...

ο Bad Boys εχει ευκολο απογευμα, οπως και τα play-out υπερ των κοκκινων..!

This Post:
11
274834.137 in reply to 274834.136
Date: 2/2/2016 1:16:53 PM
Overall Posts Rated:
152152
Τελειωσε η ματσαρα μεταξυ ΔΑΟ και Σεπολιακου...

ΜΕ buzzer beeter φαουλ του Tuoto (MVP παιχτη του Σεπολιακου) πανω στο τριποντο, και με τρεις ευστοχες βολες του Romualdi (MVP του ΔΑΟ) εληξε ο αγωνας με 132-129 υπερ του γηπεδουχου..
Απορω πραγματικα πως εχασαν τον αγωνα τα Σεπολια με τετοιους παιχταραδες που εχει στην διαθεση του..!

Για την ιστορια ο P/G Tuoto τελειωσε τον αγωνα με 49π. (15/20 2ποντα και 5/8 3ποντα) 8 ριμπ. και 4 ασιστ..
Πηρε τα Σεπολια πανω του αλλα εγινε ο μοιραιος παιχτης 1'' πριν την ληξη..!

Συγχαρητηρια και στις δυο ομαδες για τον φοβερο αγωνα ..

Συγχαρητηρια και σε οσους προκριθηκαν αλλα και στους ανιπαλους που παλεψαν..!!

Advertisement