Uff ja, trg je totalno v razsulu.. in v bistvu še dobro da se je razvila tale debata, ker sem po eni strani že razmišljal da bi prodal mojega kitajca + američana (treniranca) ter v zameno kupu 2-3 igralce v "zrelih" letih, torej 28-31, ter z njimi ob Žvabu napredoval v SKL, ampak.. potem razen Srše v ozadju nebi imel NIČ OD NIČ, na kar bi se lahko opiral v bodočnosti.. tko da verjetno res bolš vztrajat dalje z treningom in pač šparat denar od vstopnic, ki sicer traja ampak ob 300k tedensko se lahko v 1-2 sezonah že nabere dovolj za 1-2 igralca

Mislim da bi do 2/3 naslednje sezone na računu mogu met ene 7miljonov, Žvab pri 33 letih bo nekako "na škrge" počasi začel dihat, ampak bo še lahko mi dal par sezon vrhunskih predstav, kitajc + američan bosta počasi že prihajala na nivo nosilcev za to divizijo, z 7 miljoni pa bi kljub rasulu od marketa mogu dobit enga super centra + organizatorja. Tko da v bistvu je res kar je bilo napisano, da čedalje manj ljudi dejansko trenira igralce in raje kupuje, tako da čez 2-3 sezone bo res težko dobit karkol za neko normalno ceno in bomo/bodo tisti ki trenirajo/mo v prednosti

Drugače pa uff, važno da je zmaga danes, čeprav sem zajebal in nisem naštimal predvidevanj (skoraj sem pozabil naštimat sploh postavo), vmes se je poškodoval še Žvab (na srečo ne bo spustil nobene tekme), tako da na koncu samo 15 razlike. Ampak šteje zmaga.. MSC pa že "dosegel" svojo kvoto porazov za to sezono

Ampak pripravljenost pri njemu je res katastrofalna, tako da pričakujem še več porazom