BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > Season 20

Season 20

Set priority
Show messages by
This Post:
11
216665.13 in reply to 216665.12
Date: 5/19/2012 10:30:08 AM
Overall Posts Rated:
3939
Καλη τυχη σε ολους για σημερα!!
Μεγαλες στιγμες για την ομαδα μου που κανει το ντεπουτο της στην ΙΙΙ !

From: Tyfonas

This Post:
11
216665.14 in reply to 216665.13
Date: 5/19/2012 11:14:03 AM
MACEDONIANS
III.14
Overall Posts Rated:
241241
Μου αρεσεις γιατι τους εκανες ανω κατω ....στο φορουμ των εκλογων!.....μην δινεις σημασια γιατι δεν εχουν την αισθηση του χιουμορ οι περισσοτεροι.

ΙΙΙ.14 Ξεκιναμε σημερα , καλη διασκεδαση μαγκες μου ....παιχνιδι ειναι.

This Post:
00
216665.15 in reply to 216665.1
Date: 5/19/2012 1:16:35 PM
Overall Posts Rated:
7474
Παει ο Τουρκος..Εμπαινα που εμπαινα μεσα καθε βδομαδα τωρα αναγκαστικα φευγει, δεν γινεται να τον πληρωνω 2 βδομαδες χωρις να παιζει.

Χτυπα οποιον θες ρε συ, οχι αυτον. Ηταν σαν να χτυπησες εμενα, το ενιωσα για τα καλα :P
Α ρε η τεκιλα απογευματιατικα τι κανει :P

This Post:
00
216665.16 in reply to 216665.15
Date: 5/20/2012 4:15:43 PM
Αφροδίτη Ζωγράφου
IV.15
Overall Posts Rated:
337337
Η ομάδα μας ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα από μια καλύτερη ομάδα. Παίξαμε άσχημα, τραγικά θα έλεγα, και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Συγχαρητήρια στους Κρητικούς για την καλή τους εμφάνιση και την δικαιότατη νίκη. Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα στον Αετό. Εμείς θελουμε νίκη την Τρίτη για να ρεφάρουμε και πιστεύουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες να το πετύχουμε απέναντι σε έναν φανερά αποδυναμωμένο αντίπαλο. Ο στόχος φέτος είναι τα play off και η άμεση βελτίωση των 3 παικτών που προπονούμε. Φαίνεται πάντως ότι Μακεδόνες και Άρης θα είναι 1οι στους ομίλους και φαβορί για την άνοδο.

This Post:
00
216665.17 in reply to 216665.16
Date: 5/20/2012 8:10:40 PM
Overall Posts Rated:
7474
. Εμείς θελουμε νίκη την Τρίτη για να ρεφάρουμε και πιστεύουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες να το πετύχουμε απέναντι σε έναν φανερά αποδυναμωμένο αντίπαλο.

Mην υποτιμας την καρδια και το μεταλλο του Νυχτοβιου.Μεχρι τις 8 παρα εχεις τυχη αλλα στο τελευταο κομματι του παιχνιδιου που θα χει σουρουπωσει, ο Νυχτοβιος θα αναλαβει.

Οσο νυχτωνει, ο Νυχτοβιος τα χωνει (τα καλαθια) :P

Περα απ την πλακα τωρα, σαφως και ειμαι αποδυναμωμενος και ισως ηταν εξαρχης λαθος η κινηση αγορας του Τουρκου.Απλα εκανα bid στα 65 χιλιαρικα και το ειδα σαν ευκαιρια.Τωρα θα ανασανω πολυ οικονομικα αλλα στοχους φυσικα και δεν μπορω να εχω μιας και ο Νυχτοβιος στα σοβαρα ειναι απλα ενα ντραφτ και τιποτα αλλο.

Θα συμφωνησω στο οτι οι Μακεδονες και ο Αρης θα ξεχωρισει και απο κει και περα το χαος.Ειδικα απο δω δεν υπαρχει τιποτα ξεκαθαρο.Θα πω με ρισκο οτι Αετος και Πολυκαστρο θα ακολυθησουν και ισως η Αφροδιτη 4η.Εκτος αν ξεπεταχτει κανενας καινουργιος.

From: RIOfvs

This Post:
00
216665.18 in reply to 216665.14
Date: 5/21/2012 11:33:32 AM
Overall Posts Rated:
3939
Ασε ρε φιλε μου στελνει σε ΠΜ ο αλλος: Τον μιχαλολιακο δεν τον κσανα κοροιδευεις γιατι κατι τετιους σαν εσενα σας !@#$ καθε πρωι!Χ.Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι να του πρωτο πεις τωρα;Για το ''κσανα'' η για το ποσο μ@lακας ειναι;

From: Tyfonas

This Post:
00
216665.19 in reply to 216665.18
Date: 5/21/2012 2:30:04 PM
MACEDONIANS
III.14
Overall Posts Rated:
241241
Aπλα δεν απαντας....αστους στην ληθη τους.

This Post:
00
216665.20 in reply to 216665.19
Date: 5/21/2012 2:57:00 PM
Overall Posts Rated:
3939
Ακριβως.

This Post:
55
216665.21 in reply to 216665.20
Date: 5/22/2012 2:42:27 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
IV.15
Overall Posts Rated:
337337
Καλημέρα,

Αφού ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι φαν της Χρυσής Αυγής, θα ήθελα να εκφράσω ξεκάθαρα την άποψή μου επί του θέματος. Είναι ΝΤΡΟΠΗ των "ελληνικών" ΜΜΕ (όλοι ξέρουμε ότι είναι ανθελληνικά) να προβάλλουν τόσο έντονα κόμματα που ούτε πέρσαν έξω από τη Βουλή, μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, λ.χ. κάτι Δράσεις (Βράση καλύτερα), Δημοκρατικές συμμαχίες και Κατεδαφίσεις ξανά (εεεε δημιουργία ξανά ήθελα να πω), επειδή αποτελούν απομεινάρια ενός σάπιου δικομματικού συστήματος ή υποψήφια νέα δεκανίκια του διεθνούς κερδοσκοπικού κεφαλάιου εναντίον της Πατρίδας μας και των πολιτών της και να αφήνουν απ' έξω από τις πολιτικές συζητήσεις και δρώμενα ένα κόμμα που το ψήφισαν 500000 συμπολίτες μας. Ανεξάρτητα της δυναμικής της ψήφου, δηλαδή, αν ο κάθε ψηφοφόρος ψήφισε Χ.Α. λόγω οργής για το οξύ και τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης ή λόγω ιδεολογίας ή λόγω απλής αντίθεσης στο σάπιο δικομματικό σύστημα, είναι απλά ξεφτίλα των ΜΜΕ (πλήν 1 ίσως καναλιού) να μην καλούν ΠΟΤΕ έναν, έστω έναν εκπρόσωπο του κόμματος αυτού για να εκθέσει ξεκάθαρα τις θέσεις και τις απόψεις του κόμματός του. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι η Χ.Α. αποτελείται μόνο από κομματικούς γορίλλες, ορδές αντιεξουσιαστικών στοιχείων και όχι και από πραγματικά αξιόλογα και ετοιμόλογα στελέχη που έχουν να πουν κάτι. Είναι λανθασμένη άποψη αυτή και θεωρώ ότι όπως είμαστε ανεκτικοί ή ο,τιδήποτε άλλο είμαστε απέναντι στα δύο κόμματα εξουσίας-καταστροφής της Ελλάδας μας τόσα χρόνια, οφείλουμε να είμαστε το ίδιο απέναντι στη Χ.Α. ή στον Σύριζα (διαφωνώ κάθετα με τις θέσεις του στην εξωτερική πολιτική και τη λαθρομετανάστευση), διότι έχουν και αυτά κάθε δικαίωμα να εκθέσουν τις απόψεις και τα προγράμματά τους, όσο ακραία και αν είναι, αφού υπάρχει ιδεολογική ταυτότητα μέσα τους, όποια και αν είναι αυτή. Είναι λανθασμένη η άποψη που ακούω από πολλούς "ειναι ακραίοι αυτοί, φασίστες κτλ". Ναι, μπορεί να είναι και σίγουρα δεν συμφωνώ μαζί τους, αν και θεωρώ ότι η Ελλάδα ανήκει ΜΟΝΟ στους Έλληνες και όλοι οι άλλοι πρέπει να πάρουν πόδι. Αλλά θέλουμε, δε θέλουμε αποτελούν ένα κόμμα, ψηφισμένο από 500000 συμπατριώτες μας και μόνο (διότι δεν νομίζω ότι κάποιος μετανάστης που ψηφίζει στην Ελλάδα τους ψήφισε) και οφείλουμε όλοι μας να το σεβαστούμε απόλυτα. Τώρα, αν μας ενοχλεί ή δεν μας αρέσει η ιδεολογία του, ή το "εγέρθητω", που είπε ο φαλακρός ή ο,τιδήποτε άλλο είναι θεμιτό και δικαίωμα μας. Αλλά αυτό είναι τελείως διαφορετικό από την μόνιμη προσπάθεια ορισμένων να φιμώσουν το εν λόγω κόμμα και το χειρότερο να νοθεύσουν την ψήφο 500000 συμπατριωτών μας, που ψήφισαν την Χ.Α., παρουσιάζοντας άλλα κόμματα του 1,5% και 2% και όχι το κόμμα που πήρε 7%. Για ποιά ποιότητα δημοκρατίας μιλάμε λοιπόν όταν μιλάμε για φασισμό της Χ.Α, λόγω ιδεολογίας; Δεν είναι το ίδιο, αν όχι χειρότερος φασισμός των ΜΜΕ, να προσπαθούν να αποκλείσουν από τα κέντρα αποφάσεων ένα κόμμα της Ελληνικής Βουλής και να προωθήσουν άλλα που ο λαός τα καταδίκασε;

This Post:
22
216665.22 in reply to 216665.21
Date: 5/23/2012 1:00:09 PM
MACEDONIANS
III.14
Overall Posts Rated:
241241
Συμφωνω απολυτα φιλε μου Δημητρη!...one point δεν μπορω περισσοτερους.

Για την Χ.Α ενα εχω να πω,συμφωνω εν μερη με τις θεσεις τους.
Για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ,οι απολυτοι φταιχτες απο το 1974 και μετα.
Για τον συριζα ,φιλοσκοπιανοι,φιλοκουκουλοφοροι,φιλοτουρκοι,φιλοι λαθρομεναστων (η διακινηση λαθρομετανστων ειναι κακουργημα και αυτοι μας τους φεραν απο την Κρητη να κατασκηνοσουν στο συνταγμα),συν τα ψεματα στους δ.υπαληλους οτι δεν θα χασουν την θεση τους ...ο τσιπρας ειναι μια φουσκα που προσπαθει να αντιγραψει τον Α.Παπανδρεου...κακη αντιγραφη (σημερα εκανε αιτηση στον αρειο παγο για να γινει κομα ....50 εδρες που μεχρι χτες κατηγορουσε.....αρε λαμογια).
Τα ΜΜΕ και η προεδρια τις δημοκρατιας ειναι ποιο χειροτεροι και απο χιτλερ και σταλιν....απεκλεισαν απο διαλογο 500 χιλιαδες Ελληνες και μας λενε για δημοκρατια!
ΚΚΕ αυτοι ειναι στον κοσμο τους....κριμα.
Οικολογοι πρασινοι , φιλοσκοπιανοι ,μολις πηραν την εδρα στην ευρωβουλη κλαταραν....μονο για την τσεπη τους ...το πρασινο το εχουν γραμμενο.
Ντορα Μπακογγιανη Μητσοτακη...τι να πω...ξαναπηγε στην ΝΔ για να εχει τον πρωτο λογο μετα το σουτ στον Σαμαρα.....κολοτουμπα ολκης.

Κατα τ'αλλα ειμαι πολυ καλα.......δεν θελω να χαλασω την υγεια μου.

ΥΓ1 Πολλα εγραψα και μην δινετε σημασια στα ορθογραφικα μου μαργαριταρια ,δεν εχω σκοπο να τα διορθωσω.

ΥΓ2 Νασται καλα και να περνατε καλα .

This Post:
11
216665.23 in reply to 216665.22
Date: 5/24/2012 10:06:38 AM
Overall Posts Rated:
3939
Γεια σας!
Οποιος θελει μπορει να διαβασει καποιες συνεντευξεις που εκανα σε πρωην πρωταθλητες του ομιλου μας εδω:http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...

Advertisement