BuzzerBeater Forums

Hellas - III.16 > Σεζόν 31

Σεζόν 31

Set priority
Show messages by
From: johnny15

To: KILO
This Post:
00
269807.13 in reply to 269807.11
Date: 5/1/2015 5:20:03 AM
Batsi
III.2
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Σου απαντώ πρώτα στο πρώτο μήνυμα για να μην πέσουν όλα μαζί :Ρ
Όλα τα μπράβο πηγαίνουν σε σένα που πήρες την άνοδο σχετικά εύκολα. Γιατί εγώ είχα αυτό το στόχο από την αρχή και πίστευα ότι είχα καλές ελπίδες κι ακόμα κι όταν δυνάμωσες κι άλλο εσύ έλεγα πάμε για ντέρμπι κι ότι γίνει αλλά με νίκησες καθαρά στο τρίτο ματς. Πρώτη φορά έχασα τόσο δίκαια σε δικό μου σχέδιο (ελπίζω να καταλάβατε γιατί δεν το θεσα καλά :Ρ)
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια..και για το φόρουμ που γράφεις ότι προσπαθώ να κρατάω ζωντανό με ανακουφίζεις αφού νομίζω καμιά φορά ότι γίνομαι πιεστικός κι ίσως και ξενέρωτος :Ρ

This Post:
00
269807.14 in reply to 269807.12
Date: 5/1/2015 5:27:08 AM
Batsi
III.2
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Προσωπικά φίλε ήσουν η ομάδα που φοβόμουν από την αρχή και κυρίως όταν φούσκωσες.
Είχες καλύτερη ομάδα από μένα οπότε δεν μπορούσα να ρισκάρω κανονική στο πρώτο ματς (φάνηκε ότι και με μεγαλύτερη διάθεση να παιζα άμα είχες βασικούς θα ταν δύσκολο) ούτε να χτυπήσω εκτός έδρας παιχνίδι.
Έλειπα και το σκ για να οργανώσω καμιά έκπληξη (αν και δεν έχω ιδέα αν μπορούσα τίποτα καλύτερο).
Ακριβώς για αυτό δε στεναχωρήθηκα..ήταν αναμενόμενη ήττα απλά το πάλεψα λίγο.
Εφάρμωσες τακτική σπάρταν εσύ που είναι πολύ δύσκολη..εγώ πάλι αν και μπορούσα κάπως οικονομικά δεν επέμεινα να αγοράσω μιας και δεν υπήρχε κάτι εξαιρετικό στη λίστα και μεταξύ μας δεν ήμουν κι εντελώς έτοιμος για άνοδο.
Ελπίζω να ξανασυναντηθούμε αγωνιστικά σε μεγαλύτερη κατηγορία για να πάρω μία άτυπη ρεβάνς :Ρ κράτα γερά φέτος εκεί πάνω

Message deleted
Message deleted
From: KILO

This Post:
00
269807.17 in reply to 269807.14
Date: 5/1/2015 2:20:14 PM
KOLINDRIANS
III.12
Overall Posts Rated:
2626
Μια χαρά έτοιμος είσαι!!!Εχεις καλύτερο γήπεδο από το δικό μου (πρέπει να ανεβάσεις λίγο τις τιμές,χάνεις άσκοπα επιπλέον έσοδα),χαμηλό μπάτζετ,δύσκολα διαβάζεται η ομάδα σου,είσαι άριστος μάνατζερ,έχεις όρεξη (εγώ λόγω δουλειάς δεν έχω χρόνο και διάθεση όπως παλιότερα) και διψάς για διάκριση.Άλλωστε το να ανέβεις δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να παραμείνεις ή να διαπρέψεις.Όταν με το καλό φτάσεις εδώ θα δεις ότι υπάρχουν παλικάρια που το κατέχουν έτη φωτός το παιχνίδι και για παραπάνω είναι δύσκολα τα πράγματα.Τα οφέλη όμως που θα αποκομίσεις (κυρίως οικονομικά),είναι τέτοια που μετά και να πέφτεις στην ΙΙΙ θα μπορείς να ανέβεις πολύ πιο εύκολα από την 1η φορά που θα το κάνεις.Ξέχασα να σου δώσω ένα μεγάλο μπράβο για το 2ο μάτς των τελικών που θέλησες να μαντέψεις το σύστημά μου.Εκεί και αν σε παραδέχτηκα!!!Είχα σκοπό να παίξω υπομονετική και τελευταία στιγμή το άλλαξα.Το θέμα είναι ότι μέσα στη χρονιά το έπαιξα αν θυμάμαι καλά μόνο μια φορά και μου έκανε εντύπωση το ότι το σκέφτηκες.Όσο για το άλλο που είπες,το ξέρω ότι με υπολόγιζες,το είπες αρκετές φορές στη διάρκεια της σεζόν,αλλά όταν μια ομάδα έχει να χάσει από το 2014 όπως είπες και περνάει μέσα έξω τις ομάδες τη μία μετά την άλλη,ακόμα και με μεγαλύτερα μπάτζετ από αυτήν,δεν γίνεται κάποια στιγμή να μην χάνει το μέτρο των δυνατοτήτων της.Είναι απόλυτα φυσιολογικό.Επειδή λοιπόν μόνο σίγουρη δεν την είχα την άνοδο,λειτούργησα έτσι.Και τώρα που μου λες ότι είχες τα χρήματα να αγοράσεις έναν ακόμα παίκτη,αισθάνομαι ακόμα πιο τυχερός που δεν βρήκες!!Με ίδιες αγωνιστικές καταστάσεις,διάθεση και έναν ακόμη παίκτη,δύσκολα με έβλεπα....Τέλοσπάντων ας αφήσουμε τις κολακείες αμφότεροι,εύχομαι να ξανασυναντηθούμε και να μου πάρεις τη ρεβάνς για να είμαστε Patsi...αν και νομίζω ότι του χρόνου παίζει να σας ξαναεπισκεφτώ....

This Post:
00
269807.18 in reply to 269807.17
Date: 5/1/2015 4:54:24 PM
Batsi
III.2
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Μια χαρά έτοιμος είσαι

Τώρα πιστεύω πως ναι..για την προηγούμενη σεζόν έλεγα καθώς άμα ανέβαινα δεν θα χα τα απαραίτητα χρήματα για να πάρω τους παίκτες που θα χρειαζόμουν στην Α2.
πρέπει να ανεβάσεις λίγο τις τιμές,χάνεις άσκοπα επιπλέον έσοδα

Το σκέφτομαι..απλά το γήπεδο ψιλογέμιζε επειδή πήγαινα τρένο..τώρα που δεν ανέβηκα δεν ξέρω..
Είχα σκοπό να παίξω υπομονετική και τελευταία στιγμή το άλλαξα.Το θέμα είναι ότι μέσα στη χρονιά το έπαιξα αν θυμάμαι καλά μόνο μια φορά και μου έκανε εντύπωση το ότι το σκέφτηκες.

Στο δεύτερο παιχνίδι ήξερα ότι θα πας σε κανονική..δεν τόλμησα να παίξω δυνατά και να ρισκάρω φουλ αφού το κυριακάτικο παιζόταν κάπως. Έπρεπε όμως να κάνω κάτι για να μπερδέψω τα πράγματα..η διπλή πρόβλεψη ήταν μονόδρομος. Περίμενα ότι θα κρατήσεις το κοίτα για το τρίτο ματς κι εξωτερικά δεν θα έπαιζες πάλι..οπότε είπα να σε προβλέψω υπομονετική που νομίζω είχες παίξει 2-3 φορές σε δυνατά ματς. Πήγα κι εγώ σε υπομονή με φλιπ μπας και έκανες πρόβλεψη ώστε να ρισκάρω φουλ να νικήσω.
αν και νομίζω ότι του χρόνου παίζει να σας ξαναεπισκεφτώ....

Μπορείς να μείνεις φίλε εκεί πάνω..έχεις τις δυνατότητες και την ομάδα..όχι τίποτα άλλο αλλά δεν θα σε φέρουν κι εγώ οι GMs

This Post:
00
269807.19 in reply to 269807.18
Date: 5/2/2015 3:41:56 PM
Overall Posts Rated:
2020
Night results
STRADALE B.C. 57 - raviotes 85
THREEDOTS 92 - Athinaikos BC 97
Antil Global B.C. 80 - Batsi 98
TRITON B.C 78 - Athens Lambs 108
D r a g o n s 91 - Lucky Lossers 93
Pierikos Katerinis 80 - DIESEL HHO 100
Paketo 81 - KOUTSOUMPILO 97
ilotomoi 118 - Tazmania Devils 131

Best collective performance of the evening
Point : 131 : Tazmania Devils
Rebound : 61 : THREEDOTS
Assist : 29 : raviotes
Steal : 11 : D r a g o n s
Block : 9 : THREEDOTS

Personal best performances of the evening
Point: 53: K. Roshan (D r a g o n s)
Rebound: 22: F. Plat (raviotes), C. Mehl (DIESEL HHO)
Assist: 10: L. Shuangbo (STRADALE B.C.)
Steal: 4: K. Roshan (D r a g o n s), A. Frątczak (Tazmania Devils)
Block: 4: S. Chochół (Lucky Lossers)

5 best of the evening
Point Guard: K. Roshan (D r a g o n s) (53 Point, 5 Rebound, 3 Assist, 4 Steal, 0 Block ): Evaluation: 43
Shooting Guard: T. Hongs (Tazmania Devils) (27 Point, 7 Rebound, 8 Assist, 3 Steal, 0 Block ): Evaluation: 34
Small Forward: H. Kearns (THREEDOTS) (24 Point, 14 Rebound, 4 Assist, 2 Steal, 3 Block ): Evaluation: 34
Power Forward: F. Plat (raviotes) (26 Point, 22 Rebound, 4 Assist, 0 Steal, 3 Block ): Evaluation: 44
Center: C. Mehl (DIESEL HHO) (15 Point, 22 Rebound, 6 Assist, 0 Steal, 1 Block ): Evaluation: 39

MVP(s) of the evening
F. Plat (raviotes) (26 Point, 22 Rebound, 4 Assist, 0 Steal, 3 Block ): Evaluation: 44

The bad performance of the evening
H. Zabala (Lucky Lossers) (2 Point, 1 Rebound, 0 Assist, 2 Steal, 1 Block ): Evaluation: -7

All kinds of statistics
The player who forgot to remove his mittens: K. Soon Gui (ilotomoi): 6 Turnover

Player targeted by the referees: S. Katsavos (Antil Global B.C.), A. Proença (TRITON B.C), P. Aldabalde (Paketo), K. Mpotilias (Paketo): 6 Personal fault

The iron man: F. Plat (raviotes), Y. Mparis (THREEDOTS), D. Sbíroli (THREEDOTS), H. Kearns (THREEDOTS), K. Roshan (D r a g o n s), H. Zabala (Lucky Lossers), L. Salisbury (Lucky Lossers): 48 Minute

The shooter: A. Tzanetos (Athinaikos BC): 6 Three points scored

The best performer: C. Mehl (DIESEL HHO): Rating: 15.5

The worst performer: S. Manos (raviotes): Rating: 0

This Post:
00
269807.20 in reply to 269807.19
Date: 5/3/2015 6:28:08 AM
Batsi
III.2
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Η έδρα μίλησε χτες.
Περίμενα ντερμπάκι στο ματς μου βέβαια αλλά είχα μεγαλύτερη διάθεση οπότε το πήρα εύκολα.
Κρίμα και για τους Δράκους που ήταν μπροστά σε όλο το ματς αλλά ο πρώην εθνικός κόουτς μίλησε στο τέλος.

This Post:
00
269807.21 in reply to 269807.1
Date: 5/4/2015 12:21:59 PM
Batsi
III.2
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Δεν ψωνίσατε όμως κι έπεσε το τηλεοπτικό
Θα μπούμε μέσα στο τέλος :Ρ

This Post:
00
269807.22 in reply to 269807.21
Date: 5/6/2015 2:36:18 AM
Overall Posts Rated:
2020
Night results
Athinaikos BC 65 - Paketo 82
Batsi 80 - TRITON B.C 66
Athens Lambs 102 - D r a g o n s 92
KOUTSOUMPILO 112 - ilotomoi 91
Lucky Lossers 81 - Pierikos Katerinis 95
DIESEL HHO 103 - Antil Global B.C. 91
Tazmania Devils 114 - STRADALE B.C. 93
raviotes 97 - THREEDOTS 83

Best collective performance of the evening
Point : 114 : Tazmania Devils
Rebound : 63 : KOUTSOUMPILO
Assist : 33 : KOUTSOUMPILO
Steal : 9 : D r a g o n s
Block : 10 : raviotes

Personal best performances of the evening
Point: 46: T. Zongkai (Pierikos Katerinis)
Rebound: 25: P. Aldabalde (Paketo)
Assist: 9: K. Mpotilias (Paketo), G. Gatis (Athens Lambs), N. Aivazoglou (D r a g o n s), L. Shuangbo (STRADALE B.C.)
Steal: 4: A. Malavazos (THREEDOTS)
Block: 5: V. Kozub (Tazmania Devils), F. Plat (raviotes)

5 best of the evening
Point Guard: W. Fitzpatrick (DIESEL HHO) (19 Point, 9 Rebound, 5 Assist, 1 Steal, 0 Block ): Evaluation: 26
Shooting Guard: T. Zongkai (Pierikos Katerinis) (46 Point, 3 Rebound, 1 Assist, 1 Steal, 0 Block ): Evaluation: 35
Small Forward: G. Krantz (Lucky Lossers) (31 Point, 7 Rebound, 3 Assist, 2 Steal, 0 Block ), A. Teixeira (STRADALE B.C.) (30 Point, 7 Rebound, 1 Assist, 1 Steal, 0 Block ): Evaluation: 30
Power Forward: K. Gelažanskas (KOUTSOUMPILO) (22 Point, 19 Rebound, 5 Assist, 1 Steal, 1 Block ): Evaluation: 41
Center: P. Aldabalde (Paketo) (19 Point, 25 Rebound, 1 Assist, 1 Steal, 2 Block ): Evaluation: 36

MVP(s) of the evening
K. Gelažanskas (KOUTSOUMPILO) (22 Point, 19 Rebound, 5 Assist, 1 Steal, 1 Block ): Evaluation: 41

The bad performance of the evening
C. Hau (DIESEL HHO) (2 Point, 1 Rebound, 0 Assist, 0 Steal, 0 Block ): Evaluation: -11

All kinds of statistics
The player who forgot to remove his mittens: H. Zabala (Lucky Lossers): 8 Turnover

Player targeted by the referees: M. Avidano (Antil Global B.C.), G. Liaukus (raviotes), A. Malavazos (THREEDOTS): 6 Personal fault

The iron man: N. Aivazoglou (D r a g o n s), H. Zabala (Lucky Lossers), L. Salisbury (Lucky Lossers), I. Moya Delgado (raviotes), F. Plat (raviotes), K. Ayiostratitis (THREEDOTS), D. Nikitas (THREEDOTS): 48 Minute

The shooter: F. Sima (ilotomoi): 6 Three points scored

The best performer: K. Soon Gui (ilotomoi), C. Gallagher (Tazmania Devils): Rating: 15

The worst performer: A. Malavazos (THREEDOTS): Rating: 4

This Post:
00
269807.23 in reply to 269807.22
Date: 5/8/2015 10:47:12 AM
Overall Posts Rated:
44
Μιας που έπεσε ησυχία θα κάνω την αρχή για να ξαναγράψουμε στο φόρουμ δίνοντας σας ένα στατιστικό για την ομάδα μου. Σε αυτές τις 4 σεζόν που βρίσκομαι στην III16 είναι η πρώτη φορά που ξεκινάω με 2 στα 2 στο πρωτάθλημα και νίκη στο κύπελλο

Advertisement