BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > σεζον 20

σεζον 20

Set priority
Show messages by
This Post:
00
216534.130 in reply to 216534.129
Date: 6/15/2012 12:28:26 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
ας δουμε τωρα τα ματσακια για αυριο....

Red Legionaries-21 Nations Army------ 2
ο θοδωρης παιζει μεσα στην εδρα του δυνατου για φετος ορεστη...και οι δυο εχουν απο εναν τραυματια...πιο σημαντικη απωλεια ειναι ο κλουκ του ορεστη ο οποίος εχει ξεχασει να παιζει μπασκετ.Παρολα αυτα οι αρμυ εχουν κρατησει ψηλα τις αγωνιστικες τους καταστασεις. Το εχουν το ματσακι και θα το παρουν. Ο θοδωρης χρειαζεται εναν παικτη οπωσδηποτε.

BetTravel-vandaloi-------2
Ντερμπυ με τα ολα του!!!Δεν ξερω πως το βλεπει το ματς ο παντελης αλλα δεν ειναι και τοσο ευκολο παρα τις 8 ηττες των βανδαλων...οι βανδαλοι εχουν χειροτερες καταστασεις απο τον μπετ τραβελ ο οποιος δεν εχει ακομα γεματο ροστερ. Θα ειναι ντερμπυ το ματς. Δυσκολη η προβλεψη για αυτο πονταρω εδρα,

PLAGIARI FORCE-St Pauli------1
το πλαγιαρι διαθετει μια συνολικα καλυτερη ομαδα απο τον παουλι. Το ροστερ των γηπεδουχων μπορει να ειναι ολοκληρωμενο σε ολες τις θεσεις αλλα δεν νομιζω να μπορεσει να αντεξει στην εμπειρια αλλα και στην πολυ καλη αμυνα που τσακιζει κοκκαλα των φιλοξενουμενων. Γενικα το ροστερ του παουλι μπορει να ειναι οικονομικο πληρες, αλλα δεν παυει να ειναι περιορισμενων δυνατοτητων

New Papatz Foxes-GOLD STARS-----------2
Η παρεα των φοβερων και τρομερων καγκουρα-κωστακη και χανουμοφαει-χαραμοφαει απεναντι στην παρεα των νεροζουμη και κασαπη...οι μεν ειναι απαικτοι εσωτερικα οι δε πολλοι καλοι περιφερειακα...Μεγαλο ματς!!!πολυ δυσκολη η προβλεψη παρα τις 4 ηττες των αλεπουδων και την μια ηττα των αστεριων...Επειδη εχω μια αδυναμια στο συγκεκριμμενο διδυμο ψηλων ισως το καλυτερο στην ΙΙΙ κατηγορια οι οποιοι παιζουν μαζι απο μικρα παιδια σαν τον μεσι με τον φαμπρεγκας θα τους πιστεψω για την αυριανη νικη.οι συγκεκριμμενοι ψηλοι την πρωτη σεζον που ηρθα στον ομιλο επαιζαν σαν ασσοι!!!!προπονουνταν μια σεζον σαν περιφερειακοι!!για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι..

Great Alexander-panathinaikos 2010------1
Ο καταρτισμενος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ απεναντι στον δυνατο παναθηναικο. Δυο ομαδες που μοιαζουν παρα πολλοι μεταξυ τους. Ο ορισμος του κοιτα μεσα με πολυ καλους ψηλους εκατερωθεν. Λογω αγωνιστικων καταστασεων βλεπω νικη του μεγα εκτος και αν.... ο παναθας ο οποιος μετα την πωληση του ασσου του εχει λεφτα και προχωρησει σε καμμια μεταγγραφη.

PANTOKRATORAS-Nerds Volos-------2
Αλλο ενα μεγαλο ματς για αυριο...Η θεση του βολου ειναι καθαρα πλασματικη...η ομαδα του πολυ καλη σχετικα οικονομικη. Ο κιλλερ φιλιπινεζος ειναι λιγο δυσκολο να σταματηθει. Εκτος απο αυτο βεβαια ο βολος διαθετει καλυτερες καταστασεις απο τον γιαννη. Απο την αλλη ο παντοκρατορας εχει την ατυχια να εχει εκτος λογω τραυματισμου τον αγαπημενο παιδι της κερκιδας τον αγαπησιαρη. Λογω εδρας λοιπον και λογω καταστασεων νικη του βολου.

JK69ER-Aris b.c.t------------2
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ Chunyao!!! Αυτη εντολη κυριαρχει στα αποδυτηρια των κιτρινων για την αυριανη αναμετρηση. Διοτι Chunyao=καταρτισμενος=ΚΟΛΑΣΗ...αν επαιζε και το μαυρο τερας-αμερικανος δεινοσαυρος με το τρελο μουσακι την ειχα ασχημα ειδικα τωρα που λειπει ο Akrour. Η ομαδα μου ειναι πισω λογω κυπελλου σε αγωνιστικη κατασταση αλλα πιο πληρεις απο ποτε. Λογω ροστερ πιστευω οτι θα περασω ευκολα ή δυσκολα... Ο κινεζος πρεπει να πεθανει...
http://www.youtube.com/watch?v=aRcAvsZgjXA&feature=re...

omorfoi-niki voloy-------2
Παρολο που μου τραυματισες τον ακρουρ θα σε πονταρω βρε ατιμε...χωρις σχολια νικη για την νικη!!!δεν ξερω τι κανουν οι ομορφοι..εχουν λεφτα δεν κανουν μεταγγραφες αν και προσωπικα πιστευω οτι δεν προλαβαινουν να σωθουν...οποτε ας κρατησουν τα φραγγακια για την επομενη σεζον στην IV...Μαλλον θελουν να μεγαλωσουν γηπεδο να παρουν παικτες για την IV, να παρουν καλουτσικο ντραφτ δεν ξερω...καλο θα ηταν να συμμετειχαν λιγο στο φορουμ να μας δηλωσουν τους στοχους τους...

Last edited by tapoutos 7 at 6/15/2012 12:29:44 PM

This Post:
00
216534.131 in reply to 216534.130
Date: 6/15/2012 12:38:19 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
DragonsBC-fay_stelaios--------2
Και παμε στον LOOSER της προηγουμενης σεζον τον καλο μου φιλο Στελιο:)) Ειναι τυχερος που αυριο λειπει απο τους Δρακους ο μεγιστος Ignacio Vanzzino!!! Το φορουμ του ομιλου του στελιου ειναι ανενεργο και παει να τρελαθει...Σαν γνησιος LA που ειναι ομως μπορει να αναλαβει το δικο μας φορουμ ειναι κατι που μας λειπει φετος.Τρελαινομαι να διαβαζω να γραφει κατεβατα για την προπονηση που σκεφτεται να ακολουθησει...τα διαβαζω λιγο πριν την ωρα που ειναι να πεσω για υπνο:)))Χαλαρη νικη του βλεπω για αυριο...Εδω θα ηθελα να προσθεσω κατι σχετικα με τον κακλαμανακο..Ο στελιος αποδεικνυει ποσο μεγαλη καρδια ειναι!!!αποφασισε να τον πουλησει γιατι η προπονηση του δεν μπορει να συμβαδισει με την προπονηση της υπολοιπης ομαδας...Χρειαζεται πασα χειρισμο και αμυνα και ο μεγαλοψυχος φιλος μου αν δεν κανω λαθος πρεπει να προπονει εσωτερικα τους παικτες του. Παντως ρε παιδια να μπαινετε στο φορουμ του ομιλου του στελιου (μιας και το δικο μας το γεμισαμε) να του κανουμε παρεα.:)))))

This Post:
00
216534.132 in reply to 216534.130
Date: 6/15/2012 12:38:38 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
Και παμε στον LOOSER της προηγουμενης σεζον τον καλο μου φιλο Στελιο:)) Ειναι τυχερος που αυριο λειπει απο τους Δρακους ο μεγιστος Ignacio Vanzzino!!! Το φορουμ του ομιλου του στελιου ειναι ανενεργο και παει να τρελαθει...Σαν γνησιος LA που ειναι ομως μπορει να αναλαβει το δικο μας φορουμ ειναι κατι που μας λειπει φετος.Τρελαινομαι να διαβαζω να γραφει κατεβατα για την προπονηση που σκεφτεται να ακολουθησει...τα διαβαζω λιγο πριν την ωρα που ειναι να πεσω για υπνο:)))Χαλαρη νικη του βλεπω για αυριο...Εδω θα ηθελα να προσθεσω κατι σχετικα με τον κακλαμανακο..Ο στελιος αποδεικνυει ποσο μεγαλη καρδια ειναι!!!αποφασισε να τον πουλησει γιατι η προπονηση του δεν μπορει να συμβαδισει με την προπονηση της υπολοιπης ομαδας...Χρειαζεται πασα χειρισμο και αμυνα και ο μεγαλοψυχος φιλος μου αν δεν κανω λαθος πρεπει να προπονει εσωτερικα τους παικτες του. Παντως ρε παιδια να μπαινετε στο φορουμ του ομιλου του στελιου (μιας και το δικο μας το γεμισαμε) να του κανουμε παρεα.:)))))

This Post:
00
216534.133 in reply to 216534.131
Date: 6/15/2012 12:47:15 PM
Overall Posts Rated:
10001000

xaxaxaxaxa

ο Κακλά ε?

ο Κακλά θέλει δουλίτσα στη θέση 1 με την οποία και ασχολούμαι.αλλά πόσους να προπονήσω?έπειτα δεν θέλει λίγη δουλίτσα.θέλει πολύ δουλίτσα!
οπότε δεν πρόκειται για θυσία.
στεναχώρια βέβαια υπάρχει.τον έχω από 18χρονο ντραφτ,είναι Έλληνας,θα μου μειώσει τα εμπορικά η πώληση του,είναι 4ος σκόρερ στο πρωτάθλημα,και φυσικά είναι άσος στο μανίκι για να ανεβάσω το περ.σκορ μου.

αυτά με τον Κακλά....

This Post:
00
216534.134 in reply to 216534.133
Date: 6/15/2012 1:21:14 PM
Overall Posts Rated:
2121
Yes !!! It's alive !!!!!!!!!!

This Post:
11
216534.135 in reply to 216534.133
Date: 6/15/2012 2:00:48 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
κοιτα...γνωμη μου ειναι αν δεν φυγει στα λεφτα που θελεις που ειναι πιθανο να μη φυγει....εγω αν ειχα 600.000 θα σου εκανα ενα παζαρι και θα τον επαιρνα ανετα στα 500.000...να τον κρατησεις και να τον προπονησεις εναλλαξ με τον σιδηροπουλο ο οποίος ειναι πλεον στα 24 και η προπονηση του ειναι ασυμφορη...αργει πολυ το ποπ απ...εδω για τον ισπογλου που προπονω εγω καθε παρασκευη κανω τον σταυρο μου να κανει ποπ απ.που ειναι 22 σαν το κακλαμανακο και σουπερσταρ και που περσυ καθε δυο εβδομαδες ειχα ποπ...τωρα ηδη εκλεισα τρεις βδομαδες και εκανε ποπ στην εσωτερικη αμυνα...σε δευτερευον χαρακτηριστικο δηλαδη...επειδη δεν θυμαμαι τα χαρακτηριστικα του σιδηρο πιστευω οτι ειναι υπερ αρκετος για την ΙΙΙ και οχι μονο...για αυτο θα προπονουσα τον μικροτερο ετσι ωστε αν πουλιοταν να επαιρνα κανενα φραγκο...τωρα αν φυγει στα 600.000 που δεν αποκλειεται εισαι μια χαρα..θα σου μεινει η στεναχωρια μονο που τον ειχες απο ντραφτ οπως με εμενα και τον βερνικο...βεβαια με το παιδι εχουμε κρατησει επαφη και τα λεμε στο τηλεφωνο:)θελει να κλεισει την καριερα του στην ομαδα που ξεκινησε...ειναι μεγαλη τιμη για εμενα παντως που παιζει στο Β3 και ειναι στην πρωτη ομαδα της ιταλιας!!
θα προτιμουσα να τον εβλεπα ομως στην πρωτη ομαδα της ελλαδας εστω και αν αυτη ειναι ο ολυμπιακος..

This Post:
00
216534.136 in reply to 216534.134
Date: 6/15/2012 2:13:09 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
εσυ ορεστη σε βλεπω να χτυπας ανοδο με την επιστροφη του κλουκ....εκανες ομαδα....περσυ χτυπησες τα παιχνιδια που επρεπε μαζεψες χρημα και εισαι μια χαρα...καλος ο εσμεριθ αλλα πρεπει να εχει ενα θεμα με την αμυνα αν θυμαμαι καλα οταν τον εβαλες για πουλημα:)))

This Post:
00
216534.137 in reply to 216534.130
Date: 6/15/2012 3:01:02 PM
Overall Posts Rated:
11
Φίλε Στέφανε sorry αλλά αυτός ο center που πήρα είναι φονικό όπλο... Τι να πει και ο JK69ER!!! 2 ματς παίξαμε ένα στο ιδιωτικό και ένα στο πρωτάθλημα τον έστειλε στο ιατρείο τον center του.... 4 ματς 3 νοκ άουτ έχει...

This Post:
00
216534.138 in reply to 216534.137
Date: 6/15/2012 3:11:25 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
δεν ειναι μπασκετμπολλιστας αλλα μποξερ...

This Post:
00
216534.139 in reply to 216534.138
Date: 6/15/2012 7:34:39 PM
Overall Posts Rated:
1515
Φίλε ταπούτε αγνόησε τον Γιάννη,απλά ζηλεύει γιατί παίζω καλύτερα angry birds!!! :p

Σόρυ που μπουκάρω έτσι στο φόρουμ,καλή επιτυχία σε όλους αύριο!!

This Post:
00
216534.140 in reply to 216534.135
Date: 6/15/2012 8:13:32 PM
Overall Posts Rated:
10001000
κοιτα...γνωμη μου ειναι αν δεν φυγει στα λεφτα που θελεις που ειναι πιθανο να μη φυγει....εγω αν ειχα 600.000 θα σου εκανα ενα παζαρι και θα τον επαιρνα ανετα στα 500.000...να τον κρατησεις και να τον προπονησεις εναλλαξ με τον σιδηροπουλο ο οποίος ειναι πλεον στα 24 και η προπονηση του ειναι ασυμφορη...αργει πολυ το ποπ απ...εδω για τον ισπογλου που προπονω εγω καθε παρασκευη κανω τον σταυρο μου να κανει ποπ απ.που ειναι 22 σαν το κακλαμανακο και σουπερσταρ και που περσυ καθε δυο εβδομαδες ειχα ποπ...τωρα ηδη εκλεισα τρεις βδομαδες και εκανε ποπ στην εσωτερικη αμυνα...σε δευτερευον χαρακτηριστικο δηλαδη...επειδη δεν θυμαμαι τα χαρακτηριστικα του σιδηρο πιστευω οτι ειναι υπερ αρκετος για την ΙΙΙ και οχι μονο...για αυτο θα προπονουσα τον μικροτερο ετσι ωστε αν πουλιοταν να επαιρνα κανενα φραγκο...τωρα αν φυγει στα 600.000 που δεν αποκλειεται εισαι μια χαρα..θα σου μεινει η στεναχωρια μονο που τον ειχες απο ντραφτ οπως με εμενα και τον βερνικο...βεβαια με το παιδι εχουμε κρατησει επαφη και τα λεμε στο τηλεφωνο:)θελει να κλεισει την καριερα του στην ομαδα που ξεκινησε...ειναι μεγαλη τιμη για εμενα παντως που παιζει στο Β3 και ειναι στην πρωτη ομαδα της ιταλιας!!
θα προτιμουσα να τον εβλεπα ομως στην πρωτη ομαδα της ελλαδας εστω και αν αυτη ειναι ο ολυμπιακος..

μην τα λες απότομα!μέγα λάθος εδώ Στέφανε.και στα δύο.

σχετικ΄΄α με το δεύτερο.στόχος μου είναι για πιο ψηλά φυσικά....

χαχαχαχα

Advertisement