Nem tartom magam James-haternek, de az sem zavar, ha ezt gondoljátok rólam. James ma valóban jó volt a negyedik negyedben. A probléma az, hogy itt is Királynak hívják, meg god-moderól beszélnek. Ahhoz nagyon kevés ez a teljesítmény, hogy királynak hívjuk, még ha most meg is nyerték ezt a meccset - ami egyébként nem rajta múlt. Bevert egy triplát a végén, igen, de ehhez vedd hozzá a két buta eladott labdát a hajrában, mert nem volt képes odaadni annak a labdát, aki tudja is kezelni, inkább bement gyömöszölni. Szóval szép teljesítmény volt a negyedik negyedbeli, de "járt" mellé jó pár hiba is. Meggköszönheti Allennek, hogy bevágta a második triplát, megköszönheti Leonardnak, hogy kihagyta az első büntetőjét és megköszönheti a bíróknak, hogy 101-100nál nem fújtak Ginobili betörésekor faultot (végülis csak három játékos öt ütést helyezett el a karjain).
Az is tökéletesen jelzi a befolyását a meccs eredményére, hogy többen foglalkoznak azzal, hogy fejpánt nélkül játszott, mint azzal, hogy mit tett le az asztalra a komplett első félidőben.
De hogy pozitívumot is mondjak, én komolyan meglepődtem a meccs utáni nyilatkozatán, nagyon korrekt volt, semmi arcoskodás.
Ha a hetedik meccset ugyanígy nyerné a Heat, mint ezt, akkor szerintem kijelenthetnénk, hogy nem érdemelték meg a bajnoki címet.
Don't feed the troll