E adevarat ca in ultimele sezoane lucrurile au devenit ceva mai complicate dar e normal sa creasca competitivitatea odata cu numarul de echipe.
In legatura cu jucatori ti-ai dat singur raspunsul de ce se nu se vand si anume daca scoti cum spui 110k pe meci mai ai inca fonduri sa dai 600-700k pe un jucator?
E adevarat ca numarul mare de jucatori da impresia ca piata de transferuri e suprasaturata dar as vrea sa te uiti la jucatori care sunt cu adevarat buni si aici ma refer la jucatori foarte buni pe postul lor cu secundare bune, ai sa vezi ca sunt multi cu biduri destul de consistente (desi comparabil cu milioanele aruncate in trecut acum sunt sume mici).
Ca exemplu ultima data cand am fost in liga a-2-a adica sezonul 18 au scazut incasarile din arena dela 510k la 250k asa ca lucrurile sunt dramatice si mai sus.
Idea este ca atunci cand retrogradezi adica in primul sezon pierzi cel mai mult avand in vedere parerea fanilor care iti coboara incasarile pe toata durata sezonului chiar daca castigi tot.
Iti sugerez sa renunti la 1-2 jucatori cu salari de 50k ca nu ai nevoie de ei in liga a-3a si pe care poti sa ii cumperi dupa cum ziceai chiar tu fara probleme cand promovezi.
In legatura cu cupa cu toti avem nemultumiri (si eu am avut 2-3 sezoane cand pierdeam destul de repede dar in acc timp am avut si sezoane in care am ajuns pana in turul 5-6 fara sa joc decat cu boti) dar random este si e foarte usor de interpretat ca si cum unui au mai mult noroc ca alti lucru care este adevarat
.
Vad ca ai deja jucatori tineri romani care par sa fie vitoare glorii asa ca axeazate pe ei si in 3-4 sezoane o sa vezi ca o sa fie mai ok pentru intreaga echipa.