hmmm od tego nalezy zaczac ze, gwiazdke z nieba temu, kto powie na czym polega potencjal i w czym sie on ujawnia.
Tylkotak namacalnie poprosze.
Bo dla mnie to jedna wielka niewiadoma :
I właśnie o to chodzi, żeby być przygotowanym na to, że potencjał będzie miał gdzieś tam włączone ON i również mieć opcję dla OFF ;) Koledzy Laczek i Leszek bardzo zgrabnie to objaśnili...
Sezon temu sam przyklaskiwałem temu, żeby brać tylko łebków z allstar i wyżej...bo tak każdy zrozumiał wprowadzone zmiany i wydawało się to najbardziej logiczne...Tyle, że do dziś nikt nie zauważył efektów ich działania, więc trzeba też być przygotowanym, że BBcy za jakieś 20sezonów zaczną obalać mity i powiedzą, że potencjał to tak właściwie nigdy nie miał odzwierciedlenia w silniku ;) U siebie w bazie z tego draftu dostałem niemal samych grajków z pensją <4600$...Z czterech z wyższą, dwóch właścicieli nie odpisało...Myślę, że warto ryzykować i próbować ruszyć z tym od tego sezonu...
O bieżące wyniki w ogóle się nie martwię i o allstarowe potencjały aktualnych 20-21 latków...Sprawa się rozbija o to, aby następcy mieli czym ogrywać młodych Włochów czy Hiszpanów ;P