Gyak a továbjutás már elment. De mint mondtam nem is ez volt az (eslődleges) cél(om). Mivel kezdő ország vagyunk alap játkosokkal rendelkezünk. Ezekkel (mint gondolom tudjátok) jó eredményt elérni vb-n szinte lehetetlen. Ezért döntöttem úgy, hogy a fiatalokra alapozunk! Mivel az öregek sem jobbak skillekben, sokkal jobban megéri fiatalokat játszatni, edzésben tartani és tapasztalatukat erősíteni, hogy az elkvetkezendő vb(k)-en jól szerepeljünk. Hiszen összehozhattam volna egy idősebb társaságot is, ami talán picivel jobb teljesítményt nyújtott volna, az is lehet tovább jutunk, de ott úgyis kiesünk... És aztán őket lehet kidobni a kukába, mert öregek és elvesztegettünk egy vb-t. Végső cél egyértelműen vb arany lenne!:D sak mondjuk 2-3 vb kell míg "megérik" a keret. Azért reméltem, hogy továbbjutunk ez (99%) sajnos nem igen sikerül, de én nem bánkódom, hiszem, hogy jó úton vagyunk. A franciák ellen meccsről pedig: Az előző 3 meccsükön mindig erős belső védelmet hoztak (2x 2-3 zóna), ezért döntöttem külső támadás mellett, védekezés pedig azért lett 2-3 zóna, hogy ne bukjuk úgy el a leppattanókat mint a grúzok ellen. Szerintem jó volt, ennél többre nem igen lettünk volna képesek.