Interjú a válogatott kerettag tulajdonosokkal - I.
Új interjúsorozatunkban megpróbálom bemutatni a válogatott kerettagokat.
Első alanyom szapi
(160380), aki két remek centert is ad a válogatottnak.
-D.Q.: Nem sokan büszkélkedhetnek, hogy egyszerre két játékosuk is bent van a keretben.
Pásztor Zoltán (21285059) és
Aczél Dániel (21285088).
Melyiküket tartod kedvesebbnek, melyikük a kedvenced ha lehet egyáltalán ilyenről beszélni?
-Szapi:
Nem tudok különbséget tenni e két játékosom között. Mindkettőt ugyanúgy kedvelem, bár ha a képességeiket nézzük akkor természetesen Pásztor a favoritom-D.Q.: Hogyan gondolod, mennyire volt nehéz az egykoron az egyik legjobb draftolként feltűnt Pásztor feledzése mekkora kihívást jelentett számodra?
-Szapi:
Könnyebb dolgom volt vele mint azt előre gondoltam... Szerencsére elkerülték a sérülések (ezt le is kopogom XD ), nemúgy mint csapattársát Aczélt akinek 2szer is heteket kellett kihagyni.-D.Q.: Ha nem szigorúan titkos elárulod volt-e kedvenc edzése vagy olyan, amit kifejezetten nem kedvelt?
-Szapi:
Eleinte belső védekezésre és 2 pontosra edzettem azoknál rendkívül gyorsan fejlődött, manapság a lepattanózás gyakorlása teszi ki a napjait de ott se láttam fejlődési visszaesést. Ezeket látva szerintem nincs olyan edzés amit ne kedvelne - teszem hozzá a visszaesés a korral is jár a szerk.
-D.Q.: Hétfőn kezdődik a junior EB, mit vársz a magyar u21-es csapattól, milyennek látod az esélyeink?
-Szapi:
Az EB-n a csoportból mindenféleképpen tovább kell jutnunk utána meg bármi megtörténhet.- D. Q.: Végezetül, mit tervezel a játékosaiddal hosszabb távon megtartod őket vagy eladod jó pénzért? Az idei terveidben szerepel-e a feljutás?
-Szapi: Már csak erre a szezonra szeretném megtartani őket, ugyanis elég sok pénzt visznek el a klubtól és egy negyed osztályú csapatként ezt nem könnyű finanszírozni. Valamint szeretném ha egy magasabb szintű osztályban szerepelnének. A feljutást még nem tervezem most a pénz gyűjtés a fő célom.
Köszönjük szapinak a két remek játékost és sok siker kívánunk nekik a válogatott szezonban és klubszinten is!
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 5/27/2012 6:01:57 AM