הם והם והם - ביחד עם קמפיין הבחירות שלך שנגמר כל פעם באיזה קאטץ' פרייז קיטץ' החלטת שהאסטרטגיה הטובה ביותר ללב הבוחר היא ליצור תחושה של אתה נגד העולם?
לפני שאני אפסיק להגיב לך אני ארשום עוד סיפור אחד שלא יעניין אותך
אני בקשר חברי עם מספר מאמנים מחוץ לבאזר, לא עם כ-ל מי שאתה מנסה לתאר. אני לא מכיר את רוב מאמני ליגת העל מחוץ למשחק הזה ולעיתים רבות אני חושב ממש שונה מהם. היו ריבים וויכוחים רבים לאורך השנים וגם בעונות האחרונות - אבל הכל בנימה מכובדת ובדיונים שכיף להשתתף בהם. איתך זה פשוט לא זה. איגור קיבל ממני העונה המון ביקורת, הכל ברצינות ועם הרבה כבוד, הוא גם הגיב והגיב כמו שבן אדם צריך להגיב. אנחנו ממש לא חושבים אותו הדבר. דרור מאמן ותיק בכלל רוצה דם צעיר. גם גל, רוצה דם צעיר בנבחרת, לא את ברוך ככל הניראה אלא מאמן אחר. איפה הקונספירציה?! איפה האיגוד המוחלט הזה שאתה מתאר שמנסה לבלום כל מי שמנסה לפרוץ אותו בגבורה ובאומץ רב (הרי הוא אתה, פיני האיום שכולנו מפחדים ממנו.....)
עוד חדשות מהעולם האמיתי לפיני - כל עונה עולים מאמנים חדשים לליגת העל. כולם מתקבלים בחום ואהבה וזוכים להרבה כבוד. הקהילה הזאת מאוד משפחתית, כולם מנסים לעזור לכולם ולפרגן וגם להעביר ביקורת (עם הרבה כבוד ולא בטראש מגעיל)
אתה בנוהל לא מתעניין בעיקר ולא בתוכן, אתה מתעניין בסיסמאות ובבכי ששפחו לך ולקחו לך וגנבו לך ולא נתנו לך בעיקר.
הכי אהבה זה "אין להם תשובות לדברים שכתבתי" - לא עניתי לי כמו בן אדם על שאלה אחת בכל הדיון הזה בערך, עלאק לא ענו לך. באופן אישי עניתי לך על כל סוגיה, אבל כשעסוקים בלבכות או סתם בללבות את האש אין זמן לקרוא ולהפנים.
אתה יודע, רק עכשיו אחרי שניסיתי לחקור את התופעה שנקראת פיני נפל לי האסימון
אתה ממש לא מתעניין במה שכותבים לך - העיקר שלך יש מה לכתוב.
לא התייחסת לנקודה אחת ממה שרשמתי.
כל פעם אני נופל בפח ועונה לך בהיגיון ובלוגיקה
זהו, אני יעבוד על עצמי ואנסה להפסיק להגיב, חבל על התגובות שלי, זה בזבוז זמן.
שיהיה בהצלחה במשחק ואם תנצח את הבחירות אז שיהיה בהצלחה בנבחרת.
והכי חשוב, לילה טוב לכולנו.
נ.ב - עם ניסיוני המופלג אני שותף פעיל לבושה שהיא נבחרת ישראל כמובן ולכן אני מרחיק את עצמי למחוזות זרים ורץ לאימון נבחרת אירלנד.
"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy