BuzzerBeater Forums

Srbija - III.2 > Sezona 23

Sezona 23

Set priority
Show messages by
This Post:
11
238126.13 in reply to 238126.12
Date: 4/10/2013 3:31:49 PM
Steelers Basketball Club
III.1
Overall Posts Rated:
88
Do sad nisam bio aktivan na forumu, pa reko' da se ukljucim. :D @Qaaph Zyld u pravu si da ce se borba za ulazak u drugu ligu voditi izmedju ova tri tima, mada se ne smeju zanemariti ni '' KK Medfak'', koji ove sezone igra bolje nego prosle, a ne znam sta se desilo sa ''СРБ-ИН ГОРШТАК'', mozda samo slab start sezone, misim da se ta ekipa mora uzeti za ozbiljno. Mislim da ce ova sezona biti zanimljivija od prosle, jer su timovi ujednaceniji, dok su prosle sezone realno dva tima bila iznad drugih, i tvoj tim je bio tu negde blizu, ali ne onoliko koliko bi bilo dovoljno za osvajanje plej ofa. Medjutim, ove sezone mislim da je tvoj tim glavni favorit, ali bice neizvesno.

From: Abram

This Post:
11
238126.14 in reply to 238126.13
Date: 4/10/2013 5:29:59 PM
Overall Posts Rated:
1313
Ovo nisam ocekivao udjem na forum i vidim dve nove poruke stvarno nam je katastrofa forum sto se tice borbe za ulazak u drugu ligu apsolutno se slazem sa tobom i Qaaphom a sto se tice borbe za opstanak kod crvenih je sve otvoreno dok je kod nas stena u velikom problemu

This Post:
00
238126.15 in reply to 238126.13
Date: 4/10/2013 6:11:28 PM
Overall Posts Rated:
100100
Drago mi je da se jos neko javio na forumu, pored standradnog Stefana, bilo bi lepo kad bi se i drugi oglasili - kljajic, fica, orinoko, dominatrix,wlaxys i ostali.
Gorstak je prodao svoja dva bisera i doveo neke nove mlade nade, tako da je spolja jako oslabljen. Unutra i dalje dominira Luk Lui Sa, neverovatno dobar igrac. Prosle sezone sam u odnosu na finaliste bio slabiji za jednog jakog igraca pod obrucem. Za sada, tu smo Dominatrix i ja negde, Ravangrad je takodje vrlo jak. Jedva cekam derbi meceve sa njima. Zavisice dosta od toga da li ce se timovi dodatno pojacavati. Rekao bih da Dominatrix verovatno ima lepe novcane rezerve, jer ima ubedljivo najskuplji tim, a potrebno je prehraniti toliko (velika) usta :D Medfak ima potencijal i skor od 8-2 sigurno nije slucajnost

Mecevima sa vama dvojicom se nikad ne radujem. Sa Medakom nikad ne znas kad ce Vijetnamac da poludi i da x poena, a tvoj tim je uvek bio nezgodan, ne samo meni, vec i drugima.

(52153954)

Stena sigurno ima jako dosta novca. Moguce da se odlucio da krene iz IV lige naredne godine iz sve snage, a da je hteo nas ostale da ispostuje i zato nabavio barem jednog normalnog igraca :D

Srecno vam u kupu sutra, mada Johnny ima jako male sanse jer igra protiv drugoligasa. S druge strane, Stefan ce se sigurno klati sa svojim protivnikom :-) i mislim da, ako bude hteo, vrlo lako moze do pobede. Srecno i ostalima.

Mene zreb nije posluzio, jer sam naleteo na sampiona nase lige za sezonu 21 i jako dobrog prijatelja, Marka Markovica, koji poznaje moj tim, pa me nije potcenio.

This Post:
11
238126.16 in reply to 238126.15
Date: 4/10/2013 8:31:58 PM
KK Losers
II.3
Overall Posts Rated:
318318
Second Team:
DZASK United
Uh...Koliko sam se puta vracao na tu utakmicu. To mi je, uz kiks poraz od Throne Takersa iste sezone, bila najlosija priprema utakmice. Kolega Johnny je odlicno pripremio ekipu u tom mecu. Iako je sve utakmice pre te igrao pod kosem, stavio je trci i sutiraj i navukao me na pogresnu odbranu.
Kod vas prava uzbudjenja tek predstoje, derbiji tek slede. Mada ce se malo sta otkriti pre samog plej ofa.
Mene najvise od svega zanimaju skilovi Luk Lui Sa-a, al Gorstak nikako da ga stavi na TL. Neverovatan napadacki potencijal se krije u njemu, a plata je podnosljiva.

This Post:
00
238126.17 in reply to 238126.16
Date: 4/11/2013 4:33:33 AM
Steelers Basketball Club
III.1
Overall Posts Rated:
88
@Marko Markovic Sad se tek secam ove utakmice iz kupa, ja sam tad jos bio u IV ligi. :D Ja sam vec pre 5-6 sezona imao tim u 3. ligi, ali mi je bio isti problem kao i sad, mnogo stari igraci, pa sam odlucio da podmladim tim, da krenem sa treniranjem tima, pa sam ispao u IV ligu. Posle sam shvatio da je to dug put do stvaranja tima tako da sam se odlucio da ponovo vratim starije igrace.
@Qaaph Zyld Sto se tice kupa ove sezone, mislim da nemam nikakve sanse, planiram da postavim da igraju opusteno iz tog razloga.

This Post:
00
238126.18 in reply to 238126.15
Date: 4/11/2013 5:45:38 AM
Overall Posts Rated:
1313
Ja cu probati sto dalje u kupu ipak svakih 50 hiljada znaci dosta sto se tice vijetnamca ako ga krene mogu da namucim i najjace u ligi, a ako se povredi kao protiv Medfaka moze da me dobije svako cenim da sam protiv Medfaka mogao do pobede da se nije povredio u prvoj cetvrtini sreca pa je povreda bila samo za tu utakmicu

This Post:
00
238126.19 in reply to 238126.17
Date: 4/11/2013 9:40:02 AM
Overall Posts Rated:
100100
Mora neki balans da se pronadje - kombinacija mladosti i iskustva. Po mom misljenju, najbolje je trenirati 2-3 igraca, jer, ako se pravilno istreniraju, mogu da vrede jako puno (prodao sam jednog istreniranog sa potencijalom 5 za 800k), a i mozes da ih oblikujes kako hoces. Opacic, Skuletic i Babarogic (svi sa drafta) vrede najmanje 3 miliona zajedno. Ipak, ostace oni jos dugo u areni Coruscant. Videcemo da li ce taj model da mi donese rezultate ove sezone :D

This Post:
00
238126.20 in reply to 238126.19
Date: 4/13/2013 5:13:30 PM
Steelers Basketball Club
III.1
Overall Posts Rated:
88
Hteo bih nesto da te pitam, posto vidim da se razumes bas u sve ovo. :D Zelim da promenim tim, da malo podmladim, jer ovi igraci su slabi sto se tice izdrzljivosti, i po ko zna koji put gubim utakmicu u poslednjoj cetvrtini. Naime, hteo bih da zrtvujem ovu sezonu zarad stvaranja tima, ali me zanima tvoje misljenje o tome, jer ako prodam igrace, sigurno da cu dok ne kupim nove gubiti utakmice, pa pitam da li je to pametno sad raditi, jer ne bih zeleo da ispadnem iz lige. :D

This Post:
33
238126.21 in reply to 238126.20
Date: 4/14/2013 6:23:31 PM
Overall Posts Rated:
100100
Uvek treba da gledas da li imas neku perspektivu, tj. da li tvoj tim ima neki potencijal i da li znas kuda ides sa timom i sta ti je cilj ove ili u sezonama koje slede.

Sve zavisi od toga koliko si posvecen igri i koliko vremena trosis na nju.
Da meni sad daju tvoju ekipu, sve bih otpustio osim Barbose, jer on ti jedino moze biti koristan. Naravno, ostavio bih jos par jeftinijih igraca da popune broj. Razmisli samo kako ce izgledati tvoja naredna sezona. Ti ces verovatno biti tu negde pri vrhu, uvek nezgodan, ali ipak klasa ispod timova koji se bore za titulu. Tako da, tebi je potreban jedan restart, da krenes iz pocetka, jer igras od sezone 12, a imas veliki problem sa arenom, koja je na cetvorligaskom nivou. (ni moja nije nesto narocito). To bi verovatno znacilo ispadanje iz lige, ali bi mogao da ulazes u draft i sigurno bi dobio najboljeg pika.

Od novca koji dobijes, kupis jednog-dva klinca, barem 7 potencijal, sa solidnim pocetnim skilovima, na pocetku naredne sezone i krenes od toga. Bolje da to budu bekovi ili krila, jer su isplatljiviji za trening. Sad je vec pokasno za trening klinca, ali ima dece koja su bukvalno dzabe - superstarovi za 50-ak k, i sam sam jednog kupio pre par nedelja, pa pogledaj malo ima li cega na listi.

Ne treba kupovati prestare igrace, tacnije mnogo njih. Dakle u redu je da imas par komada, ali preko 4-5 je vec opasno.
Eto, tako nekako sam i ja radio. Krenuo sam iz 5 lige, dobio dva klinca na draftu, jedan od njih je Babarogic koji je jos uvek kod mene, dok sam drugog prodao za 800k. Posle sam dobio Opacica i Skuletica, koji ce jos dugo igrati kod mene, a Majica sam prodao za 700k. Sad imam jako dobar tim, da li ce biti dovoljno za titulu, videcemo, ali imam neku osnovu i pravac. Cak i da ispadnem, imam igrace u vrednosti od 3-5 miliona, a i love za plej-of.

Sad, tebi se ne ispada, ali kazem ti, samo malo pogledaj u buducnost, i videces da ces jos dugo tapkati u mesto, dok te igrica ne smori i batalis je.

Pitaj jos nesto ako te zanima, a neka Marko, ako vidi poruku, da neko svoje misljenje, kao bolji i iskusniji menadzer.

This Post:
00
238126.22 in reply to 238126.21
Date: 4/15/2013 12:13:49 AM
Steelers Basketball Club
III.1
Overall Posts Rated:
88
Prvenstveno kada sam mislio da ne bih hteo da ispadnem mislio sam ne ove sezone, do sledece bih mozda i nasao tim koji moze da se bori za opstanak. Vazi, sacekacemo Marka da vidimo sta ce on reci. Hvala tebi u svakom slucaju. :)

This Post:
00
238126.23 in reply to 238126.22
Date: 4/15/2013 6:30:51 AM
Steelers Basketball Club
III.1
Overall Posts Rated:
88
Ipak sam stavio ove igrace na transfer listu, mada sam i postavio malo visu cenu, pa ako neki ode dobro ce mi doci nesto novca. :D

Advertisement