BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > [U21] Diskusia [VI]

[U21] Diskusia [VI]

Set priority
Show messages by
This Post:
22
308917.130 in reply to 308917.129
Date: 1/11/2023 7:13:10 AM
Red Dragons BC
II.4
Overall Posts Rated:
235235
Second Team:
Junior Dragons
Ahojte,

v pondelok sme podlahli Slovincom 106:70. Netrafil som taktiku resp. Slovinci trafili. Chcel som supera prekvapit, nevyslo. Konci nam teda sutazna sezona. Podla toho ako budem stihat poskautujem hracov na buducu sezonu + napisem manazerom.

Dakuejm vsetkym za trening hracov, verim ze ich kvalitne spenazite alebo vyuzijete pre svoje potreby.

This Post:
00
308917.131 in reply to 308917.130
Date: 2/21/2023 6:51:59 AM
Red Dragons BC
II.4
Overall Posts Rated:
235235
Second Team:
Junior Dragons
Ahojte

V prvom rade dakujem za hlasy vo volbach. Bol by som vsak celkom rad ak sa niekomu moja praca (ne)paci nech sa mi ozve alebo da nejaku spatnu vazbu. Mrzi ma, ze ked sa niekomu ozvem s treningom tak ma odignoruje a priblizne 30% manazerom nedotrenuje hraca, ktoreho nejakym sposobom zacne trenovat. Chapem 2-3 sezonny trening 1na1 pri potencialy 9,10,11 ale nechapem to pri potencialy 8 a menej a hlavne ak sa odignoruje trening obrany - na ktorom si davam zalezat a nasledne nechapave spravy manazerov, ze nemaju dobre vytrenovaneho hraca a nevezmem ho do nominacie. Vela hracov mame v zahranici a to tiez nie je vzdy jednoduche presvedcit niekoho aby trenoval tak ako potrebuje U21 nehovoriac o formach.

Na druhej strane dakujem a chvalim tych, ktorí sa sustreduju na vychovu hracov pre U21 a nasledne aj tazia z ich predaja alebo zapracovania do vlastneho timu.

Vcera sme porazili Island 92:103 na nizsom pristupe a odstartovali sme sutaznu sezonu vitaztvom. V time je celkom dost hracov vo veku 20 rokov. Pod kosom mame obrosku kvalitu a buducu sezonu to bude este lepsie. Pokryvkavame na obvode a aj ked to nie je tragicke tu je vidno, ze keby sa zapojilo este par hracov do treningu mali by sme velmi konkurencieschopny tim. Ale mozno sme mala komunita a ja vela chcem Ale je to problem, ktory sa opakuje kazdu sezonu, ze mame silny len jeden smer.

Zreb mame nelahky ale bol by som rad aby sme zopakovali bilanciu 5:2 spred 2 sezon. Uvidime ako to vypali. Buduci zapas mame mierne silnejsie Turecko. Klucom k uspechu budu formy, drzte preto minuty.

This Post:
22
308917.132 in reply to 308917.131
Date: 2/21/2023 7:54:11 AM
Pressburg Stars
Extraliga
Overall Posts Rated:
1010
Second Team:
Dunder Mifflin Scranton
Gratulujem k prvej dôležitej výhre!

Vyzerá to tak, že najdôležitejší bude domáci zápas s BIH, kde treba využiť domáce prostredie a pretlačiť ich, možno aj s vyšším prístupom. Každopádne držím palce, aj keď postup cez Turecko a Srbsko by bolo veľkým prekvapením.

From: chlebo

This Post:
11
308917.133 in reply to 308917.131
Date: 2/22/2023 1:29:35 AM
Gladiators Trencin
Extraliga
Overall Posts Rated:
4242
Second Team:
Trenchtown gangsters
Ahoj.

Vela nechces a ano sme mala komunita ... preto je to na teba ako manazerovi teamu U21 ten trening nejak skoordinovat od draftu, aby sa rovnomerne trenovali aj podkosaci aj obvodaci.
Vid teraz rocnik 20r, kde bude pomaly az pretlak pod kosom, ale na obvode slabsie.
Idealne mozno co najskor z kraja sezony napisat, ze podkos trenuje XY manazerov a hladame na trening obvodu. Skusit vybavit predaj zaujimaveho obvodoveho hraca (nakolko by si ich mal mat preskautovanych) a jeho kupu niekym, kto ma zaujem trenovat atd

Robota to nie je lahka, ale ak chceme pri U21 uspiet, je treba tomu venovat vela casu, nielen nastavit spravnu zostavu

Pamatam si zaciatky, ked bol trener U21 Psycho, mali sme externu tabulku, kde sa na tyzdennej baze update-ovali skilly vsetkych potencialnych hracov pre U21 ododna, ked sa zacinalo s ich treningom po drafte.
A trening sa pekne koordinoval, manazeri sme sa medzi sebou pomaly predbiehali kto da viac skokov za sezonu (tusim kto dal najviac mal zadara supportera).
To boli casy kedy sa vselico vymyslalo, ale zase komunita bola vacsia a aktivnejsia

This Post:
00
308917.134 in reply to 308917.133
Date: 2/22/2023 2:40:54 AM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10161016
Second Team:
Nitra Urpiners
A trening sa pekne koordinoval, manazeri sme sa medzi sebou pomaly predbiehali kto da viac skokov za sezonu (tusim kto dal najviac mal zadara supportera).
To boli casy kedy sa vselico vymyslalo, ale zase komunita bola vacsia a aktivnejsia

Historicke udaje k sutazi o Supportera by som este nasiel:)
Trening treba koordinovat, trener U21 byva hodnoteny prave podla toho ake ma vysledky ked mu generacia dorastie - tzn.vtedy ked 18rocni hraci v case zvolenia dosiahnu vek 21r. To je 4.sezona a viac vo funkcii. Takze teraz budeme trosku prisnejsi uz na trenera. Teraz sa ukaze ako makal.
Byt trenerom U21 nie je lahke, tych hracov je strasne strasne vela, prakticky od potencialu 6 moze byt hrac v U21, odhadujem okolo 150-200 hracov a kazdou sezonou dalsi a dalsi. Behom 3-4 tyzdnov novej sezony je este aj velky presun hracov. Treba hladat efektivne riesenia, ale treba ich hladat.
Drzim palce

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching
From: jetomit

This Post:
11
308917.135 in reply to 308917.133
Date: 2/22/2023 8:04:00 AM
Vidiečania
Extraliga
Overall Posts Rated:
3636
Second Team:
Vidiečania "B"
To si pamatam aj ja. Len to tu bola komunita omnoho vacsia a v nej aj tzv. “dátové kapacity” typu Matej_B, psycho, symbi, wendi a podobne. Mozno su tu im podobní aj teraz, len o nich nevieme. A zmenila sa aj celkovo doba a situacia vo svete, nároky na nas v reálnom zivote sa zvyšujú, sme o tych 10-12 rokov starsi a mnohým sa nam tym padom vyrazne zmenili priority.

Kazdopadne, klobuk dole pred Ondym aj tak ze sa toho ujal aspon tak ako moze a ako sa vzhladom na okolnosti dá. V podstate z exkrementu uplietol pred dvoma sezonami bič a boli sme v hre o postup, čo tu teda davno nebolo. Aj to je umenie, z kádra na ktory nedohliadal od prvych rokov urobit takyto kvalitny vysledok. Aj ked je pravda ze teraz prichádzajú sezony, kde sa ukaze ten progres a práca.

This Post:
44
308917.136 in reply to 308917.131
Date: 2/22/2023 8:15:57 PM
Dunivé oblaky
II.4
Overall Posts Rated:
4242
Second Team:
BC Dark Lords
Ja si myslim, ze mozeme byt s nasimi reprezentaciami vseobecne spokojni. Sama mam a mala som par hracov v juniorskom vybere, hlavne teraz v Utopii a ked som potrebovala poradit s niecim alebo usmernit s treningom alebo kupou potencionalneho reprezentanta tak som vzdy dostala odpoved ako postupovat. Niekedy treba aj trosku iniciativy od nas a necakat kym nam trener reprezentacie napise. Ved nakoniec trening hracov tvori gro tejto hry. A ak dostanem hraca do reprezentacneho vyberu je to pre mna bonus v podani navysenia skusenosti pre daneho hraca a zvysenia zisku z predaja tovarov. Nehovoriac o tomm ako to pohladi ego ked sa podari nejaky reprezentacny uspech aj vdaka mojmu hracovi alebo moj hrac sa umiestni v historickych tabulkach tak sup sup pomee Slovenskoo

This Post:
11
308917.137 in reply to 308917.136
Date: 3/3/2023 4:36:18 AM
Red Dragons BC
II.4
Overall Posts Rated:
235235
Second Team:
Junior Dragons
Ahojte,

pondelok sme prehrali s Tureckom 83:93. Prehra ma mrzi o to viac, ze dlho som zvazoval, ci nezahrame vonkajsi utok ale bal som sa slabsich foriem a tiez toho, ze nemame az tak kvalitnych strelcov z dialky s vynimkou Ostrieza. Mohol som to risknut lebo super zahral 2:3 zonu a pod kosom to bolo pre nas uz tazke. Kvalifikacia nie je stratena a verim, ze este prekvapime ako pred 2 sezonami.

This Post:
11
308917.138 in reply to 308917.137
Date: 3/10/2023 2:00:21 PM
Red Dragons BC
II.4
Overall Posts Rated:
235235
Second Team:
Junior Dragons
Ahojte,

v pondelok sme zdolali Macedosko 107:91. Vzhladom na ratingy, vyssi pristup supera a nas nepodareny zapas s Tureckom velmi dolezita vyhra. Teraz nas caka povinna jazda s Walesom. Mame nejake zranenia a horsie formy, co by teraz nemal byt problem ale do dalsich zapasoch potrebujeme zlepsienie. Drzte preto minuty

This Post:
11
308917.139 in reply to 308917.138
Date: 3/23/2023 1:27:01 PM
Red Dragons BC
II.4
Overall Posts Rated:
235235
Second Team:
Junior Dragons
Ahojte,

Pred tyzdnom v pondelok sme zdolali Wales 80:60 mali sme par zraneni a horsie formy ale povinnu jazdu sme zvladli aj ked sa pytalo vyssim rozdielom.

Tento pondelok sme podlahli silnemu Srbsku na jeho palubovke 107:70,

Kvalifikaciu skusime dohrat so ctou a vyhrat dalsi zapas proti Bosne a Hercegovine obsadit v skupine 3. miesto

This Post:
11
308917.140 in reply to 308917.139
Date: 3/30/2023 11:06:41 AM
Red Dragons BC
II.4
Overall Posts Rated:
235235
Second Team:
Junior Dragons
Ahojte,

v pondelok sme zdolali Bosnu a Hercegovinu 123:104. Dal som zapas sezony aby sme mali istotu vyhru a sice mame o dost nizsiu naladu v poslednom zapase proti Malte by nam to malo stacit. Cize zopakujeme bilanciu 2 sezony dozadu, aj ked teraz sme neboli v hre o postup kedze Srbsko doma si islo svoje a s Tureckom sme neprekvapili my ani Bosna.

Chcem sa podakovat sa ukazkove formy tento tyzden, bodaj by sme stale mali take. Pod kosom mame istotu hlavne v podani Kaclika a tesim sa co predvedieme buducu sezonu. Na obluku bol dominantny zase Ostriez.

Caka nas este posledny zapas proti Malte, potom jeden priatelak kde dam priestor malo vyuzivanym hracom a nasledne si pozriem vezmem do nominacie 20rocnych s najvacsou sancou pre buducu sezonu

Advertisement