Kuidas võrdled end eelmise treeneri krassulkiniga? Mida positiivset tema tööst edasi võtad ja mida kindlasti teeksid teistmoodi, kui üldse?
Raske on võrrelda kui mul on näha ainult fassaad ja selle taga toimuvast ei tea ma eriti midagi. Paralleele saan vast praegu tõmmata KL-is kõrvuti kohtadel lõpetamisega:P
Koondisetreeneri töö on palju enamat kui taktika paika panek ja foorumis vahepeal sõna võtmine. Ise pean väga tähtsaks RK-s ja seal piiril olevate mängijate omanikega suhtlemist, et motiveerida treeninguks ja säilitada head vormi. Nagu krassulkin ühes teemas välja tõi, siis RK tulevik väga tume polegi- tagamängijad on täitsa asjalikud. Ma tahaksin seda uskuda ja selles veenduda!
Positiivse poole pealt tuleb kindlasti aktiivselt edasi suhelda U21 treeneriga (mida ma eeldan, et krassulkin ka tegi?) ja omad võidud tuleb ka ära võtta!
Ma vist üritaksin rohkem entut varuda, teinekord ehk ka teatud riske võttes.
Foorumis üritaks Rk-le rohkem tähelepanu saada ja sellega ka elavdada huvi nii RK kui ka U21 tegemiste vastu. Mida suurem huvi ja rohkem fänne, seda suurem soov koondisele kaasa aidata nii treeningu, skautimise jms näol.