Sakot cia pas Deivi tipo entuziazmo daug. Tai entuziazma renkam ar treneri? Vaidas irgi buvo pilnas entuziazmo, bet tik tiek. Rinktinei reikia taktiko, ne vadybininko, isitikinau pats. Tad rinkit TAKTIKA, o ne entuziazma, realista ar burtininka. Jugi ten sudet taktika pagrindas yra. Mindziuz sake, kad laiko yra ir rinktinei jo uzteks, nereiks cia kruvos laiko tam. Matyt dirba ar ka. Zmogus patyres, buves nt treneris supranta kur eina, ka kaip daryt.
ir siaip treneriu but labai nelengva, manau prisidesi ne tik tu bet ir Ucan
ne viskas, ko nori pildosi, ne viskas ko prasai ir pazada pildosi
ypac kalbant apie formas sunku susikalbet su zaideju savininkais kuriu komandas tempia tie zaidejai, ar yra paeme zaidejus lemiamoms kovoms ir tikrai prioritetu laikys kluba
su treniruotem truputi lengviau, bet irgi priklauso nuo kitu treniruojamu
As tai suprantu kad nera lengva, taciau as pasiruoses tai pakelti

turiu daug laisvo laiko darbe, kai nera klientu lengvai galiu prieiti prie kompo ir susirasineti, analizuoti ir kitaip aktyviai buti BB

kas del formu ir noru, tai jau turiu tokiu minciu kad pagrindinius zaidejus sugrazinti i Lietuvos komandas, pats zadu prie to prisideti ateityje.
viena is mano ideju yra: padarysim panasiai kaip contesta, manageriai kurie stengsis efektyviai treniruoti, gal net paaukoti vienas kitas varzybas vardan multiskiliniu treniruociu, arba palaikys efektyviai forma, bus skatinima sezono pabaigoje, remejais

tam esu pasiryzes is savo kisenes nupirkti kokius 3 supportus, taip pat turiu sponsoriu kuris taip pat prisides prie to, gal rasim ir kitu.
kas del fermu Mindziau, tai is ju koks 75% man artimu zmoniu, mokinukai, du draugai, mano brolis, tad kolkas as tai pasilieku kaip pliusa sau.
As pats turiu i valias laiko , kaip ir sakiau, netgi darbe galiu prisijungti ne viena ir ne du kartus per diena