W Serie A może dwóch...ale gra tez sporo w drugich ligach. Szczególnie o obwodowych mi chodzi. Ich pensja też według mnie już w następnym sezonie będzie sporo większa niż dotychczas.
Nie mam dostępu do skillów zawodników z Repry ale nie mamy chyba więcej zawodników naprawdę ciekawych, którzy mogliby trenować a są zagranicą i nie trenują:)
Też mi się wydaje, że bardzo nie ma... ale al said w wątku reprezentacji twierdzi, że gdzieś za granicą marnują się jacyś zawodnicy.
Trzeba próbować z tymi co w U-21 się pojawiają. Oprócz nich jest jeszcze kilku ciekawych, którzy nie zostali powołani. Myślę, że warto by było ich przejąć i dalej trenować. Mogę zrobić specjalny wątek i po rozmowie z właścicielami i dowiedzeniu się czy są na sprzedaż wkleić tam ciekawszych zawodników. Myślę, że warto by było żeby inni scauci, których zawodnicy mają w tym momencie 21 lat i potencjał MVP+ też tak zrobili.
Na przyszłość możemy się umówić tak, że ja wybiorę 2/3 ze swojej bazy z dobrymi potencjałami, poświęcę 2 sezony tylko na boki... Ktoś z Was ich przejmie, dotrenuje i cacuś. Tylko nie mogę Wam obiecać, że ten zawodnik zejdzie np. za tyle i tyle. Z tego co widzę na TL-u młodzi zawodnicy z dobrymi bokami i dobrym potencjałem schodzą za bardzo wygórowane ceny...także bardzo możliwe, że będzie trzeba "przepłacić".
Last edited by kozlik4 at 2/11/2010 2:00:34 PM