Ja doskonale zdaje sobie sprawę z tego jaki wiek osiągnęli moi zawodnicy. To fakt że postawiłem na doświadczonych graczy ale też myślę nad rozwojem. W najbliższym czasie chcę dokupić kolegę do Franke'go aby razem się rozwijali. Reszta zawodników pogra jeszcze na podobnym poziomie jeszcze 2-3 sezony do tego czasu myślę że uda mi się przygotować najpierw wartościowych zmienników a później graczy s5. Powiem szczerze że jestem raczej typem managera co opiera skład na dobrych transferach. Sporo szperam na TL i potrafię kupić za niewielkie pieniądze dobrego zawodnika (
(2413206)). Chcę najpierw zbudować podstawy finansowe aby zespół był wypłacalny. Staram się rozbudowywać halę a żeby ją zapełnić potrzebne są wyniki. Taką obrałem strategię i tą drogą podąrzam. Co do awansu to myślę że jeszcze w tym sezonie mi nie grozi, są lepsi w mojej lidze. Z tym składem raczej powinienem być w czołówce mojej ligi co zapewni mi odpowiednią ilość kibiców a co za tym idzie odpowiednie wpływy. Dochód przeznaczony będzie na rozwój hali i podstawy dla lepiej uposażonych graczy. Taką prowadzę politykę i nie myślę że stoje w miejscu a tym bardziej się cofam. Gram dopiero 2 sezon a średnia płaca w mojej kadrze wzrosła z 3.3k do ponad 11k. Brakuje mi tylko odpowiedniego zbilansowania między ilością starszych zawodników a młodszą kadrą ale tak jak pisałem na początku już nad tym pracuję...
Po pierwsze będę najlepszy, po drugie będę pierwszy
...