Dzięki, pewnie odgryziesz się na mnie w rewanżu u siebie i dogrywkę zagramy, choć na pewno spróbuję w 2 meczach zamknąć, mając zdrowego i (mam nadzieję) w formie Marescottiego, ale to w Gorzowie się okaże :-).
Wiem, że te moje zbiórki biorąc pod uwagę 3-2 mogą być zaskakujące, ale tak jak pisałem - budowałem ten zespół mocno patrząc na zbiórki. Na pewno przewidywanie pomogło, ale te Twoje wolne... to jakaś anomalia statystyczna - średnio masz 66% w lidze, teraz 33% - chyba Twoi gracze się zestresowali w mojej małej hali i dostali kolektywnego ataku klaustrofobii ;-) U mnie natomiast inna anomalia - 17 strat XD, nie wiem z czego się to wzięło, ogólnie ten mecz to była (dla mnie hehe) boska komedia, jeszcze ten Guedes zszedł za faule na koniec... Ale jest optymizm - obrona na obwodzie działa (4/21 trójek), jeszcze to partidazo Gregovicia, tak po prostu sobie wchodzi i rzuca 9/12 i jest 2 moim najlepszym strzelcem dziś... Właśnie jeszcze będąc w szoku spowodowanym patrzyłem na statystyki i myślałem "Skąd oddali 11 rzutów więcej, skoro miałem o 24 zbiórki więcej?" Patrzę - 17 strat - "Aha, okej, szkoda, że tego nie przewidziałem w przygotowaniu do meczu...". Jeszcze te faule z Twojej strony - 22 faule, ja po takim meczu byłbym wściekły, nic nie wkurza tak jak porażka faulami/wolnymi...
Powodzenia w sobotę!