Γυμναστηριο εχω επιπεδο 3 με κοστος 1 εκατομυριο και 15.000 την εβδομαδα συντηρηση. Πολλα λεφτα για να μην ξερεις ακριβως τι προσφερει...
Αρχικα θα πω το γνωστο δηλαδη οτι το παιχνιδι εχει υποεπιπεδα απο την προοπτικη, τις καταστασεις μεχρι και τις δεξιοτητες, Εαν τωρα εχουμε δυο παικτες τον Α με 135 συνολο σκιλς και το Β με 130 συνολο και αν ο Β εχει υψηλο υποεπιπεδο στα σκιλς του(15,8- 16,9 κτλ) και ο Α χαμηλο(μολις ανεβασε δηλαδη 16,1 κτλ), ενδεχομενως να ειναι οι δυο αυτοι παικτες ισαξιοι. Το προβλημα ειναι οτι δε φαινεται, δεν ξερουμε και απλα υποθετουμε στο περιπου βαση προπονησης. Θα ηταν ωραια να ειχαν οι δεξιοτητες και ενα δεκαδικο να το βλεπουμε και ειδικα για να βλεπουμε ποσο ανεβαζουν καθε Παρασκευη, αλλα...
Τωρα για να μη φτιαχνονται μονοκομματοι παικτες εχουν ρυθμισει την προπονηση βαζοντας το cross training ωστε ενα 10% ταχυτητας(αρα και της αποδοσης) της προπονησιμης ικανοτητας στην ταδε ηλικια με τον ταδε γυμναστη, να προσφερεται σε καποιο τυχαιο μη συγγενικο σκιλ που δε σχετιζεται με τη δευτερευουσα προπονηση της βασικης προπονησιμης ικανοτητας.
Ας πουμε πχ προπονουμε πιεση 18 χρονων (αποδοση ηλικιας 100% σε 1.83 υψος με 5 γυμναστη( αποδοση γυμναστη 1) θα παρουμε καθε εβδομαδα αποδοση 0,56 στην πιεση και δευτερευουσα προπονηση σε χειρισμο,μπασιμο εσωτερικη αμυνα δηλαδη θα προπονηθουν 4 σκιλς και δε θα προπονηθουν τα αλλα 6. Με το cross training το 10% απο την πιεση θα αφαιρεθει (0,056) και θα προσφερθει σε καποιο απο τα αλλα 6 μη συγγενικα σκιλς.
Αρα η πιεση θα αποδωσει με αφαιρουμενο το 10% γυρω στο 0,5 ,η δευτερη προπονηση δεν επηρεαζεται απο το cross και καποιο τυχαιο μη συγγενικο σκιλ απο τα υπολοιπα θα ειναι τυχερο και θα παρει αυτο το 10% τη συγκεκριμενη εβδομαδα.
Αν ο προπονησιμος ειναι πιο ισορροπημενος παικτης θα αφαιρεσει και θα προσφερει καπου αλλου λιγοτερο απο 10%
Αυτοι τωρα με το γυμναστηριο και αναλογα με το επιπεδο προσφερουν με το cross training καποιο ποσοστο οχι σε ενα σκιλ αλλα σε περισσοτερα. Δεν ξερουμε ομως αν εξακολουθει να δινει απο 10% σε περισσοτερες δεξιοτητες ή το μοιραζει αλλα και σε ποσα ακριβως σε αριθμο μη συγγενικα σκιλς.
Προσωπικα υποθετω οτι το επιπεδο 3 μοιραζει καποιο ποσοστο σε 4 ή 5 μη συγγενικα αλλα δεν ξερω οπως και δεν ξερω αν δινει σε ολα τα μη συγγενικα απο 10% ή τους το μοιραζει αυτο το ποσοστο ή γινεται κατι αλλο.
Τωρα να μας δωσει το γυμναστηριο 3 πιεσεις, 2 εσωτερικα σουτ και 3 εμβελειες δε γινεται με τιποτα. Ας πουμε με αποδοση 0.02 μ.ο μεχρι 26-27 χρονων και με 40% πιθανοτητα να παρει τα μη συγγενικο σκιλ αυτο το μπονους, θα χρειαστουμε σε μια καλη περιπτωση 125 προπονησεις. Δηλαδη 9 σεζον για 1 ανεβασμα σε μη συγγενικο, απο το cross training του γυμναστηριου που μοιραζει ποσοστο σε περισσοτερα σκιλς. Σε μια καλη περπτωση και υποθετικα παντα.
Προσπαθησα να μετρησω στο περιπου ποσο ανεβαινει ενα μη συγγενικο σκιλ αλλα εχω ηδη μετανιωσει που δεν εχω προπονησει ακομα πασα για τα παιχτακια μου και παιζω με 7αρια και 8 φετος στην Α2.
Η Πασα ειναι το μονο σκιλ που δε ανεβαινει με δευτερευουσα απο κανενος ειδους προπονηση δηλαδη ειναι παντα μη συγγενικο σκιλ και ταιζεται απο το cross training αν δεν προπονηθει αμεσα. Οποτε σκεφτηκα να μη δωσω πασα μεχρι τις τελευταιες εβδομαδες των 25. Ετυχε και ενας παικτης ανεβασε πασα με cross οποτε αν ξανανεβαζε θα ηταν μονο απο το cross training και απο την προσφορα του γυμναστηριου σε περισσοτερα μη συγγενικα σκιλς. Απο τοτε που ανεβασε και μεχρι προς τελη των 25 θα ειχαν γινει γυρω στις 70 προπονησεις. Βεβαια οπως ειπα και παραπανω εχω μετανιωσει γιατι δεν εχω καλυτερη ροη και πρεπει να προπονησω μαλλον φετος εκτος θεσης στην Α2.
Αλλα θα αξιζε τον κοπο να δοκιμαστει απο καποια ομαδα γιατι ειναι ο μονος τροπος να δουμε τι δινει στο περιπου το γυμναστηριο. Αν εδινε 1 πασα σε 120 ή 140 προπονησεις (10 σεζον) θα ηταν πολυ καλα γιατι θα μιλαγαμε για 8-9 παραπανω σκιλς στο συνολο ή πιο γρηγορα ετοιμοι οι παικτες(1-1,5 σεζον) λογω γυμναστηριου.
Last edited by RONNIE12 at 6/12/2020 9:44:17 PM