BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Φαρισαιοι...

Φαρισαιοι...

Set priority
Show messages by
This Post:
00
213465.14 in reply to 213465.13
Date: 3/28/2012 5:44:44 AM
Overall Posts Rated:
193193
Η θλίψη μου προέρχεται από το γεγονός οτι δεν κατακρίνεις την κρυφή συνενόηση, χωρίς αλλά κτλ....

Εγώ δε γουστάρω ούτε τη φανερή συνενόηση, όμως το κάνουμε μπας και καταλάβουν κάποιοι πόσο άσχημο είναι....Και αφού δεν είναι παράνομο, το εφαρμόζουμε προς παραδειγματισμό

This Post:
00
213465.16 in reply to 213465.15
Date: 3/28/2012 7:26:01 AM
Overall Posts Rated:
193193
Είμαι ένας από αυτούς που αναφέρεις στο τέλος....Παρόλ αυτά έχω καταφέρει με την αξία μου ότι έχω καταφέρει μέχρι τώρα.... Όποιος ενοχλείται, ξύδι....Όπως πίνω κι εγώ τόσο καιρό μ αυτούς που το κάνουν κρυφα....;)

This Post:
00
213465.17 in reply to 213465.15
Date: 3/28/2012 7:48:53 AM
Overall Posts Rated:
170170
Παιδία θα πω και γω την αποψη μου πάνω σε αυτό! Καταρχήν η ύπαρξη του "χαλαρα" κατα την γνώμη μου δίνει μία πολύ ωραία ομορφιά στο παιχνίδι και μπορεί μία μέτρια ομάδα με σωστο προγραμματισμό να εκμεταλευτει και να πάει καλά πάνω απο τις δυνάμεις της. Και γενικά μπορεί μέσω του χαλαρά ή του δυνατά να βγουμ εντυπωσιακές εκπλήξεις. Τωρα το πρόβλημα ξεκινάει από τον τρόπο που κάποιοι το χρησιμοποιούν. Θα σας πω εγώ τι έκανα την μία φορά που μου το προτείνανε σε όλες αυτές την σεζόν. Του εστειλά πίσω χωρίς να είμαι τσαντισμένος πως εγώ δεν κανονίζω διαθέσεις και πως έχω προαποφασίσει πως θα κατέβω και με τι διάθεση.Αλλώστε κάθε Σάββατο πρωι σκεφτομαι πως θα κατεβάσω και στα 3 ματς την ομάδα μου. Αυτός νόμιζε πως δεν θα βάλω χαλαρά , χωρις ποτε να του πω τι θα κάνω. Εγω κατέβασα την ομάδα όπως ακριβως την είχα στο μυαλό μου και όλα κομπλέ. Τώρα θα μου πει κανεις , δεν σε ενοχλεί που σίγουρα κάποιες φορές εχεις πέσει θυμα αυτών των συννενοήσεων? Προφανώς, αλλά δεν ασχολούμε με τέτοια. Εγω παίζω το παιχνίδι όπως γουστάρω, σκέφτομαι πως θα κατεβάσω την ομάδα μου κάνω τον προγραμματισμο μου και όλα κομπλέ. Τώρα αν άλλοι θέλουν να κανουν αλλιώς δεν μπορώ και δεν θέλω να κανω κάτι.
ΥΓ: Βέβαια με το νήμα στην ΙΙ.1 γέλασα πάρα πολύ. Ήταν στα όρια του σουρεαλισμού η όλη κατάσταση.

From: akage14

To: Kon
This Post:
22
213465.18 in reply to 213465.10
Date: 3/28/2012 7:50:20 AM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
Φίλε Ανδρέα, η γνώμη μου είναι ότι καλώς ανέπτυξες αυτό το φόρουμ. Κι αυτό γιατί έτσι ξεμπρόστιασες χρήστες που παίζουν συννενοημένες χαλαρές εις βάρος των υπολοίπων. Ειδικά στην ΙΙ.1 που βρέθηκες γίνεται της τρελής. Έτσι όπως το έκανες φέτος, ίσως μπορέσει επιτέλους να βγει η κατάταξη των ομάδων βάσει δυναμικότητας και όχι κρυφού ενθουσιασμού. .

Απλα επαναλαμβάνω αυτο που εγραψες....δεν ξέρω τι γνωρίζεις εγω πρώτη φορά βρέθηκα στον όμιλο αυτο, και απο ότι συνέχεια με ενημερώνουν άτομα που έχουν ριζώσει στην ΙΙ.1 ποτέ δεν γίνονται κρυφές συνεννοήσεις ;)

Ένα τελευταίο σχόλιο, και θα σας ξεκουρασω απο την παρουσία μου στο φόρουμ....

Στον ΙΙ.3, με άτομα που γνωρίζω για χρόνια, με άτομα που γνώρισα στο παιχνίδι και κάναμε φιλια, με νέους χρήστες, με άτομα που είχα αντιπαλότητα ....δεν ήρθα ποτε σε αντιπαράθεση για τέτοια θέματα....επειδη δεν τέθηκε θεμα

Απλα παίζαμε το παιχνίδι, και στην τακτική και την στρατηγική μεγάλη έμφαση δίναμε στο να μαντεψουμε την διάθεση....δεν χαλαρα εγω το παιχνίδι, οι διάφοροι εξυπνακηδες που έχουν αναγκη να κερδίζουν με κάθε τροπο....

Απλα λοιπόν θα προσαρμοστώ στις "συνθήκες " του παιχνιδιού....

This Post:
11
213465.19 in reply to 213465.16
Date: 3/28/2012 7:50:28 AM
Overall Posts Rated:
2626
re ti ghnete den tha mathoune pote na paizoune game,den exoun katholou ma katholou pedia.den katalabeno re file ti sto kalo tha kataferoune an aneboune a1 tha paroun tipota metrita kai den gnorizo?.ego prosfata eipa se enan filo oti den thelo na anebo sthn a1 me ayta pou blepo kai diabazo na ghnonte.pragmatika orismenes fores me bgazoune apo ta rouxa mou.kai h plaka kserete poia einai? oti oloi tous gnorizoune kai kanenas den tous krazei.sas milao ilikrina oti apo thn arxh pou ksekhnhsa to game mexri kai twra pou milame den mou exoune kanei tetoia protash,kai na eiste shgourh oti opoios prospathish kati tetoio tha ton krakso dhmosia .
to bazo kai edo gia osous den diabazoun apo ala forum ayta...........

Last edited by aliens at 3/28/2012 7:51:25 AM

From: pazinok

This Post:
00
213465.20 in reply to 213465.18
Date: 3/28/2012 1:08:48 PM
Overall Posts Rated:
335335
Απλα λοιπόν θα προσαρμοστώ στις "συνθήκες " του παιχνιδιού....

μεγαλη κουβεντα φιλε..μπραβο..
ο νομος της φυσης..
αλλα ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω κατι..οταν δυο ομαδες αποφασησουν αμιβαια χαλαρη?περα απο τους υπολοιπους..ποιος απο αυτους τους δυο θα βγει ο κερδισμενος?

Αντρεα μην το λες ετσι απλα..θα φτασεις α1 ε και??
ειναι στην φυση των αντρων να τα βλεπουμε ολα ως αγωνα ανωτεροτητας και νομιζω για το ββ ολοι εχουμε μακρυνο ονειρο την Α1..

και τελος να πω την γνωμη μου..
καταρχην δεν εχω μπει στην διαδικασια να ζηταω χαλαρα ποτε..
αλλα δεν ειμαι και αντιθετος-καθετος..μην ξεχναμε οτι παιζουμε μανατζερικο παιχνιδι..
η βρωμια επιπλεει_βγαινει απο πανω..
θελω να πω οτι αν ημουν ο Βρυζας,ειχα τελευταια αγωνιστικη στην Τουμπα τον Οφη ξερω γω..και με ηττα μου και μονο θα εμπαινε η κρητικια ομαδα στα οφ..τοτε ναι θα καθομουν να χασω αν μετα μου εδιναν τα 2 επομενα του οφ..
οτιδηποτε εχει να κανει με αθλητισμο..υπονομευεται η ποστια,το συμφερον,οι συμμαχιες,τα και καλα αντιπαλα στρατοπεδα..
τελος η πονηρια δεν εχει παντα κακη σημασια..

υγ.τα λεω ολα αυτα και για λιγο αλλαγη..το ευκολο ειναι να γινεις ηθικος μαρτυρας και να βγεις να κραξεις..το δυσκολο ειναι να προσαρμωστεις στις συνθηκες του παιχνιδιου..

From: aliens

This Post:
22
213465.21 in reply to 213465.20
Date: 3/28/2012 1:45:46 PM
Overall Posts Rated:
2626

Αντρεα μην το λες ετσι απλα..θα φτασεις α1 ε και??
ειναι στην φυση των αντρων να τα βλεπουμε ολα ως αγωνα ανωτεροτητας και νομιζω για το ββ ολοι εχουμε μακρυνο ονειρο την Α1..

kale mou file poly sosta to eipes os agona anoterotitas kai oxi os agona poustias kai phsomaxerias kai mporo na po akoma perisotera kosmitika epitheta apla to stamatao edo opoios katalabe katalabe....

From: pazinok

This Post:
00
213465.22 in reply to 213465.21
Date: 3/28/2012 4:53:21 PM
Overall Posts Rated:
335335
ναι περιμενα μια τετοια απαντηση για αυτο και εγραψα
οτιδηποτε εχει να κανει με αθλητισμο..υπονομευεται η ποστια,το συμφερον,οι συμμαχιες,τα και καλα αντιπαλα στρατοπεδα..

στην πραγματικοτητα συμβαινουν πολυ χειροτερα πραγματα και αυτο γτ εχει να κανεις με πρωτα-αθλητισμο..
αν θελουμε το ββ να ειναι μια εικονα της ριαλ ζωης τοτε θα πρεπει να συμβιβαστουμε στην υπαρξη ποστιας και της πισω μαχαιριας..η διαφορα οτι δεν γινεται φανερα αρα ισως απλα να μην επρεπε να το κανουν νημα στο φορουμ *στα πλασαια των νομων παντα,ολες οι ποστιες θεωρουντε μανατζερικες κινησεις*
βεβαια δεν μου απαντησες στην ερωτηση μου αλλα δεν πειραζει..αφου δεν θελεις να το συνεχισεις το σεβομαι..

εμενα με πειραζει που καθε χρονο δεν αλλαζουν οι ομαδες μπλε-κοκκινοι ..αλλα τι να κανω και εγω :P

From: zero4

This Post:
11
213465.23 in reply to 213465.22
Date: 3/28/2012 8:15:26 PM
Overall Posts Rated:
2929
πολυ απλα ολο αυτο το θεμα δεν θα ειχε δημιουργηθει αν το παιχνιδι ηταν ρεαλιστικο(ή τουλαχιστον πιο ρεαλιστικο)και αυτο γιατι real life δεν νομιζω να κατεβαινει μια ομαδα "χαλαρα" σε εναν αγωνα(και μιλαω για νορμαλ αγωνα,οχι στημενο)

ΝΑΙ μπορει να κατεβει με τα δευτερα και γινεται αρκετες φορες,αλλα οχι "καθηστε φατε 100 ποντους και φευγουμε"
αυτο για μενα ειναι παραλογο...

Advertisement