"Vranes".Vracaju se momci na celu sa Duletom iz Grcke i na granicnom prelazu carinik prilazi Duletu i prepoznavsi ga, stidljivo upita: "Mogu li molim vas dobiti vase pasose?"A na to Dule odgovori: "Ali gospodine, moji momci i ja ne poznajemo granice!"
Ev,kad smo kod pasosa :Zasto igraci Crvene Zvezde nemaju pasose?-Zato sto 5 godina ne idu u Evropu :DDD:P
Ev,kad smo kod pasosa :Zasto igraci Crvene Zvezde nemaju pasose?-Zato sto 5 godina ne idu u Evropu :DDD:Povaj vic nije smešan!
Ev,kad smo kod pasosa :Zasto igraci Crvene Zvezde nemaju pasose?-Zato sto 5 godina ne idu u Evropu :DDD:Povaj vic nije smešan! Slazem se,zalostan je :P
Ev,kad smo kod pasosa :Zasto igraci Crvene Zvezde nemaju pasose?-Zato sto 5 godina ne idu u EvropuDD:Povaj vic nije smešan! Slazem se,zalostan je
Ev,kad smo kod pasosa :Zasto igraci Crvene Zvezde nemaju pasose?-Zato sto 5 godina ne idu u EvropuDD:Povaj vic nije smešan!
Ev,kad smo kod pasosa :Zasto igraci Crvene Zvezde nemaju pasose?-Zato sto 5 godina ne idu u EvropuDD:P
"Vranes".Vracaju se momci na celu sa Duletom iz Grcke i na granicnom prelazu carinik prilazi Duletu i prepoznavsi ga, stidljivo upita: "Mogu li molim vas dobiti vase pasose?"A na to Dule odgovori: "Ali gospodine, moji momci i ja ne poznajemo granice!"Ev,kad smo kod pasosa :Zasto igraci Crvene Zvezde nemaju pasose?-Zato sto 5 godina ne idu u Evropu :DDD:P