גודל היורוליג ועוצמת היורוליג לא אמורים לעניין אותי כאוהד ספורט, הם אמורים לעניין אותך כאוהד מכבי, כי זה משפיע באופן ישיר על הקבוצה שלך, שמשוריינת שם. אני משווה בין שתי הליגות המקבילות בשני ענפי ספורט. ליגת האלופות בכדורגל, היורוליג בכדורסל. שוב, אתה לא דוגל בשוויון הזדמנויות, אין לי בעיה עם זה, אין פה וויכוח עובדתי כלל, זה עניין של השקפה. אני רואה ספורט בצורה שונה תכליתית ממך, וכמעט כל ראיית העולם שלנו בנוגע למהותו של הספורט והדרך בה צריכה להתנהל מערכת ספורטיבית, מנוגדת לחלוטין.
הרשה לי לחדד
היורוליג ועוצמתו לא מעניינים אותי
מכבי ועוצמתה לא מעניינות אותי
מה קבוצה תעשה ביורוליג אם תגיע אליו לא מעניין אותי
כמה כסף ירוויח המפעל לא מעניין אותי
כמה אוהדים יגיעו לא מעניין אותי
מתוך ויקיפדיה:
"Key principles of sport include that the result should not be predetermined, and that both sides should have equal opportunity to win. Rules are in place to ensure that fair play to occur, but participants can break these rules in order to gain advantage."
כששני אצנים לא מתחילים מאותה נקודת מוצא, או לחלופין, כשנקודת הסיום רחוקה יותר לאחד האצנים ממתחרו, לא מדובר בספורט, זה נוגד את ההגדרה של ספורט.
אני לא מנסה שתסכים איתי, אני מנסה שתבין את המהות של מה שאני אומר ותבין את זה. שום דבר ממה שאתה אומר לא רלוונטי, כי הוא לא באמת משנה, הזדמנות לא ניתנת עם תנאי, שוויון זכויות אינו עם התניה, שוויון זכויות הוא דבר מובנה שמוגדר מראש. כאשר שוויון זכויות ניתן, החזק שורד. זוהי מהות הספורט. חוקים שווים לכולם, כך שהטוב ביותר ינצח ויזכה בשלל. השתתפות באירופה היא שלל.
אם הכל ביזנס, אז גם מכירת משחקים היא דבר לגיטימי. ואם אתה חושב שאין מה להשוות בין היורוליג לליגת האלופות במהותן כליגות איזוריות, אני לא אגיד מה אני חושב.