429 online at 13:30:03

BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > U21 CT'67

U21 CT'67

Set priority
Show messages by
From: Tiger
This Post:
33
326140.13 in reply to 326140.12
Date: 1/27/2025 12:45:27 PM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17491749
Second Team:
Utopia Tigers
люксембург - найслабший наш суперник у регулярці. найзарплатніший їх гравець це вінгер із 15к зарплатні. і здається вони грали нормал усі ігри. ніяких спроб грати зони чи вгадувати. в атаці грали щит
як і проти макао грали легким складом швидку тактику. але цього разу рнг з персоналкою
(78170)
не скажу що я повністю задоволений грою. +60, на даний момент це найбільша поразка люксембурга в сезоні. і так, 10 наших гравців забили бодай 1 триочковий, але 46% усього та і загальний відсоток меньше 50. є відчуття, що багато гравців не добрали очок (особливо гарань) і здається що повільні тактики нам більше підходять. але грати повільні тактики проти слабких команд... хоча, набери ми ще очок 15 у 3й чверті, які просились і де був провал за реалізацією триочкових (усього 2/9) то було б значно краще
в захисті не зуміли закрити їх ЛФ (того самого найзарплатнішого вінгера), програли підбори і зробили багато фолів

наступна - албанія

This Post:
00
326140.14 in reply to 326140.13
Date: 2/3/2025 12:23:51 PM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17491749
Second Team:
Utopia Tigers
албанія. в них склад трошки сильніший за попередніх суперників, є гравець 22к. але! цей гравець у формі 6. всі матчі цього сезону албанія грала карусель/персоналку і я не бачу що може це змінити. минулого сезону вони щоправда одну гру зіграли іншою тактикою ніж усі інші, тобто теоретично можливо. спробуємо сьогодні зіграти інутрішню ізо. для різноманіття, тестів, та й форма краща, хоча склад і не такий, яким теоретично можемо зіграти цю тактику проти сильного суперника.

This Post:
33
326140.15 in reply to 326140.14
Date: 2/3/2025 2:46:48 PM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17491749
Second Team:
Utopia Tigers
(78202)
гра бул як дві різні гри: до травми лещенка, та після. його травмували на 3й хвилині 3й чверті. ми вели в рахунку 68:34, реалізація 62%, 28/45, за підборами в нападі 6/11, за фолами 5/11. після травми рахунок 41:30, 43%, 16/37, підбори в нападі 4/11, фоли 9/6. так, ми все рівно виграли і "цю гру", але після першої половини очікувалась загальна перемога десь +60, а не +45
албанія зіграла ті ж самі карусель з персоналкою. вповна вгаадйка і 3-2 майже повністю закрили періметр: два триочкових вони все ж таки закинули. 2/30. та й на йнших ділянках майданчику захищались ми гарно. +14 перехоплень та 8 блоків. лещенко відіграв відмінно, 21 хвилина, 13/16, 33 бали. якби не травма, чи зумів би він за ті 5-6 хвилин що йому залишалось зіграти набрати ще 11+ очок і потрапити до топу? нажаль не дізнаємось. каховський також зіграв відмінно: 9 асистів, 3 перехоплення і 5 очок на додачу. манько зіграв гарно. але від цих двох очікувалось більша активність в завершенні, а не 6 кидків на двох. але всі кидкі забрав до себе лещенко. і великі. щось подібне я цього сезону вже говорив, що не всі малі атакують так багато як хочеться. в нас вони всі можуть показати клас, але двигун не розподілює кидки рівномірно на всіх. так, гравці не ідентичні, але різниця в них мінімальна
тепер до меньш приємного. великі зіграли на так гарно. чеберячко ще ок, хоча якби було 5/9 я був би більш задоволений ) гарань гарно. але більша активність була від МФів. і від погорєлова с бородаєм очікуєшь більшого рпоти такого суперника ніж 40-42% і усього 1/5 триочкових на двох. доречі, пробував кидати лише погорєлов, хоча бородай в цьому навіть кращий. про малих запасу взагалі мовчу: в деркача лише 3/10 і 4 втрати (половина командних) а в дем'яненка та дячука-ставицького лише 4 спроби на двох за 20 хвилин гри кожного. і я не скажу, що гравці запасу гірші. 1 рівень тут, 1 рівень тут. а отримуємо недобір очок. хоча, зробимо такожпослаблення на те, що гра була трохи тестовою, інакше ми б зіграли раннє з трохи іншим складом і думаю очок біло б більше. але тести також важливі, особливо коли вони не критично впливають на результат

наступні чехи

This Post:
33
326140.16 in reply to 326140.15
Date: 2/10/2025 11:41:13 AM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17491749
Second Team:
Utopia Tigers
чехія. великі 58к, 38, 28, 27... малі 25к, 21, 19... форма добра, хоча якщо говорити про 9ки, то вони в малих. мають 4 перемоги над шотландією, хорватією та гватемалою вдома, і над австрією у гостях. програли несподівано новій зеландії у гостях на емньшому натрої у другому турі в ОТ. інші ігри на рівному натрої. з хорватами це можливо був нормал. за рейтингами в останній грі поступаються нашим значно, при тому що вони грали вдома, а ми у гостях. в нас щоправда була повна вгадайка. найзарплатніший великий він МФ. великий 38к є основним центром збірної. і він усю кар'єру тренувався на МФ. є два варіанти: чи то він отримував лише тренування 1-на-1 форварди і підбору, чи то його тренували на двох слотах. думаю здебільшого це був другий варіант і це досить дивно бачити. ЛФа грає волавка, це номінальний АЗ 21к. РЗ грає чрпа, це найзарплатніший малий. АЗ грав годуляк, гравець зі 16к, але останні дві гри баучнер, гравець з 19к. баучнер у формі 9, тому думаю зіграє він. обидва тренувались лише на РЗ та АЗ. взагалі всі малі чехів тренувались виключно на захисних позиціях. тобто команда така явно зовнішньо орієнтована. двічі грали карусель, по одному разу рнг, раннє та внутрішню ізо з австрією. не знаю, що вони планують зіграти з нами, але я скоріше за поставити 3-2
в нас форма... з одного боку лише одна 7ка (з тих хто в складі). з іншого - лише 4 9ки: каховський, лещенко, чеберячко, щавель. каховський і чеберячко - ок. проти чехів я збирався поставити блокера, покращити захист, тому щавель також ок. лещенко - тут питання що будемо грати в атаці. чехи грали 3-2 проти австрії. але там великих взагалі нема. з топ-9 гравців за зарплатнею лише 1 великий. також вони грали внутрішню 4+1 проти хорватії. в якої багато великих і яка зіграли щит. чесно кажучі не зовсім розумію як це пройшло. але логіка явно не під наш склад. минулого сезону (доречі, чехі відіграли минулий сезон дуже гарно. виграли 5 ігор, програвши 4 очки ізраїлю з невгадайкою та 5 очок італії) в офіційних матчах грали персоналку і 2-3 проти італії
(78251)
вирішив все-таки зіграти через гравця у формі 9. в останній момент побачив що ще дячук-ставицький у формі 9 і поміняв його з деркачем, до цього деркач був у старті, а дячук під ним у запасі. манько наша друга опція, після лещенка, але я залишив його у запасі, щоб було кому там забивати. після гри з албанією це здавалось логічним, коли граючі удвох в старті манько не отримував достатньо шансів, а запас просідав
чехи вирішили зіграти не основну свою тактику. так, їх великі сильніші за наших, але сімашек саме ЛФ. а малі як і говорив не отримували тренування ближнього кидку. ітог: ми закрили усіх. і якби не фоли (знову), різниця була б значно краща. доречі, може це є секретом легкої (більш легкої ніж очікувалось) перемоги над болгарією - в нас було не багато фолів... питання - чому )))
гра знов була поділена на дві різні гри, але сьогодні без травм. перша половина - євробаскет з рахунком 31:21. основні герої в нас лещенко і каховський, в них МФи. друга половина - 57:52. в нас включився дячук-ставицький, основі герої чехів - наші фоли. ну і бюреш з волавкою трошки. манько непогано тримав чехів в тонусі з запасу. якби йому дали трошки більше часу... але чомусь лещекно грав трохи більше за інших гравців основи. і саме цей час, коли на майданчику був запас+лещенко, був для нас найгіршим. хоча ситуація, коли єдиним гравцем з від'ємним +- є накріщий бомбардир в яокго більше 50% реалізації, - це трохи дивно. ще можна відзначити, що портіч відігра значно більше щавеля. там звісно не було пустої. з одного боку я можу зрозуміти двигун, з іншого... з іншого, важко зрозуміти хто з них зіграв краще )))
в цілому - важко. але грати можна. не знаю, чи пройде таке, наприклад, проти ізраїлю чи боснії...

наступний - барбадос

From: AlexUnder

This Post:
00
326140.17 in reply to 326140.16
Date: 2/17/2025 7:21:41 PM
SUMY DEVILS
II.2
Overall Posts Rated:
13331333
думав нашим мфам вимкнули функцію пб, але на останній хвилині таки зробив 1 на двох за половину) а захищаемось як леви від шквалу кидків другого шансу суперника

This Post:
33
326140.18 in reply to 326140.17
Date: 2/17/2025 9:05:06 PM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17491749
Second Team:
Utopia Tigers
гра не зранку, тому ввечері не писав собі прев'ю, думав що напишу перед грою. але перед грою був зайнятий, не зміг, навіть на початок гри трошки запізнився. тому пишу прев'ю зараз і вономоже бути трошки сплутаним, бо грою побачив як можна було зіграти інакше...
ітак, барбадос. за ім'ям суперник слабкий. але, в нього є пара непоганих великих. едмундс, 35к. гравець в якого є блок, але який багато кидає, щоправда не супер точно. в лізі (3я ліга чехії) в нього 50%, не знаю наскільки показником є я ліга чехії. за збірну меньше 50%. а також ірландець, 27к. він класичний Ц, але в збірній грає МФ, бо на Ц грає едмундс. і пара малих 16-17к. в барбадоса гарний тренер, гарна форма. в них 3 перемоги є, в останньому турі гра з норвегією. зайняти найвище місце серед американських команд не світить, бо є, наприклад, чилі, в яких 6-0. планувалось що вони зіграють щось внутрішнє в атаці, 3-2 в захисті. і я б на їх місці навіть мотсанув би...
в нас не дуже з формою. мінус погорєлов, бородай та дем'яненко. останній ще фіг з ним (хоча він претендент на гру в старті при внутрішній тактиці), а ось мінус два великих залишають нас лише з двома атакувальними великими. запросив скіли інших гравців - довикликати нікого. грати з одним великим проти потенціально внутрішнього акценту суперника бажання мало. ще й форма 9 в малих лише в борісенка та деркача, що скоріше говорить про зовнішній акцент. в нас гравці в цілому кращі. тому навіть довго стояла карусель. з манько на ЛФ, бо гра в 3 шутера якось не давала кидати одному з них. по ітогу змінив її на позиціонний напад. занизив темп з раннього, бо в нас краще виходило з меньшим темпом атаки
(78265)
десь в середині гри прийшла думка: а чому я не зіграв внутрішній акцент в два великих, поставивши блокерів на РЗ? але якось було запізно вже щось міняти... барбадос зіграли щит/3-2 з вгадайкою темпу. ось про це я також не думав
в цілому по грі... кількість підборів в нападі у барбадоса, в якого захист 3-2... новий "рекорд" цього сезону. добре хоч захищались гарно. не рахував відсоток кидків другого шансу, але він не провальний для нас точно
з разряду "не пощастило": ірландець отримав 5й фол за 6:55 у 2й чверті. якось була надія що до кінця гри він не дограє. але дограв
триочкові в нас таки не пішли. за першу половину було усього 3 спроби і я навіть думав ну може давайте спробуємо. але так, краще б і у другій половині було лише 3 спроби. при зовнішній атаці було б краще за рахунок більшого командного рейтингу. але чи достатньо краще?
по гравцях. від деркача чекалось більшого. від манько - більшу активність (я це вже писав чи мені мерещиться?). інші в атаці нормально. щавель прокинувся - 7 блоків. взагалі 14 командних. побачили що ємельяненко грав більше за протіча? при тому, що протіч у формі 9. неочікуванно. але саме протіч "зробив різницю" - єдиний з центрів з від'ємним +-, дві втрати, три фоли за 8 хвилин... ну і дячук-ставицький з 2 втратами за 4 хвилини
на останній хвилині вони ще й 2 тричокових попали. здуру, мабуть. це все призвело до лише +21. мало. ключовий момент - я забув що можна міняти гравців позиціями. думаю, при внутрішньому акценті було б краще, бо ще й вгадайка не пройшла би, бо я хотів грати не ізо, а і щит, і лоу пост мають інший темп

остання гра регулярки проти ірану

Last edited by Tiger at 2/18/2025 1:32:39 PM

This Post:
00
326140.19 in reply to 326140.17
Date: 2/17/2025 9:07:07 PM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17491749
Second Team:
Utopia Tigers
а кому з наших не вимкнули функцію підбору? манько та лешенко? )) ЛФи зібрали 12 підборів, МФи 6, центри 10... цікава статистика...

This Post:
11
326140.20 in reply to 326140.19
Date: 2/18/2025 12:52:34 AM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17491749
Second Team:
Utopia Tigers
що там з турнірним положенням. на разі ми 12. різниця +204.
перші 8 команд йдуть без поразок. з них естонія приймає англію. ми за естонію, бо в англійців +237, а в естонців +286. також швейцарія приймає чилі, і тут бажано б перемога чилійцев, бо в європейців лише +137, а в чилі +255, щона 51 більше ніж в нас. хоча це можна наздолати. боснія приймає сербію. поразка сербів скоріше за все залишить їх поза ПО. мотс на пік в них думаю є шанси. турки грають з мальтою, філіпіни приймають ісландію (в яких лише 1-7), ізраїль грає з індонезією. останні якщо виграють потраплять до ПО, але не факт що мотс їм допоможе
також вище нас аргентина, греція та португалія. аргентина грає з македонією, в яких зараз 4-3, але не факт що мотс на пік їм допоможе, а різниця в аргентини на 53 краща. греція грає з латвією. в латишів також 7-1 і вони 13, відразу поза нами. португалія грає з румунією. в румунів 5-2, тобто в ПО повинні потрапляти навіть з поразкою. але навіть якщо португалія виграє, навряд чи багато. а вони випереджають нас на 5 очок різниці. позаду нас, 14, словенія, яка грає з морокко. і тут можлива велика перемога, вони позаду нас на 28 очок різниці
щоб потрапити у топ-8 нам потрібні (окрім власної пермоги, звісно): перемога естонців та чилійців (чи наша +50). поразка боснії. поразка греків чи наша перемога на 21 очко більша. перемога португалії на 6 очок меньша за нашу
це 5 подій, які як на мене можуть статись. потрібно щоб сталось 4

Last edited by Tiger at 2/24/2025 11:43:20 AM

This Post:
33
326140.21 in reply to 326140.20
Date: 2/24/2025 11:37:42 AM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17491749
Second Team:
Utopia Tigers
іран. непоганий склад. великі 38к, 33к, 27к. малі 19к, 17к. тілько но були на трансфері два малих 14 та 15к: захист 15, діапазон 9-11, БЗ 8-9, кус 12-13. той в якого діапазон 11 навіть здебільшого в старті грає, 3й цього сезону за кількостю набраних очок, після найзарплатнішого великого та найзарплатнішого малого. другий також часто. але не скажу щоб вони гарно грали, принаймні в атаці. великі: 38к дуже багато тренування на МФ і він дуже атакувальний, 33к блокер, грає здебільшого з запасу. один раз вийшов в старті проти нової зеландії - 5 блоків. 27к також МФ
в них 3 перемоги, тобто шансів на ПО немає. прикра поразка сенегалу, перемоги над новою зеландією, мальтою та марокко тиждень тому пік на мотс. форма в них гарна
в нас багато 9к в формі: щавель, ємельяненко; бородай, гарань, погорєлов; дем'яненко, борісенко. тиждень тому розмірковував чи можливо довикликати ще великого, цього тижня не можу обрати кого з великих залишити поза грою. а когось потрібно... я б хотів зіграти з блокером. так, великі в ірана МФи, кидають багато середніх і навіть триочкових. та й загалом команда виконує багато дальніх кидків. можливо можна без блокерів, але тоді бажано в старт чеберячко, але він єдиний великий у формі 8... ок.  малі? що грати в атаці? 3-2 від ірану можливо, вони навіть грали його 1 раз, проти мальти, яка весь час грала пейшн. там був 3-2 з повною вгадайкою. 1 раз грали 2-3, проти нової зеландії. думаю розчарувались в цьому, хоч і виграли ту зустріч. я б на зону від них не поставив. багато великих у формі 9, можна зіграти внутрішню тактику. але з малих під внутрішню нікого немає у 9ці, і мінус манько, і кого можна довикликати також не у формі. зіграти у 3 великих без блокерів та персоналку? під зовнішню борісенко у 9ці. дем'яненко у будь-якому випадку скоріше гравець запасу... і великі в нас під зовнішню тактику. ще поміркую, але поки що думаю зіграти карусель і персоналку. песоналку, бо в нас недостатньо малих, усього 6 у формі, і лещенка я залишу у резерві, а на ЛФ зіграють деркач та бородай
(78337)
нам знов вгадали темп. щось потрібно з цим робити, якщо ще не запізно...
під щит з персоналкою. з їхніми великими ми зправились. якби ще фолили меньше... третину своїх очок іранці набрали з лінії. а основний МФ взагалі половину. не до кінця закрили ЛФ - стандарт при персоналці
в атаці в нас були проблеми у першій чверті. але потім пішло краще і у 2й та 3й чвертях грали гарно та забезпечили перемогу. 8/16 триочкових за ці дві чверті, включно з трьома посіль від гараня на початку 3й. всю 4у чверть відіграв запас (якщо не рахувати центрів). і відіграв він погано. бородай 3/16, погорєлов 1/7, каховський 0/4 та 4 втрати... погорєлов гірший за гараня? ок, в нього з атакувальних скілів діапазон на 2 рівня меньший. все інше не нижче. бородая порівнювати з деркачем не дуже гарно, але я вважаю, що в нього навички не на 3/16, ще ' форма 9. каховський найкращий бомбардир в цьому сезоні з майже 50% триочкових, найкращий асистент та в нього було лише 3 втрати в офіційних іграх. що це було? чому? ітого -8 в чверті і усього +16 у грі. трошки замало. хоча значно більше в ірана ніхто не вигравав. в нього поразки -17, -16, -16, -11, -5. а тут ще й пік на мотс і ентузіазм в ірана високий
ми зробили 12 командних блоків. блокери з них поставили лише 4, всі 4 в щавеля. і ось тут питання: а чи є командний рівень блоку? нам такого не показують, але... но я думаю що блокери були доцільні в цій грі

This Post:
00
326140.22 in reply to 326140.20
Date: 2/24/2025 2:51:35 PM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17491749
Second Team:
Utopia Tigers
щоб потрапити у топ-8 нам потрібні (окрім власної пермоги, звісно): перемога естонців та чилійців (чи наша +50). поразка боснії. поразка греків чи наша перемога на 21 очко більша. перемога португалії на 6 очок меньша за нашу
це 5 подій, які як на мене можуть статись. потрібно щоб сталось 4

до топ-8 не потрапили
естонія виграла з достатнім рахунком, португалія не виграла. але греки виграли, чилі програли, і нам не вистачило 13 та 14 очок різниці до них
могли набрати ці бали в 4й чверті сьогодні. +експериментальна гра з албанією, +гра з барбадосом. з одного боку те що було з албанією та барбадосом не суттєво вплинуло на результат. з іншого - це те що відділило від топ-8
ну і прикра поразка сербії, яка відділила від топ-4

This Post:
11
326140.23 in reply to 326140.8
Date: 2/25/2025 12:51:57 AM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17491749
Second Team:
Utopia Tigers
в першому раунді ПО граємо з болгарією. знов. не дуже часто таке буває, але буває ) після матчу з нами вони виграли в мальти, оае, пар (на більшому настрої), програли пік на мотс багамам, обіграли австрію та індію, обох на меньшому настрої. з індією мало б бути нормал-мотс. на 99% не зіграє їх другий за зарплатнею гравець, який у першій зустрічі за 14 хвилин забив 1/10 з гри, 0/7 триочкових