BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [REP U21] Tekme

[REP U21] Tekme

Set priority
Show messages by
This Post:
33
161466.13 in reply to 161466.12
Date: 11/30/2010 6:49:52 AM
NK AFRICA
SKL
Overall Posts Rated:
169169
"Proti Francozom smo zgubili za točko in sicer kljub dogovoru z francoskim selektorjem da naj bi obadva odigrala z levo roko, sem ga ukanil in sem igral z normalno zavzetostjo."

sicer sm jst bolj stara šola in tega ne bi naredu... ti dam lohk vseen en nasvet, če si ga že ukanu in si ga hotu premagat bi mogu igrat na vso moč, ne pa sm normalno!!! sam drugače pa si bil do zadnjega kroga v boju za napredovanje, res škoda prvega poraza! ps: všeč so mi sporočila na forumu, kjer poročaš kk slo igra in kaj nameravaš! lp

This Post:
00
161466.14 in reply to 161466.13
Date: 11/30/2010 7:22:33 AM
Overall Posts Rated:
3434
Ja jst sm se odločil da bom uporabil vsa sredstva da bi dosegel uvrstitev naprej, pa tudi če je že tako podlo bilo to od mene.
Če bi to bila zadnja tekma bi najverjetneje na vso moč igral, tako si pa nisem mogel privoščiti takšnega upada razpoloženja pred tekmama z Turki ter Slovaki, ker zmaga nad Francozi nebi veliko spremenilo če bi potem zgubili proti Turkom in Slovakom. Seveda pa takrat še nisem vedel da bodo Turki zamenjali celotno ekipo z 20letniki, vendar pa tudi če bi to že takrat vedel bi ostali Slovaki in ki bi nas z našim slabim razpoloženjem zagotovo potopili, tako so se pa morali kar pošteno namatrati.. Res je škoda zaradi prvega poraza proti Azerbajčanu, vendar smo zaradi visokega razpoloženja imeli nekaj možnosti proti Francozom in Slovakom, škoda ker se ni obrestovali, saj bi z zmagami nad njima dvema bilo naše druge mesto.

No sedaj pa v nabor na igralce za naslednjo sezono, vendar pa jih ne bom vpoklical do konca sezone zato da ta generacija dobi še kakšno zmago, mi pa upajmo da kakšno višje mesto na lestvici.

From: DavidM96

This Post:
22
161466.15 in reply to 161466.12
Date: 11/30/2010 8:51:05 AM
Overall Posts Rated:
170170
"Proti Francozom smo zgubili za točko in sicer kljub dogovoru z francoskim selektorjem da naj bi obadva odigrala z levo roko, sem ga ukanil in sem igral z normalno zavzetostjo."

Kje je kle spoštovanje do nasprotnika?
:P

Naj te bo sram.

This Post:
00
161466.16 in reply to 161466.15
Date: 12/1/2010 8:44:01 AM
Overall Posts Rated:
66
he,he,he...škoda da smo mi zgubil za piko, glede na demokratični nateg.

From: braco

This Post:
00
161466.17 in reply to 161466.16
Date: 12/1/2010 2:22:03 PM
Overall Posts Rated:
3434
zakaj pa sram? za zmago naše reprezentance sem pripravljen narediti vse, tudi če je treba prek trupla iti :P

škoda edino ker nismo zmagali, to bi bila ze velika zmaga za našo repko..

This Post:
00
161466.18 in reply to 161466.11
Date: 2/13/2011 6:48:32 PM
Overall Posts Rated:
3434
Zadnje tedne ni bilo časa da bi Vas obveščal o tekmah tako kakor lansko sezono, tako da vam bom sedaj predstvavil dogajanje na parketu do sedaj. Prijateljsko tekmo smo odigrali proti mladinski reprezentanci Nizozemske, pri tem smo hoteli samo pregledati kakšen izbor igralcev imamo, ter kdo bi najbolje zasedel položaj krilnega igralca. Dosedajšni izkupiček na tolažilnem turnirje so tri zmage in noben poraz. Zmage smo dosegli proti mladinskim reprezentancam Cipra, Tajske ter Irana.

Slovenija U21 vs. Cymru U21 95 - 75 (13808)
Otvoritvena tekma je bila pri Cipru. Zmaga naše reprezentance za 20 točk na krilih Duleta Gačiča, ki je Ciprčanom zabil 25pik. Taktiki sta bili dokaj osnovni, torej v napadu hiter prenos, v obrambi pa mož na moža. Igrali smo pa z normalno zavzetostjo, saj nisem hotel doživeti nobenega neprijetnega presenečenja.

Prathet Thai U21 vs. Slovenija U21 64 - 119 (13845)
Drugo tekmo smo mi gostili mladinci iz Tajske. Ker je to veliko slabša ekipa sem se odločil za tekmo z levo roko. Zmagali smo pričakovano visoko, jaz pa sem imel priložnost še preizkusiti kakšno drugačno taktiko in postavitev igralcev pred tekmo z Iranci.

Iran U21 vs. Slovenija U21 90 - 118 (13903)
Iranci so k nam prišli po izpadu iz svetovnega prvenstva v Argentini. Tako da smo morali odigrati z našo najbolšo postavo in zelo premišljeno, saj bi nas lahko presenetili. Vendar pa so Iranci kljub višji uvrstitvi na lestvici trenutno slabši od nas. Zadel sem obrambno taktiko, saj imajo zelo dobre notranje igralce in smo mi odigrali z 2-3 cono. V napadu pa smo igrali teci in vrzi (run and gun), kar je omogočili našim šuterjem da so zadevali koše in nas popeljali k že tretji zmagi in sicer kar z 28 točki razlike. Edino presenečenje tekme je bilo to da so Iranci odigrali to tekmo z levo roko, medtem ko smo mi igrali z normalno zavzetostjo.

Tako to je dogajanje do sedaj v tej sezoni. Čaka nas še pet kvalificijskih tekem in sicer proti Pakistanu, Malaziji, Združenimi Arabskimi emirati, Barbados (otoček, katerega je skoraj nemogoče najdi na Buzzerbeater svetu) ter za konec Vietnam. Bolj kakor nabiranje razpoloženje mi je pomembna zmaga, to pomeni da želim ostati v tem delu tekmovanja neporažen, tako da bomo imeli čimboljše izhodišče v končnici. Moji cilji so četrtfinale, upam pa tudi na kaj več, kljub temu da nimamo neko vrhunsko ekipo.

lp, braco

This Post:
11
161466.19 in reply to 161466.18
Date: 2/15/2011 10:52:48 AM
Overall Posts Rated:
3434
Slovenija U21 vs. Pakistan U21 80 - 52 (13926)

Nova zmaga v gosteh. Pakistan je za razred slabše moštvo, zato smo odigrali z levo roko da si nabildamu enthusiasem. Zmaga za 28 točk, kar me pa najbolj veseli je naša dobra obramba, če bomo proti vsem igrali močno in žilavo v obrambi bomo moštvo katero bo težko premagati.
Na lestvici smo z drugega mesta zdrsnili na 3.mesto, pred nas so se postavili Grki, vendar pa smo komaj na pol poti v tem kvalifikacijskem ciklu, tako da se lahko do konca še veliko spremeni. Veseli me tudi da pridobivamo mesto za mestom na rangu in smo sedaj na 33.mestu, kar bo zelo pomagalo naslednjemu evropskemu prvenstvu.

Naslednja tekma bo v Sloveniji proti Malaziji. Malazija je najmočnejši tekmec v tej drugi polovici kvalifikacij in bom še močno razmislil s kakšno zavzetostjo naj igramo, da nebo kakšnih presenečenj.

lp, braco

This Post:
11
161466.20 in reply to 161466.19
Date: 3/15/2011 8:33:08 AM
Overall Posts Rated:
3434
8-0 je naš izkupiček v letošnjem letu v tolažilnem turnirju in smo končali na drugem mestu po kvalifikacijah! To nam da kar lepo izhodišče pred izločitvenimi boji, saj bomo do finali imeli same domače tekme, v potencialnem finalu bi pa bili v gosteh samo v primeru če bi se tudi Estoncem uspelo do tam uvrstiti. Vendar pustimo to na stran, saj je to tam še douga in trnova pot.
Prva tekma v izločilnem delu je proti Moldaviji (1086). Nič posebnega ekipa, vendar pa ne smemo nič rizkirati! Moja želja je da vsi ki imate mladinske reprezentante v ekipi da skrbite za njihovo pripravljenost, potrebovali bomo zelo dobro pripravljenost če želimo dober uspeh! Končno je tudi Dule Gačič na prodaj, tako da upah da se bo kaj kmalu začel trenirati in da mu bo pripravljenost narasla vsaj na odlično :)

Torej tako, prva tekma Moldavija. Druga tekma pa ali Turčija ali Bolgarija. Obe ekipi sta močni in enakovredni, tako da res ni pomembna katera bo zmagala, saj bomo proti obem morali pošteno pljuniti v roke (seveda v primeru naše zmage nad Moldavci).

Tako, sedaj imam čas do ponedeljka da poskusim najdi še kakšen neodkriti ali pa presenetljivo natrenirani talent kateri že ni v naši ekipi, da ga vpokličem na letošnjem najbolj pomembnem obdubju za mladinsko reprezentanco.

lp, braco

This Post:
00
161466.21 in reply to 161466.20
Date: 3/15/2011 10:01:34 AM
Overall Posts Rated:
1313
dule gačič je šel ponovno v zelo slabo ekipo, in dvomim da bo kaj napredoval, pa tudi na dobro pripravljenost pri njem lahko pozabiš.

This Post:
11
161466.22 in reply to 161466.21
Date: 3/16/2011 8:44:08 AM
Overall Posts Rated:
1515
Dule Gačič je še zmeraj na istem saj ima tista ekipa samo 4 igralce... :(

From: kolar

This Post:
00
161466.23 in reply to 161466.22
Date: 3/16/2011 9:02:14 AM
Overall Posts Rated:
22
upajmo da bo kmalu bankrot ali pa da ga bo moral prodati ni mi jasno zakaj ga je kupil razen če ima full denarja in bo še kaj nabavil

Advertisement