Merhaba arkadaşlar, Rifki Berfin isimli oyuncum hakkında sağolsun milli takım gözlemcisi ile sürekli iletişim halindeyiz ama farklı fikirlere almak istedim, kafama takılan farklı durumlar da var onun hakkında da tecrübelerinize güvenerek fikir almak istedim(yaşıtlarının gerisinde kalmış galiba milli takım için ama benim için çok yararlı olabilecek Bi potansiyel de hala)
Oyunucumun şu an ki özellikleri şu şekilde
Rifki Berfin (49176783)Gç
Sahibi:
FenerbahçeThunder
Haftalık Maaş: $ 3 006
Rol: Düzenli İlk Beş Oyuncusu
DMI: 51000
Boy: 6'4" / 193 cm
Potansiyel: en değerli oyuncu
Form: güçlü
Uzaktan Şut: vasat ↑ Şut Menzili: vasat
Dış Defans: güçlü Top Hakimiyeti: güçlü
Top Sürme: becerikli Pas Verme: vasat
İçeriden Şut: güçlü ↑ İç Defans: iyi
Ribaunt Alma: iyi Blok Yapma: vasat
Kondisyon: vasat Serbest Atış: becerikli
Tecrübe: değersiz TYP: 71 (43 + 28)
Fevkalade antrenör, seçkin genç antrenör ve son seviye spor salonuna sahibim,bu sezon boyunca 2 hafta dışında tamamen forvet birebir antrenmanı verdim, o 2 haftayı da dış defans verdim.
Bu kadar fazla süre forvet birebir vermiş olmama rağmen özellikleri düşük kalmış gibi geldi bana, önümüzde ki sezon sizce ne antrenmanı vermeliyim?
2.kafamı karıştıran durum da, spor salonu son seviye olması ne kadar iyi Bi durum acaba, serbest atış hızlı gelişip, diğer özelliklerinin düşük kalmasına sebep olacak gibi hissettim, bu konu hakkında da ne düşündüğünüzü merak ediyorum,
Uzun Bi yazı oldu ama şimdiden teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verecekler için.