Igrači gube koncentraciju ukoliko tokom nedelje ne igraju mnogo, a samim tim im pada i Forma. Lošu Formu će imati i igrači koji odigraju
previše minuta tokom nedelje(80+), jer će biti umorni. Promene forme se dešavaju jednom nedeljno, u isto vreme kada se obavlja i
trening (petak, 10.50h). Ukoliko imate tri utakmice u nedelji, poželjno je vršiti rotaciju igrača kako ne bi preterali sa minutima i bili u lošoj formi u narednim nedeljama, sem ako su sve tri utakmice veoma važne za Vaš tim. Sama Forma predstavlja indikaciju kako se igrač pokazao na treningu i pretpostavku kako će igrati u samim utakmicama, ali to nije indikacija koliko je uspešan bio sam trening.
Kada skupite dovoljno iskustva na ovoj igri, otkrićete da je jedna od dobrih strategija razviti više igrača nego što Vam je potrebno i taj višak prodati. Na primer, trening se može organizovati tako da isključivo trenirate npr. bekove i prodate ih kada dostignu nivo da se na njima može zaraditi, a sa zaradom kupujete kvalitetne igrače za pozicije koje ne trenirate.
U prvoj nedelji nakon preuzimanja nove ekipe neće biti modifikacije forme igrača da se ne bi dogodilo da Vam padne forma igrača iz razloga što ste dobili ekipu u sredini nedelje.
Forma i povrede se resetuju između dve sezone, jer su se ograči osvežili i spremni čekaju nove izazove. Igrači mogu da se povrede u prvoj prijateljskoj utakmici u sezoni, ali njihova forma se neće menjati tokom prvog treninga u sezoni, tako da uopšte nije preporučljivo trenirati istu u prvoj nedelji.
Eto,u prvom delu ,nadam se da sam ti dao odgovor na ono tvoje od ranije,da ti nije jasno kako je igrac bacio skill up blokiranja a trenirao se na spoljnjim pozicijama...Pa eto ti odgovora :)
Dakle,trening je pored Game Engina najslozeniji deo BB a,i greota je ne trenirati igrace :P
Ko kaze da je ne isplativo,ili laze,ili ne zna :)Kao prvo,mislim da je neko gore i pomenuo,najbitniji je trener,minimum lvl 6,ako zelis stvarno zver od igraca!I dobar trenirac,8,9 minimum,mozes ti trenirati i
slabije potencijale,ali je to za nize lige i U21 repku, kao recimo moj
Djindjic (33938402) koji ce mozda vec sa 20 nositi dres mlade repke :) i trenutni zbir skilova mu je 79! :) eee a potencijal 5 :) ali gledaj uvek da pravis zverine,kao sto ce ovaj biti,pravi multiskiler
(33396676) ,ja za njih dvojicu u bilo kom mementu mogu dobiti
3,5 milke (zajedno) i ti kazes da se trening ne isplati?! :) ili da ti dam recimo ovaj primer,takodje sa slabijim potencijalom,a extra igrac
-+dobro unovcen (24166988)...Sta da ti kazem,ne slazem se sa tobom ,a eto i gomile dokaza da sam u pravu! :) U svakom slucaju,lepo da se negde polemise oko treninga :)
Uzdravlje vam momci,
I SAMO NEKA PRSTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Last edited by MarkKo at 11/25/2014 2:21:28 PM