BuzzerBeater Forums

Slovenija - II.4 > Sezona 34

Sezona 34

Set priority
Show messages by
This Post:
00
276698.128 in reply to 276698.127
Date: 3/26/2016 7:04:47 PM
Overall Posts Rated:
88
Jaja obdrži za ziher! Zmagaš ga ti rečem!;))

From: pevc

To: pevc
This Post:
00
276698.129 in reply to 276698.128
Date: 3/28/2016 8:53:43 AM
Overall Posts Rated:
88
Jutri tekma z nasprotnikom, ki ima top5 po plačah gledano dražji od moje cele ekipe za 82k, njegov najdražji pa odtehta moje 3 najdražje!! Torej bo tekma superzvezd proti solidno uravnoteženi ekipci ampak sedaj, ko sem tako slabo pripravljen se bojim da me bo preveč nadigral:D zelo mi je blo žal mojega Dzioba, ki mi je dal v igri res veliko in še z ekonomskega vidika ugoden, s tem da sem na njem celo zaslužil:D problem so bila samo leta ampak to je bil namen ob nakupu, da bo enosezonska pomoč... prišla je dolgoročna okrepitev, mišlena kot menjava mojega najbolj srčnega igralca Pantazisa, ki je pravi kapetan in že igra sedaj 7. sezono za mojo ekipo ampak ko je čas je čas:D

This Post:
00
276698.130 in reply to 276698.129
Date: 3/28/2016 11:14:24 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Kar se mene tiče, si definitivno ti favorit Karlinski s 150k+ plače je napadalno nekoristen, se ga spomnim ko je bil na trgu.. plača je tako visoka samo zaradi visokih podaj. Poleg tega ima ona samo 4 igralce medtem ko imaš ti celo ekipo ki nekako lahko igra. Če pravilno narediš mismatch na poziciji kjer "nima igralca", tole gladko zmagaš (tud njegova pripravljenost je slaba)

This Post:
00
276698.131 in reply to 276698.130
Date: 3/28/2016 2:55:19 PM
Overall Posts Rated:
88
Težje sedaj izkoristim to, ker nimam back up igralca za to:D mislim da bo tekma zelo težka ali pa me bo z lahkoto premagal, ker sem tudi jaz slabo pripravljen, tako da to ne igra prevelike vloge razen to da moji igralci slabše pripravljeni skoraj niso uporabni--> začetek sezone je to pokazal.. :D mislim da ima Ainmosni zelo veliko srečo, da še nima poraza

From: cupavi21

To: pevc
This Post:
00
276698.132 in reply to 276698.131
Date: 3/29/2016 1:35:53 PM
Overall Posts Rated:
2525
z lahkoto preko Too red ampak mi ne gre na roko poraz Heliosa, ki se je verjetno uštel in šel v tekmo z levo roko ali pa je že to del taktike, zeljo pa je to izkoristil in še vedno drži razmak dveh zmag pred mano!

From: pevc

This Post:
00
276698.133 in reply to 276698.132
Date: 3/29/2016 1:40:40 PM
Overall Posts Rated:
88
-7 točk ta teden in dva poraza..... Jaooo

This Post:
00
276698.134 in reply to 276698.132
Date: 3/29/2016 3:50:48 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Hja, višja zavzetost, obenem poškodba centra pri Heliosu. Helios je posledično KREPKO zgubu skok (16 razlike), s čimer ugotovimo da ima skos skoraj neobstoječ na vseh igralcih razen centru/krilnem centru Obenem je igral zunanjo taktiko, medtem ko ima zeljo najboljše obrambne igralce ravno na zunanjih položajih. 3-2 cona je tudi perfektna obramba za gibanje, s čimer je totalno taktično "uniču" Heliosa. In pa ja, zavzetost..

Tko da vse kar je blo "del taktike" je bla zmaga na vseh ravneh zeljota (ki pa ne vem zakaj se ga podcenjuje, ekipo ima izgleda dokaj solidno, taktično pa je zgleda tudi kar v redu podkovan). Se boš mogu KREPKO potrudit in met tudi kr obilo sreče če boš hotu končnico ujet, trenutno v bistvu zaostajaš 3 zmage za končnico, ker koš razlika je skoraj 100 točk, kar ni malo. Do konca pa "samo" še 10 tekem

This Post:
11
276698.135 in reply to 276698.134
Date: 3/29/2016 4:45:04 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Evo, danes smo zakorakali v drugo polovico sezone, torej odigranih je 12 kol, ostane nam jih še 10. Pogled na lestvico je zelo zanimiv in osebno je kar nekaj presenetljivih uvrstitev! Ker imam ravno čas, mogoče spišem krajši povzetek in pregled dogajanja do sedaj in kaj lahko pričakujemo v nadaljevanju.

Torej, MODRA skupina!

Helios v zanesljivem vodstvu - morda presenetljivo, morda niti ne. Igrali so rutinirano, okrepljeni z bivšim Slovenskim reprezentantom. Izstopajo ne v ničemer, ampak je ekipa toliko bolje pripravljena/kvalitetna da nekako tekme dobivajo "tudi na silo" če je treba. Sledim jst, verjetno eno od razočaranj sezone (glede na budget in zvezdnike v ekipi), ampak počasi se postavljam na noge, ekipa bolje pripravljena iz tedna v teden, v roku 10 dni pa bo jasno če bo Kamas ostal do konca sezone ali ne. Končnico zaokrožujeta vedno neugodna Strteničan in Too Red (ki ponovno dobro nastopa v pokalu, zavoljo česar občasno trpijo rezultati v ligi, vendar letos ob remontu ekipe Celja to ni problem). Strteničan je že več sezon v vrhu modre skupine, ampak za "tisto nekaj več" mu manjka vsaj en izvenserijski igralec, ki bi lahko sam odločal tekme (žal se je na koncu izkazalo da to Hovde vendarle ni, v tej sezoni ni niti med top 10 strelci, po tem ko je prejšne končeval v samem vrhu). Too Red pa je definitivno "Dark Horse", osebno sem mnenja da ima izvrstno ekipo, z veliko mladimi igralci in neverjetno širino, ekipo pa vodi Bichel ki je z naskokom najboljši strelec lige. Vkolikor poskrbi za pripravljenost pred končnico, je zame eden tihih favoritov za končno zmago.
Preostale ekipe v naši skupini pa po večini prenavljajo svoje moštvo oziroma stagnirajo in bolj ali manj niso konkurenčni. Macedonia že več sezon igra "nekaj na pol" in ima vedno 1-2 igralca "s solidno plačo", obenem pa nikoli nima dokončanega moštva - nekako je vedno dovolj za obstanek, nikoli pa zakončnico ali kaj več. Celje je v remontu in verjetno v tej sezoni več kot boj za obstanek ne more računai - menjava generacije ja pač postopek ki traja vsaj 1-2 sezoni (razen če imaš seveda nekaj miljonov na računu, kar pa zaradi drage ekipe v prejšnjih sezonah mislim da nima). Upam da obstane in se čez 1-2 sezoni vrne v boj za SKL! Trojka je nekje tam kot Macedonia, 2 solidna igralca brez podpore preostanka ekipe. Isto preostane boj za obstanek, ki pa bo težak.
Boj med Macedonio, Celjem in Trojko za 5. mestno bo IZJEMNO zaminiv, katji ekipa, ki bo končala kot 6. bo imela izjemno težko nalogo premagati WWje, ki so Macedonio že ugnali, proti preostalima pa še igrajo. Mislim pa da so WWji tukaj boljši od vseh, tako da 7. mesto bo izjemno nehvaležno v boju za obstanek. Mysterion pa mislim da nekih realnih možnosti in niti ambicij nima.

This Post:
11
276698.136 in reply to 276698.135
Date: 3/29/2016 4:45:11 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
RDEČA skupina.

Še bolj presenetljiv razplet, Ainmosni v krepkev vodstvu, z "na videz" povprečno ekipo, ki je praktično identična tisti iz prejšne sezone (razen prodaje 1 igralca ni bilo nobenih prihodov) so zaenkrat še neporaženi z več kot 400 točk pozitivne koš razlike! Njihva prednost je vsekakor širina kadra in posledično dobra pripravljenost, bomo pa videli če lahko zdržijo do konca sezone! (Naslednje 3 tekme igrajo proti Heliosu, Savljam in Too Red-u in po tem bo več jasnega). Na drugem mestu se drži Toppies, ki ga že več sezon vodi organizator igre Karlinski in je redno najboljši podajalec lige (tokrat sicer v boju z Celjkih Grkom). Manjka mu 1 superzvezdnik, da bi naredil tisti preskok "za nekaj več". Vseeno pa dobra ekipa pokrita na vseh pozicijah in zasluženo 2. Na 3. in 4. mestu sta presenečenji, novinca v tej sezoni, ki kot kaže ne bosta imela težav z obstankom, obenem pa kažeta zobe tudi "velesilam" lige in sta že vzela skalp že kar nekaj dobrim ekipam. Predvsem Jeti je na zadnjih 8 tekmah v ligi doživel vsega 1 poraz! Zeljo pa se bo z Violcnimi boril za 4. in vstop v končnico.. Violcni. Vsekakor razočaranje tega dela sezone, ki pa je delno opravičljivo z dejstvom da se je Udrih treniral na poziciji organizatorja igre, obenem pa igra v pokalu. Kljub vsemu je to ekipa z najdražjim rosterjem v ligi (459k, sledijo Savlje z 451k čez 400k pa "prilezeta" samo še Toppies z 420k in Too Red z 413k). V boju za končnico bojo Violcni počasi mogli začeti igrat zares, kajti zaostajajo 2 zmagi za 4. mestom, obenem pa tudi skoraj 100 točk! Na 6. mestu so WhiteWalkerji, ki mislim da višje in nižje težko zlezejo, vseeno pa se za njihov obstanek ne bojim. Ekipa je kolikor mi je znano v procesu pomlajevanja in treninga, tako da vse skupaj niti ni presenetljivo. Še en novinec, Shalek Warriorsi pa enostavno nimajo ekipe, da bi lahko premagali in ogrozili kogarkoli, nižje pa tudi ne morejo pasti, saj Bullsi te sezone ne igrajo in tekme redno predajajo.

Evo, nekakšen povzetek (malo po ideji SKLja kjer sensiman vsako sezono spiše lepe povzetke in pričakovanja pred sezono), pa da mogoče iz tega nastane še kakšna debata Kakorkoli že, upam da ste vsi imeli lepe praznike in da doživimo čimbolj razburljiv preostanek sezone! Srečno vsem!

This Post:
00
276698.137 in reply to 276698.136
Date: 3/30/2016 12:12:57 PM
Overall Posts Rated:
2525
Hja upam da se odigram nekaj kol pokala in tudi cim vec zmagam v ligi in da ujamem koncnico. Upam da mi rata. Sicer pa horath zelo lepo napisano. Vidim da si mel malo viska casa 😁

From: Jan995

This Post:
00
276698.138 in reply to 276698.137
Date: 3/31/2016 2:11:06 PM
Too Red
III.1
Overall Posts Rated:
2525
Fantastična priložnost spet v pokalu. Dobil edinega tretjeligaša, ki sicer nima slabe ekipe in je v prejšnjem kolu porazil drugoligaša, vendar menim, da imam vseeno močnejšo ekipo. Je pa treba reči, da bo letos najverjetneje 6 ekip prvoligašev v četrtfinalu, lani pa so bli samo 4, tako da bo potem veliko težje. Upam, da bo moja zavzetost kaj pomagala, saj sem tukaj res na visokem nivoju. Škoda za poškodbo Nežmaka na zadnji tekmi, upajmo da bo čimprej naret.

Advertisement