BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
179986.129 in reply to 179986.121
Date: 5/30/2011 4:48:36 PM
Fringe
IV.18
Overall Posts Rated:
88
είναι συνηθισμένο πάντα να υπάρχουν οι ηθικοί, οι "τύποις ηθικοί" και οι ανήθικοι χαρακτήρες,,,
Δεν ξέρω σε ποια από τις 2 πρώτες κατηγορίες με βάζεις, αλλά τουλάχιστον παραδέχεσαι ότι εσύ είσαι στην τρίτη. Κάτι είναι και αυτό, το γεγονός δηλ. ότι μπορείς να εντοπίσεις τις διαφορές. Δεν το λέω ειρωνικά, είναι σημαντικό να καταλαβαίνεις αν έκανες κάποιο λάθος ή όχι.

όμως απο περιέργεια μου αρέσει που δεν ασχολείσαι με το παντελονάτο το να συμφωνούν 2 ομάδες να παίξουν χαλαρά με όφελος εναντίων τρίτης ομάδας...
αφού επέλεξε τον εύκολο τρόπο , πήρε και το ρίσκο του να γυρίσει εις βάρος του το κόλπο που πήγε να κάνει στην ισπανία...
Η κλασική δικαιολογία για να δικαιολογηθεί το αδικαιολόγητο. Σου θυμίζω ότι δεν είσαι προπονητής της Ισπανίας για να την προστατεύσεις... αλλά της Ελληνικής ομάδας και δεν σχολίασες κάτι επί της ουσίας. Ότι δηλ. δημιουργείς ένα άσχημο όνομα για την Εθνική που θα το κληρονομήσουν και οι επόμενοι. Εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρουν οι επόμενοι.

This Post:
00
179986.130 in reply to 179986.129
Date: 5/30/2011 4:50:26 PM
Ionikos Lamias
IV.20
Overall Posts Rated:
9999
+1 Μπαλιτσα από μένα

This Post:
00
179986.131 in reply to 179986.124
Date: 5/30/2011 4:50:58 PM
Fringe
IV.18
Overall Posts Rated:
88
Καλησπέρα φίλε μου και καλώς ήλθες στο παιχνίδι.
Χάττρικ παίζαμε σχεδόν όλοι μας, αλλά προσωπικά βρήκα καλύτερο το ΒΒ, μιας και είμαι φύση μπασκετική και το έχω παρατήσει πολύ καιρό τώρα το χαττρικ.
Ένα μόνο πράγμα θα σου πω πάνω στο θέμα των διαπροσωπικών σχέσεων.
Κάποιες σεζόν πριν είχα προσωπικά στήσει αγώνα με την Γαλλία εις βάρος της Πολωνίας με σκόπο να περάσουμε εμείς και οι Γάλλοι στην επόμενη φάση.
Το σχέδιο δούλεψε, περάσαμε, η μόνη διαφορά με σήμερα είναι πως τηρήσαμε την μεταξύ μας συμφωνία, χωρίς αυτό να αναιρεί πως αδικήθηκε η Πολωνία.
Λίγες σεζόν πιο νωρίς όταν ο Τυφώνας ήταν NT δύο άλλες χώρες, Ισπανία και Βουλγαρία κάναν το ίδιο εις βάρος μας και είχαμε αποκλειστεί στη διαφορά πόντων!!!
Το ίδιο έγινε και σήμερα. Παίχτηκε ένα άσχημο παιχνίδι ενάντιων των Ούγγρων, αλλά στα πλαίσια που επιτρέπει το παιχνίδι.

Και αν είναι κάτι που έχω μάθει στο παιχνίδι είναι να προτιμάω να είμαι θήτης παρά θύμα.

Εξάλλου ο Ακάγκε έδωσε το βάρος σε σημαντικότερες προτάσεις που είχε να σκεφτεί το σκ που μας πέρασε...

Σ' ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Δυστυχώς δεν μπορώ να συμφωνήσω και θα σου εξηγήσω το γιατί. Δεν είναι το ίδιο να συμφωνείς ένα αμοιβαίο αδικώντας όπως λες μια τρίτη ομάδα, με το να μην τηρείς μία τέτοια συμφωνία.
Τα αμοιβαία καλώς ή κακώς είναι μέσα στην στρατηγική του παιχνιδιού και μάλιστα είναι από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αποδεκτό να πουλάς τον άλλον στο όνομα της πρόκρισης, έστω και αν πρόκειται απλώς για ένα online παιχνίδι. Είναι σαν να έχεις δώσει τα χέρια βρε αδερφέ, το τι κάνει η τρίτη ομάδα είναι δικό της θέμα. Άποψη μου πάντα :)

Μπορώ να ρωτήσω αν έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο Έλληνας coach? Εγκυκλοπαιδικά ρωτάω, δεν θα του επιτεθώ :P

Message deleted
This Post:
00
179986.133 in reply to 179986.126
Date: 5/30/2011 4:55:53 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Δεν μπορώ να επιδοκιμάσω αυτό που έγινε σήμερα.

Σίγουρα συμβαίνουν αυτά στο Buzzer (όπως είπε και ο Kajja) και επιπλέον ο Ούγγρος υπήρξε και αυτός ´κατεργάρης´,... απλά δεν είναι αυτά τα πράγματα του γούστου μου.

Θεωρώ ότι οι χαρακτηρισμοί εναντίον του Akage δεν βοηθούν σε κάτι-το αντίθετο μάλιστα!

Αλλά βρε παιδί μου και συ ο Kajja το παραδέχεται ανοιχτά,εσύ γιατί έχεις πάρει δημόσια θέση για το αντίθετο;

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
179986.134 in reply to 179986.129
Date: 5/30/2011 5:03:06 PM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
βρε Bishop..... με στεναχωρείς..., δεν είμαι σε θέση να καταλάβω αν απλά προσπαθείς να δημιουργήσεις θέμα ή όντως θίχτηκε ο ανδρισμός σου....

σου υπενθυμίζω αυτά που λέγονται στο φόρουμ των εθνικών ομάδων τώρα...

you take the risk!

no discussion needed here

now stop crying like a baby.

best suggestion in this topic!

ειλικρινά πιστεύεις ότι κληροδότησα άσχημο όνομα για τους επόμενους προπονητές?? Απο όσο διαβάζω στο φόρουμ αλλα και σε προσωπικά μηνύματα που λαμβάνω απο έμπειρους χρήστες....μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι μπορείς να κοιμηθείς ήσυχος σήμερα για το άσπιλο πρόσωπο της Εθνικής...
έχουν γίνει και θα γίνουν πολύ περισσότερα απο το να κερδίσουμε σε έναν απλό αγώνα...

ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο απο όλα για σένα...έχεις ξεκινήσει μια ολόκληρη ηθική σταυροφορία χωρίς να ξέρεις ακριβώς τι διάλογοι έγιναν, τι ειπώθηκε, τι υποσχέθηκα, αν υποσχέθηκα, ή αν άφησα υπόνοια ότι συμφωνούσα...

From: xristos

This Post:
00
179986.135 in reply to 179986.126
Date: 5/30/2011 5:03:58 PM
PAOK BC 2007
II.3
Overall Posts Rated:
7979
ειναι λογικο κ οι 2 αντιδρασεις ρε παιδια..αναλογα απο ποια πλευρα το βλεπει ο καθενας..προσωπικα δεν θα το εκανα αυτο που εκανε ο ακαγε..αλλα τον δικαιολογω κ τον δινω κ δικιο γιατι ετσι το ειδε κ ετσι επραξε.εξαλλου ειναι ενα παιχνιδι κ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ,μην το ξεχνατε αυτο..
εμενα ποιο πολυ με τσατιζουν αυτοι που στελνουν μηνυμα για προσυνεννοηση..εε εαν θελεις ΜΠΙΝΙΕΣ παρε κ το ρισκο!!
παντως πρεπει να δικαιολογησουμε κ τον κοουτς γιατι με το team που εμπλεξε κ τις παρεες που κανει αυτα ειναι πταισματα!!

αντε ρε παιδια δωστε κανενα παικτη σε μας να προπονησουμε κ να εχουμε κ αγων καταστ, σουπερ!!!

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!!!

From: akage14
This Post:
00
179986.136 in reply to 179986.135
Date: 5/30/2011 5:14:52 PM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
κοιτάξτε......επειδή βλέπω αρκετή οργή απο 1-2 άτομα εδωμέσα....
αλλα το πιο σημαντικό βλέπω όλη η ομάδα managers που ασχολείται με το θεματάκι εδώ να υποστηρίζουν ότι ΔΕΝ θα το έκαναν οι ίδιοι....

και επειδή δεν θέλω μικρά παιδιά να ντρέπονται για τις ξεφτύλες της U21....

σας έχω ένα γκαλοπ:

όποιος θέλει να επανορθώσουμε την αδικία που κάναμε στην ομάδα της Ουγγαρίας....να βγεί και να το δηλώσει ανοιχτά...
Αν υπάρχουν πολλές ψήφοι, τότε: Θα προσπαθήσω να κερδίσω την Ισπανία στα ίσα και στο τελευταίο παιχνίδι με το Αζερμπαιτζάν δεν θα κατεβάσω ομάδα και θα χάσουμε 25-0.

Υπάρχει περίπτωση έτσι να χαθεί η πρόκριση...αλλα τουλάχιστον θα έχω ξεπλύνει το κούτελο όλων εσάς που σας πρόσβαλα.

θα ήθελα ανοιχτά την ψήφο σας

This Post:
00
179986.138 in reply to 179986.136
Date: 5/30/2011 5:22:39 PM
Overall Posts Rated:
334334
agaphmenh m paparouna (akage). Autoi ekanan to la8os kai fanerwsan ta xartia tous.
dwse (ennow paikse xalara) ton agwna me tous ispanous kai nikise to azerbaitzan +1

From: spartan

This Post:
00
179986.139 in reply to 179986.136
Date: 5/30/2011 5:24:31 PM
Overall Posts Rated:
531531
η αποψη μου ειναι να συνεχισεις το εργο σου και ολα τα υπολοιπα ειναι παιδιαστικα
να μην προσπαθουσαν να κανουν μπινια οι ουγγροι αυτο να τους γινει μαθημα να μην στηνουν παιχνιδια οι ουγγροι να τους γινει μαθημα και στην τελικη οπως λεει και η διαφημιση ΣΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΜΑΣ

α εχει και αλλο ενα καλο παλι απο διαφημιση αυτο να το πεις στον ουγγρο προπονητη

ΚΡΙΜΑ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

παιδια ενα παιχνιδι ειναι διασκεδαστε το και μια παρακληση οχι τοσο επιθετικοι χαρακτηρισμοι περι ανδρισμου και παντελονιων σε ενα παιχνιδι ο καθενας κρινεται και καλα κανεται οσοι νομιζεται οτι επραξε λαθος και το αναφερεται ολες οι γνωμες ειναι σεβαστες αλλα ως εκει ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΜΑΤΣΑ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΡΑΚΙ ασχετο αυτος ξερει χαχαχαχαχαχα

Advertisement