Spadek,ponowny awans i wielka hala<<dosc krotka i dobra recepta jak ktos raczej nie ma opcji na konkretne zyski i wyjscie z dolka...najlatwiejsza opcja jest wygrywanie meczy,ale z tym wiadomo jak jest.)
2 male sugestie: rozwijam i trenuje swoj team pod katem dobrych wynikow i mojej filozofii gry...trenowanie graczy dla reprezentacji wymaga duzo czasu i poswiecen<<poki co srednio mam na to ochote i troche przymruzam oko na repre,ktora niektorzy traktuja jak swieta krowe<<wrong i LOL...po drugie trener 5 przy obecnych cenach(pewnie ze 300-650k za takich z pensja nie wieksza niz 25k) mija sie z celem jak dla mnie,dla 1 czy max 2 skokow rocznie mam placic dodatkowe setki tysiecy?...raz mialem 5,dalem dosc duzo za nabycie i trzymalem go do pensji chyba ponad 50k i wcale przez to nie wytrenowalem lepiej moich grajkow.Jak ktos umie trenowac to z trenerem 4 osiagnie wiecej niz nie jeden menadzer z 5 cz 6.Jak ktos opiera gre swojego zespolu na 1 czy 2 megagwiazdach to oczywiscie im wyzszy trener tym lepiej...tylko potem wlasnie zakladaja takie watki,bo zapedzili sie w kozi rog i maja twardy orzech do zgryzienia...Wiele aspektow sie sklada na finanse,ale w duzej mierze zaleza ona od tego czym sie kierujemy jako menadzerowie i jaka droge obralismy dla swojego swojego klubu.
Last edited by ThugMan4shoo at 10/15/2010 4:44:56 PM