Apsveicu - cienīgs rezultāts, ņemot vērā, ka jācīnās bija bez mājas zāles priekšrocībām - MALACIS (man pirms tam vairākas reizes tas nebija izdevies un tieši šī iemesla dēļ vēl jo vairāk novērtēju Tavu sasniegumu) !
BET jebkurā gadījumā pirms mētājies ar vārdiem tomēr padomā vai ir pa tēmu !!! (atgādināšu ka toreiz solīji iekļauties manis iztērētājā naudā par manu līderi (X.Enwei) un nākt mani izd...... !!! No šiem 2 apgalvojumiem esi izpildījis vienu (to pašu netieši), bet otrs nav izpildījies ne tuvu !!!
Vēl piedevām kausa finālā spēlēji ar sastāvu, kuram biji iztērējis apaļus 10 miljonus $, tajā pašā laikā klovijs PRECĪZI UZ PUSI MAZĀK un KURŠ UZVARĒJA ??? Vēlreiz tas apliecina manis pirms tam skandināto - KLOVIJS IR SPĒCĪGĀKAIS MENEDŽERIS LATVIJĀ. Esmu pārliecināts, ka, ja pienāks jebkad tāda diena, ka klovijs sava sastāva komplektēšanai varēs atļauties 10 miljonus, tad Latvijai BBB čempionu tituls ir garantēts - lai viņam veicas ar naudas sakrāšanu !!!
Viss iepriekš minētais nekādā veidā nemazina Tava sasnieguma nozīmīgumu - vēlreiz sveicu ar uzvaru un tiekamies nākamsezon.
RW