Je to zlozite, ale budu s tym musiet nieco robit, lebo nielen ze nepribudaju useri, ale aj ubudaju aktivni... Nemusia zrazit ceny nadol, ale aspon nech ich nejakym sposobom stabilizuju. Pamatate sa, ked sa pred 3 sezonami platila ta dan akoze hracskej asociacii? Tiez to bolo z toho dovodu, lebo kluby mali vysoke zisky a teraz kvoli tomu, aby mohli niektori manazeri chovat NT zveri upravili prijmy a naliali tym do ekonomiky viacej penazi. Od buducej sezony nemaju tak drasticky ani rast platy, cize ak neupravia prijmy, opat z toho bude len vyssi zisk pre timy a to znamena opat narast cien.
Mas pravdu, ze to moze byt vyhoda/nevyhoda pre niektore timy, ale tak je to aj v zivote, ked vies vyuzit danu situaciu, mas vyhodu.To iste mozem povedat napriklad aj ja, ze som zacal neskor, ked uz neboli take vysoke prijmy a teraz som v nevyhode oproti timom, ktore su u nas najdlhsie.
Novym timom by mohlo hlavne na zaciatku dat lepsich hracov, lebo vela novacikov, aj ked dostane dobreho mladeho hraca na trening, nemalo by skusenosti s treningom a bolo by im to mozno zbytocne, jedine ak by ho predali. A keby sa im zvysili prijmy,boli by konkurencieschopnejsi, ale na druhej strane by to vlialo opat peniaze do ekonomiky...
Keby sa to dalo nastavit na konkretneho hraca, bol by to velky krok k realite:)