Nebesuskaičiuoju kelintą sezoną tenka su kozlik bendraut, tai galiu visiškai ramia sąžine pasakyt, kad labai kruopštus žmogus ir daug laiko skiriantis mūsų šalies rinktinei, aš kartais net pasvarstau gal už NT postą jam ten algą moka. Žinoma, turbūt geriausiai jį reprezentuoja visi jo pasiekti laimėjimai ir nėra reikalo man čia dar kažką rašyt, tačiau noriu parodyt ir kitą, mažiau matomą jo atliekamo darbo pusę. Su kozlik susidarom treniruočių planus kelioms savaitėms į priekį ir iškilo toks reikaliukas, kad reikėjo man labai svarbiose varžybose į netinkamą treniruotei poziciją treniruojamą žaidėją pastatyt ir ką jūs galvojat? Prisijungiu sekančią dieną, o ten manęs jau laukia žinutė nuo kozlik su maždaug tokiu turiniu: "Hiustone, turime problemą, tavo žaidėjas sužaidė ne toje pozicijoj kaip tarėmės, kokią treniruotę galvoji duot? Yra toks, toks ir toks variantas, bet geriausiai turbūt būtų dabar daryt taip ir taip, beje kadangi artėja svarbios kovos galėtum tokiu ir tokiu variantu atsinaujinti personalą + čia dar va šiek tiek informacijos apie pastatus".
Nėra čia ką daugiau ir sakyt, You have already voted for kozlik4.