Training is currently running, as best we can tell correctly, and as quickly as it can given collisions with other parts of the processing. At the moment, this means approximately 55 minutes behind the earliest time it is allowed to process. It will continue processing in order until it is complete, and of course we're looking into ways to speed it up.
130 postova u jedno veče, e to već podsjeća na vas iz starih vremena
...do runde tućeva...Ma ja znam doć gore i nigdje nikoga...pa bar da to napišem možda se netko javi...a obično se i javi...ma ok je ovo kad jedan dva naprave al ima dana kad zaredate pa se pridruže još i antonio pa to bude 5 komada runda. sad ću navuć bijes naroda :))) ajd vi koji pišete ovdje pa zareda runda al ima ovih koji tu dođu onak, napišu runda izlupaju da bi i njih izlupali. ne vidim smisao skupljanja toga ak ni ne pišeš niti išt. jel vi vidite? valjd veseli ljude. ja sam većinu zaradio dobrotvornim radom prognoza, popisom svih liga, pisanjem na global forumu kad mi se dalo, do detalja odgovarao na pitanja početnika ak znam odgovor. i baš sam se trudio i da napravim korak više uvijek da ne bude uvijek isto. nagradit nekog nije mi bio problem.
...do runde tućeva...Ma ja znam doć gore i nigdje nikoga...pa bar da to napišem možda se netko javi...a obično se i javi...