BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Season 19

Season 19

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208479.130 in reply to 208479.129
Date: 5/4/2012 6:20:43 AM
Overall Posts Rated:
2525
Θα συνφωνησω και εγω με ολους σας.... ο ΑΕΚΑΡΑ δειχνει το μεγαλο φαβορι. Εγω απο την πλευρα μου , πιστευω οτι το καλητερο για την ομαδα μου ειναι ο υποβιβασμος , για να μπορεσω να συνεχεισω για αλλη μια σεζον την προπονηση και οταν θα ξανα ανεβω να εχω περισσοτερες ελπιδες.Οποτε φιλε Αιαντα πολυ πιθανο να μεινεις στην κατηγορια εσυ .

From: Wade3

This Post:
00
208479.131 in reply to 208479.130
Date: 5/4/2012 7:58:10 AM
Overall Posts Rated:
1414
Οντος μερικες φορες να πεσεις και να ξανα ανεβεις ειναι κατι που βοηθαει να προαιτημαστεις καλυτερα.. Οχι παντα βεβαια ειναι και αναλογα τα οικονομικα και τν ομαδα ξεχωριστα... Σιγουρα τα 300.000 που περνεις απο τν ανοδο δν ειναι τεραστια βοηθεια αλλα ειναι κατι οπως και να το κανουμε.. Θα συμφωνησω οτι ο ΑΕΚΑΡΑ ειναι το φαβορι οπως και ο sunsity στο παιχνιδι του ημιτελικου αλλα μαρεσουν οι εκπληξεις οποτε καλη επιτυχια σε ολους σας!

From: sorazal

This Post:
00
208479.132 in reply to 208479.131
Date: 5/4/2012 3:13:34 PM
Overall Posts Rated:
99
Πάντως εγώ δε με θεωρώ φαβορί απέναντι στον στοουν. Είναι ικανότατος μάνατζερ. Ξέρει τι κάνει. Την επόμενη σεζόν πιστεύω θα χτυπήσει και άνοδο.

Τα 300.000 για την άνοδο είναι ένα τίποτα. Γιατί πέφτοντας, θα τα χάσεις από αλλού και με το παραπάνω, στη διάρκεια της σεζόν.
Το μόνο κέρδος λοιπόν του να πέσεις στην IV είναι ότι αντί να αγκομαχάς κάθε σεζόν για να αποφύγεις τον υποβιβασμό, μάλλον έχεις το χρόνο και την άνεση να φτιάξεις τις βάσεις για μια ομάδα που θα ανέβει πάλι στην ΙΙΙ για να πρωταγωνιστήσει. Και με κάποιες προσθήκες και σωστό προγραμματισμό να μπορέσεις να πας ακόμα ψηλότερα. Και αυτή η άνεση υπάρχει γιατί εκεί ο ανταγωνισμός δεν είναι τόσο σκληρός.

Βέβαια αν ευνοήσουν οι συνθήκες αυτό μπορεί να γίνει και στην ΙΙΙ. Παράδειγμα ο στόουν που την περασμένη σεζόν δεν κοιτούσε αποτέλεσματα και απλά προετοίμαζε την ομάδα του για το μέλλον. Στο τέλος κατάφερε να παραμείνει κιόλας οπότε όλα καλά...και παραμονή και προετοιμασία ομάδας.

This Post:
00
208479.133 in reply to 208479.132
Date: 5/4/2012 5:15:24 PM
Overall Posts Rated:
77
Και παλι σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλε sorazal.Εισαι πρωτο φαβορι παντως για 2 λογους που δεν εχω προβλημα να αποκαλυψω απο τωρα.Εδρα και ενθουσιασμο. Ως ομαδες ειμαστε περιπου ισοδυναμες (εισαι λιγο πιο ισχυρος στην περιφερεια) αλλα τα 2 στοιχεια που προανεφερα σε καθιστουν φαβορι.Θα ειναι πραγματικη εκπληξη αν κερδισω αυριο - χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα κανω οτι μπορω για αυτο φυσικα.
Συμφωνω μαζι σου παντως στο οτι δεν χρειαζεται να πεσεις για να κανεις αναδομηση.Τα χρηματα σιγουρα θα ειναι λιγοτερα αλλα και η απολαυση του παιχνιδιου νομιζω θα μειωθει - για μενα 50% και παραπανω της χαρας του bb ειναι το forum και στις χαμηλοτερες κατηγοριες ειναι μαλλον ανενεργο.
Καλο παιχνιδι να εχουμε αυριο - may the best team win :)

This Post:
00
208479.134 in reply to 208479.133
Date: 5/4/2012 5:30:10 PM
Overall Posts Rated:
99
Για την έδρα έχεις δίκιο. Για τον ενθουσιασμό όμως...νομίζω πως η διαφορά πρέπει να είναι μικρή. Ναι μεν όλα τα τελευταία παιχνίδια τα έχω παίξει χαλαρά, αλλά πριν από αυτά είχε πέσει ο ενθουσιασμός στα τάρταρα γιατί κυνήγησα τους τελευταίους 2 αγώνες κυπέλου, οι οποίοι ήταν με αντιπάλους από τις πάνω κατηγορίες.

Τελοσπάντων, όπως είπα και νωρίτερα δε νομίζω ότι έχουμε και πολλές ελπίδες στον τελικό απέναντι στον αεκάρα (δεν υποτιμώ τον φίλο άρη, αλλά όπως και να το κάνουμε θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν πάει ο αεκαρα τελικό όπως και αν δεν ανέβει), οπότε όποιος και να περάσει το κέρδος θα είναι απλά κάποια χρήματα από εισητήρια.

From: Wade3

This Post:
00
208479.135 in reply to 208479.132
Date: 5/4/2012 6:50:54 PM
Overall Posts Rated:
1414
Ακριβως το ιδιο εννοουμε απλα το λεμε διαφορετικα... Σαφως και αν πεσεις στην IV και κρατησεις του παιχτες που ειχες στην III οπως ψηλους με 70.000 μισθους και κοντους με 40.000 τι να τα κανεις τα 300.000 και τα 500.000 .. Σκοπος ειναι αυτο που ειπες να προπονεις παιχτες να φτιαχνεις τν βαση της ομαδας και ταυτοχρονα να μαζευεις λεφτα. Σιγουρα αν μπορεις να το κανεις και στην III ακομα καλυτερα συμφωνω..

From: MIKRO10

This Post:
00
208479.136 in reply to 208479.135
Date: 5/5/2012 5:05:35 AM
Overall Posts Rated:
2525
Σε ολα οσα εχετε πει , εχετε δικιο. Ο υποβιβασμος δεν ειναι παντα και η καλητερη λυση. Στην περιπτωση μου οπως οι περισσοτεροι θα ξερετε , βασιζομουν μονο στις αγωροπωλισιες παιχτων και σπανια προπονουσα.Αυτο ειχε ως αποτελεσμα να ειμαι παντα μεσα στην τετραδα ,αλλα μεχρι εκει.Για αυτο τον λογο πειρα την αποφαση να πεσω κατηγορια και να κανω μια καινουργια αρχη... εχω αρχισει και βλεπω καποια αποτελεσματα στους παιχτες που προπονω..αλλα θελει χρονο.Ο ομιλος μας εχει γινει πολυ δυνατος και πιστευω οτι δυσκολα μενει καποιος αν δεν εχει καλη ομαδα...οποτε ειναι ανωφελο να προσπαθησω να μεινω φετος , γιατι παλι στην επομενη σεζον θα ειμαι μια απο τα ιδια!
Ευχομαι καλη συνεχεια σε ολους σας , θα μου λειψει σιγουρα το φορουμ και που ξερετε μπορει οταν θα ξανα ανεβω να ξανα βρεθουμε!!

This Post:
00
208479.137 in reply to 208479.136
Date: 5/5/2012 10:08:38 AM
aris 2009
III.16
Overall Posts Rated:
2828
Γειασας μαγκες και φιλε μου ΗΡΑΚΛΗ. Η σιωπη μου αυτη την σαιζον δεν οφειλεται σε κανεναν αλλο λογο,(αλλωστε με γνωριζουν οι περισσοτεροι σαν εναν απο τους πιο λαλιστατους) παρα μονον απο την απουσια μου απο την πατριδα μας.Δεν εχω
δυο μερες εδω και ηδη εχω διαβασει εστω και στα γρηγορα ολα οσα γραφτηκαν κατα την απουσια μου σαυτη την σαιζον και
δινω μεγαλο δικιο στον φιλο STONE που εγραψε για την χαρα του forum παραπανω παρολο που δεν σε βλεπω και τοσο ενεργο,πρεπει να δωσεις κατι παραπανω.Θα ηθελα να πω πολλα αλλα δεν γινεται. Θα πω μονον οτι το παιχνιδι ανελαβε να το παιξει ο δεκαχρονος πιτσιρικας μου οσο θα λειπω και ομολογω οτι μου εβαλε τα γυαλια. Αν δεν ηταν ατυχος στον τελευταιο αγωνα με τον τραυματισμο του παικτη κλειδι της ομαδας ισως εκανε το μπαμ. Τωρα μια ερωτηση για τον Μaverik ισως μπορει να την απαντησει και καποιος αλλος, θελει και ο μικρος να παιξει στο παιχνιδι οταν θα γυρισω οριστικα (το ελπιζω) αλλα δεν ξερω αν γινεται η αν θα εχω προβλημα με την δικη μου ομαδα. Για το τελος αφησα τον φιλο μου τον ΗΡΑΚΛΗ.Ισως θα επρεπε
να του τα ψαλλω, νωριτερα θα το εκανα σιγουρα, αλλα τωρα θελω να του ευχηθω οτι καλυτερο και να γυρισουμε γρηγορα και οι δυο να τα λεμε.Καλη συνεχεια σε ολους σας παλιους και νεους και ελπιζω να τα ξαναπουμε πριν ξαναφυγω σε τρεις μερες.
Κια κατι ακομα ,δεν πιστευα στα ματια μου οταν ειδα τον ΧΩΡΑΦΑ και τον αγαπημενο μου Μπικα σαυτη τη θεση. Καλη συνεχεια και σε σενα

This Post:
00
208479.138 in reply to 208479.137
Date: 5/5/2012 11:01:03 AM
Overall Posts Rated:
99
Καλησπέρα zauberer. Δεν μας παίρνεις και εμάς μαζί σου στο εξωτερικό;

Νομίζω πως μπορεί να κάνει κανονικά λογαριασμό ο μικρός, αρκεί να έχεις δηλώσει στους GM τα ονόματα των ομάδων και τη μεταξύ σας σχέση. Επίσης νομίζω απαγορεύεται να έχετε μεταξύ σας μεταγραφικές κινήσεις.

ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΟΜΩΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο MAVERICK

This Post:
00
208479.139 in reply to 208479.137
Date: 5/5/2012 2:29:38 PM
Overall Posts Rated:
2525
Καλα να περνας φιλε μου στην ξενιτια..... σχετικα με το παιχνιδι.... πολυ πιθανον να ειναι λαθος αυτο που εκανα και επελεξα τον υποβιβασμο , ειπα να το ρισκαρο !1
Θα μπαινω και στο δικο σας φορουμ , μιας και πολυ πιθανον να ειναι νεκρο το φορουμ την κατηγοροιας που θα ειμαι.
Λενι πλεον εισαι ο ποιο παλιος και με μεγαλη διαφορα.... καλη συνεχεια !!

From: laski

This Post:
00
208479.140 in reply to 208479.139
Date: 5/5/2012 2:46:02 PM
Overall Posts Rated:
2222
Πεσαμε και εμεις!!με ψηλα το κεφαλι πιστευω χωρις να γινουμε εντελως καρπαζοεισπρακτορες ,το πρωτο περασμα απο την ΙΙΙ.Καλη εμπειρια,τωρα ξερω τα λαθη που εκανα-κυριως οτι βιαστηκα να ανεβω την προηγουμενη σεζον.τωρα ηρεμια πιστευω με πωληση 1-2 παικτων αν αντεξω οικονομικα θα ανεβω παλι πιο δυνατος και εμπειρος!!

μπραβο στους basilissa 21 ηταν πολυ καλη ομαδα,σημερα πηγα να παιξω το τελευταιο χαρτι με νορμαλ διαθεση και περιεργο συστημα μπας και κανω τη ζημια καθως ειναι μια κλαση ανωτερη ομαδα αλλα δεν μου βγηκε!!

καλη -γρηγορη επανοδο σε οσους πεσαμε κατηγορια

Advertisement