BuzzerBeater Forums

BB Israel > קבוצות חוות גידול

קבוצות חוות גידול

Set priority
Show messages by
This Post:
00
81291.13 in reply to 81291.12
Date: 3/15/2009 1:41:41 PM
Overall Posts Rated:
11
הבמה היחידה שאני נותן היא לכך שאם יש משתמש שמוכן להקריב את הקבוצה שלו ,או לתת לעצמו סיפוק, בכך שהוא משקיע את כל מעייני הקבוצה לפיתוח שחקן אחד או שניים מתחילת הקריירה שלהם ועד סופה

וכדאי להתחיל לחפש שחקנים שמוכנים להפוך את הקבוצה הראשית והיחידה שלהם לקבוצת "חווה" כדי לעשות מה שעושים בכל העולם ולא לפגר ברמנת השחקנים. ,

From: Gal G

This Post:
00
81291.14 in reply to 81291.13
Date: 3/15/2009 5:40:53 PM
Overall Posts Rated:
3737
עופר
אני לא מצליח להבין את תגובתך

הרי ברור וידוע ואף דובר בפרטי
שמדובר על קבוצות "חווה" שהן לגיטמציה ברורה לפעילות לא חוקית
לא מבין איך אתה מגבה את התופעה ו/או מגן עליה כאשר די ברור
במתחת לפני השטח מדובר כפי שאמרו פה על קבוצות כפולות

והאם למטרת הנבחרת הייתם מוכנים שיהיו כאלו קבוצות?

איזו סיבה יש למשתמש לתרום את הקבוצה שלו
ואם הוא לא פעיל, איך הוא יראה את הודעות הפורום

אני אישית לא בעד מתן לגיטמציה לגידול שחקנים בבית גידול שכזה אלא בדרכים נכונות ואמיתיות
יש לא מעט מאמנים שמאמנים עמדה אחת
ואגב בי סי טורו
יש לה מלבד הגארדים הפותחים עוד שלושה פוטנציאלים בני 18
היכל התהילה
ואחד הגדולים
אני לא כל כך בטוח לגבי אימון עמדה אחת
ובהחלט בסגל שהינו די מושלם אין ספק שמעבר לאימון עמדה אחת הוא נכון

גל

From: Warrior

This Post:
00
81291.15 in reply to 81291.14
Date: 3/15/2009 5:45:50 PM
Overall Posts Rated:
1010
אני נתתי לזה לגיטימציה? אני חושב שיש לך טעות.. תבדוק שוב מה רשמתי.
אני אומר שאני דרך לעצור את התופעה.. אנשים יגידו שמדובר באח שלהם שזה על אותו רשת ונגמר הסיפור.. תחסום אותו? אי אפשר..

ודווקא הבמה שנותנים לנושאים כאלה בגלובל רק מגדיל את המודעות לאנשים שחשבו שאסור ביכלל להחזיק 2 קבוצות וישר חוסמים על זה, עכשיו הם עוד מגלים שזה קצת בעייתי לחסום אם אין העברות ובקיצור התופעה רק תגדל אז תבין מה שאני מנסה להגיד .

בנושא טורו, אם היית עובר קצת על המשחקים, הוא נותן כל משחק בשבוע למתאמן אחר 48 דקות ובכך מאמן שלושה שחקנים בעמדה אחת, דבר שעוד הרבה מאמנים חכמים עם סגל די מושלם בכל העמדות האחרות השכילו לעשות ואני חושב שזה אחד הדברים הרווחים והחכמים כדי לשפר את הקבוצה.. לא יודע למה יש אנטיות נגד עמדה אחת אבל כל אחד ודעתו ..

אגב, דיברתי על שלושת המתאמנים הצעירים שלו בני ה18.. את האחרים הוא כנראה לא מאמן, תאמין לי שהם כבר מספיק טובים

From: Gal G

This Post:
00
81291.16 in reply to 81291.15
Date: 3/15/2009 6:17:38 PM
Overall Posts Rated:
3737
כנראה שלא הבנתי טוב את דברך אז
מתנצל

ואם בטורו עסקינן
פשוט מדהים
הוא במינוס 19 מיליון בהעברות
ושלושה פג מהטובים כנראה שישנם בגילאי 18
לפחות ברמת הפוטנציאל

וגבי אימון עמדה אחת
ריווחי זה לא
ובט גם קשה לאמן שלושה שחקנים
אבל זה בהחלט אימון מתאים לסוג דבוצות שכבר בנויות טובות
בטח לא לקבוצות בתחילת דרכן

From: Warrior

This Post:
00
81291.17 in reply to 81291.16
Date: 3/15/2009 6:57:42 PM
Overall Posts Rated:
1010
לא נורא.. גם אני מתנצל אם לא הובנתי טוב.. מן הסתם שאני לא אתן לגיטימציה לרמאות, ומבחינתי החזקת כמה קבוצות גם כלול בקטגוריה הזאת, כי במוקדם או במאוחר כן תהיה איזה עזרה בין החשבונות ..

ובנושא העמדה אחת אני כן חושב שזה רווחי מאוד, וגם פחות כאבי ראש..
תחשוב באמת על קבוצה כמו טורו, הגארדים האחרים שלו די מבוגרים כבר לאימונים..
ואם הוא החליט לאמן גארדים ולא בא לו להשקיע בשחקנים בגיל 23-24 ואפשר להבין אותו, והוא לא רוצה למכור אותם...
פשוט מוותרים על שחקן אחד או שלא מוותרים על כלום פשוט במידה ויש כסף.. פשוט קונה 2-3 מתאמנים ושם אותם בעמדה אחת ומקריב אותה לטווח הקצר, וכשיש לך שחקן מדהים ומהטובים שיש בכל העמדות האחרות אז זה די אפשרי להקריב את זה לכמה זמן מבלי להפגע,
ובהתחשב בעובדה שעוד עונה הם כבר יהיו ברמה לגיטימית ועוד 2 עונות יהיו כוכבים בין הגדולים כנראה אם יאמן אותם נכון אז אני חושב שזה כן משתלם,
גם מבחינת רווח ברגע שירצה למכור אותם והם יהיו בין הטובים לגילם וגם אתה לא מקריב פה יותר מידי מבחינת הרוסטר שאתה לא רוצה להרוס ומבחינת התפוקה..

במקרה של טורו הוא גם כמה רמות מעל הליגה ואפילו באירופה ככה שדווקא לו לא צריכה להיות בעיה לעשות כזה דבר..
ראיתי שהוא הסתבך קצת לפעמים קיבלו 46 דקות בלבד אבל אני מאמין שאפשרי להכניס שלושה לאימון מלא ברוב הזמן.. שזה לא מעט ובתפוקה מקסימלית..
במקרה הגרוע תשאיר אחד ותמכור 2 בסכומים מטורפים בהמשך ..

בקיצור, אני בעד זה.. ואני כן רואה אותי בקרוב גם הולך בדרך כזאת..
לילה טוב !

אהההה והגארדן מחכה לך בשישי :)

Last edited by Warrior at 3/15/2009 6:58:13 PM

This Post:
00
81291.18 in reply to 81291.17
Date: 3/16/2009 5:11:53 AM
Overall Posts Rated:
11
כל הנושא הזה לא מדבר על רמאות בכלל

מדובר על קבוצה ראשית ויחידה שהמאמן שלה יהנה יותר לטפח שחקן לנבחרת מאשר לבנות קבוצה תחרותית מאה אחוז.
זו תופעה שקיימת ומדברים עליה בגלובל הרבה אז זה שאנחנו מדברים עליה כאן כבר לא משנה הרבה.
אם יש מאמן שיראה כאתגר אישי טיפוח שחקן בעמדה אחת ומוכן להמשיך לאמן אותו גם כשז כבר לא ריווחי כל כך אתה תסרב לו?

This Post:
00
81291.19 in reply to 81291.18
Date: 3/16/2009 5:29:10 AM
Overall Posts Rated:
1010
לאמן עמדה אחת ושחקן אחד זה באמת אולי קצת פחות ריווחי ובמחשבה רק על הנבחרת ועל מיקוד אימונים בשחקן ספציפי..
אבל לאמן שלושה זה סופר ריווחי.. עובדה שיש מאמנים די מנוסים שהלכו בדרך כזאת, סימן שהם יודעים מה הם עושים..

This Post:
00
81291.20 in reply to 81291.19
Date: 3/16/2009 5:41:41 AM
Overall Posts Rated:
11
אין ספק שזה ריווחי.
אני מדבר על להמשיך לאמן גם בגיל שזה פחות ריווחי מבחינת קצב העליות אבל עדיין משפר את השחקן לטובת הנבחרת

This Post:
00
81291.21 in reply to 81291.20
Date: 3/16/2009 5:48:25 AM
Overall Posts Rated:
1010
השאלה באמת מה זה גיל פחות ריווחי..
אני לא מכיר אף שחקן נבחרת כרגע שמתאמן בגיל הזוי.. לפחות לא בנבחרות המובילות.. ביגלל זה קשה לי קצת להבין כי רוב השחקנים המובילים והכי מבוגרים זה 24-25 שזה עדיין גיל שיש בו עליות ולשחקנים נהדרים הרי כל עלייה זה זהב ועושה המון הבדל..

רק בליגת העל יש לנו את עומר שמאמן שחקן נבחרת פבלס גם בגיל 24 ואני משוכנע שהוא יאמן אותו גם בעונה הבאה כי אני לא רואה שהוא עובר לאמן גבוהים או מוכר את פאבלס..

אז יש גם מקרים כאלו.. ויש גם מקרים של אנשים שבאמת משקיעים את העיקר בשחקן ובנבחרת ואני חושב שזה חשוב שיש אנשים כאלה..
כרגע לפחות יש אי-שיוויון כשאיטליה וספרד עם כמות הרשומים הגדולה ביותר ובעצם מחזיקה בעשרות מאמנים כאלה שפיתחו שחקנים אדירים..

בכל מקרה, אני עדיין מתקשה להבין מה מנסים להשיג בעצם דיבור על הנושא כי אין חוק כנגד זה וזה לא ייעצר הרי.. אז מה הנקודה כאילו..

From: adomole

This Post:
00
81291.22 in reply to 81291.21
Date: 3/16/2009 6:36:22 AM
Overall Posts Rated:
22
האמת שיש לי אופציה שלישית בראש ככה שלא בטוח שפבלס יתאמן בעונה הבאה, אך הוא כן ישאר בקבוצה.. או אולי יקבל אימונים חלקיים וישתפר מעט...