гра не зранку, тому ввечері не писав собі прев'ю, думав що напишу перед грою. але перед грою був зайнятий, не зміг, навіть на початок гри трошки запізнився. тому пишу прев'ю зараз і вономоже бути трошки сплутаним, бо грою побачив як можна було зіграти інакше...
ітак, барбадос. за ім'ям суперник слабкий. але, в нього є пара непоганих великих. едмундс, 35к. гравець в якого є блок, але який багато кидає, щоправда не супер точно. в лізі (3я ліга чехії) в нього 50%, не знаю наскільки показником є я ліга чехії. за збірну меньше 50%. а також ірландець, 27к. він класичний Ц, але в збірній грає МФ, бо на Ц грає едмундс. і пара малих 16-17к. в барбадоса гарний тренер, гарна форма. в них 3 перемоги є, в останньому турі гра з норвегією. зайняти найвище місце серед американських команд не світить, бо є, наприклад, чилі, в яких 6-0. планувалось що вони зіграють щось внутрішнє в атаці, 3-2 в захисті. і я б на їх місці навіть мотсанув би...
в нас не дуже з формою. мінус погорєлов, бородай та дем'яненко. останній ще фіг з ним (хоча він претендент на гру в старті при внутрішній тактиці), а ось мінус два великих залишають нас лише з двома атакувальними великими. запросив скіли інших гравців - довикликати нікого. грати з одним великим проти потенціально внутрішнього акценту суперника бажання мало. ще й форма 9 в малих лише в борісенка та деркача, що скоріше говорить про зовнішній акцент. в нас гравці в цілому кращі. тому навіть довго стояла карусель. з манько на ЛФ, бо гра в 3 шутера якось не давала кидати одному з них. по ітогу змінив її на позиціонний напад. занизив темп з раннього, бо в нас краще виходило з меньшим темпом атаки
(78265)десь в середині гри прийшла думка: а чому я не зіграв внутрішній акцент в два великих, поставивши блокерів на РЗ? але якось було запізно вже щось міняти... барбадос зіграли щит/3-2 з вгадайкою темпу. ось про це я також не думав
в цілому по грі... кількість підборів в нападі у барбадоса, в якого захист 3-2... новий "рекорд" цього сезону. добре хоч захищались гарно. не рахував відсоток кидків другого шансу, але він не провальний для нас точно
з разряду "не пощастило": ірландець отримав 5й фол за 6:55 у 2й чверті. якось була надія що до кінця гри він не дограє. але дограв
триочкові в нас таки не пішли. за першу половину було усього 3 спроби і я навіть думав ну може давайте спробуємо. але так, краще б і у другій половині було лише 3 спроби. при зовнішній атаці було б краще за рахунок більшого командного рейтингу. але чи достатньо краще?
по гравцях. від деркача чекалось більшого. від манько - більшу активність (я це вже писав чи мені мерещиться?). інші в атаці нормально. щавель прокинувся - 7 блоків. взагалі 14 командних. побачили що ємельяненко грав більше за протіча? при тому, що протіч у формі 9. неочікуванно. але саме протіч "зробив різницю" - єдиний з центрів з від'ємним +-, дві втрати, три фоли за 8 хвилин... ну і дячук-ставицький з 2 втратами за 4 хвилини
на останній хвилині вони ще й 2 тричокових попали. здуру, мабуть. це все призвело до лише +21. мало. ключовий момент - я забув що можна міняти гравців позиціями. думаю, при внутрішньому акценті було б краще, бо ще й вгадайка не пройшла би, бо я хотів грати не ізо, а і щит, і лоу пост мають інший темп
остання гра регулярки проти ірану
Last edited by Tiger at 2/18/2025 1:32:39 PM