Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πω κι εγώ 2 κουβέντες μέσα σ' αυτό το φόρουμ. Κατ' αρχήν θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους τους φίλους μάνατζερς για την παντελή απουσία μου όλη τη σεζόν από το φόρουμ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το παρακολουθούσα πάντα με μεγάλο ενδιαφέρον. Δυστυχώς πολλές υποχρεώσεις στην πραγματική ζωή δεν μου επέτρεψαν να συμμετέχω πιο ενεργά.
Δεύτερον, θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλη την ΙΙΙ.10 για τη μεγάλη ανταγωνιστικότητα των ομάδων της και για το καταπληκτικό και γεμάτο συγκινήσεις πρωτάθλημα που μας χάρισε. Είναι η 4η συνεχόμενη φορά που η ομάδα μου παίρνει το εισητήριο ανόδου απο την ΙΙΙ και σίγουρα ήταν η πιο δύσκολη! Αφού για να τα καταφέρω αναγκάστηκα να έχω μπάτζετ ομάδας της ΙΙ και να πουλήσω στο τέλος και το μεγαλύτερο ταλέντο που έβγαλε ποτέ αυτή η ομάδα, τον Τράγο, για να βγω οικονομικά. Η ΙΙΙ.10 διαθέτει 5-6 ομάδες πολύ καλές με έμπειρους και ικανότατους μάνατζερς και τουλάχιστον 2 από αυτές θα μπορούσαν άνετα να βρίσκονται στην ΙΙ και με μόνο 1-2 προσθήκες να επιβιώσουν σε αυτήν.
Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα σεζόν και καλή αντάμωση στην ΙΙ! :)