DragonsBC-fay_stelaios--------2
Και παμε στον LOOSER της προηγουμενης σεζον τον καλο μου φιλο Στελιο:)) Ειναι τυχερος που αυριο λειπει απο τους Δρακους ο μεγιστος Ignacio Vanzzino!!! Το φορουμ του ομιλου του στελιου ειναι ανενεργο και παει να τρελαθει...Σαν γνησιος LA που ειναι ομως μπορει να αναλαβει το δικο μας φορουμ ειναι κατι που μας λειπει φετος.Τρελαινομαι να διαβαζω να γραφει κατεβατα για την προπονηση που σκεφτεται να ακολουθησει...τα διαβαζω λιγο πριν την ωρα που ειναι να πεσω για υπνο:)))Χαλαρη νικη του βλεπω για αυριο...Εδω θα ηθελα να προσθεσω κατι σχετικα με τον κακλαμανακο..Ο στελιος αποδεικνυει ποσο μεγαλη καρδια ειναι!!!αποφασισε να τον πουλησει γιατι η προπονηση του δεν μπορει να συμβαδισει με την προπονηση της υπολοιπης ομαδας...Χρειαζεται πασα χειρισμο και αμυνα και ο μεγαλοψυχος φιλος μου αν δεν κανω λαθος πρεπει να προπονει εσωτερικα τους παικτες του. Παντως ρε παιδια να μπαινετε στο φορουμ του ομιλου του στελιου (μιας και το δικο μας το γεμισαμε) να του κανουμε παρεα.:)))))
xaxaxaxaxa
ο Κακλά ε?
ο Κακλά θέλει δουλίτσα στη θέση 1 με την οποία και ασχολούμαι.αλλά πόσους να προπονήσω?έπειτα δεν θέλει λίγη δουλίτσα.θέλει πολύ δουλίτσα!
οπότε δεν πρόκειται για θυσία.
στεναχώρια βέβαια υπάρχει.τον έχω από 18χρονο ντραφτ,είναι Έλληνας,θα μου μειώσει τα εμπορικά η πώληση του,είναι 4ος σκόρερ στο πρωτάθλημα,και φυσικά είναι άσος στο μανίκι για να ανεβάσω το περ.σκορ μου.
αυτά με τον Κακλά....