Jamrich kontuzja, na szczęście i tak planowałem go sprzedać, już jest wystawiony, mam nadzieję, że uda się go sprzedać. WYdarzyło się nieuchronne - swój katastrofalny błąd przypłaciłem pogromem. Najgorsze jest to, że teraz muszę odbębnić dogrywkę u siebie, gdzie dostanę jeszcze mocniej...
Z lepszych wiadomości - oficjalnie potwierdzony został mój awans do II ligi, 2 z 4 zespołów z lepszym bilansem ode mnie już ma mistrzostwa (potrzebowałem co najmniej 1 z nich), pozostałe 2 grają dogrywki. Mam już plany, co zrobię z pieniędzmi za awans, a czy będę się próbował utrzymać, czy pójdę po #1 draftu - okaże się ;-)
W tym sezonie bawiłem się też w typerkę B3 - 162 punkty, 18 miejsce, czyli wynik dużo lepszy, niż się spodziewałem znając swoją nieudolność w przewidywaniu rezultatów w naszej lidze, tylko 9 punktów zabrakło do podium i darmowego Supportera - za sezon spróbuję jeszcze raz, wyciągnę wnioski, może dam radę. Wynik finału BBB 58-60, kiedyś chciałbym złożyć tak grającą drużynę, bardzo defensywną, ale jeszcze nie teraz, zobaczymy co przyniesie przy obecnym projekcie II liga.
Gratulacje dla Dawcia - finał okazał się dla Ciebie prosty w wyniku mojego błędu, ale z tym składem zasłużyłeś. Złożyłeś bardzo silny skład, wytrenowałeś graczy, masz najszerszą kadrę z naszej ligi i potrafiłeś zmobilizować się na playoff, gdzie wykorzystałeś błędy Wojtka (luz...) i mój (z Estończykiem mi się zachciało sparingu...), nie wiem, czy jest to możliwe, ale chciałbym zmierzyć się z Tobą w II lidze w przyszłym sezonie, choć przepaść między nami tylko urośnie, bo masz dużo kasy, a ja... tak średnio ;-)