Xristo μην είσαι αφελής....
Είμαι σίγουρος οτι δεν είσαι και το ερώτημα σου είναι ρητορικό....Είναι ο ορισμός της ανταλλαγής...Όμως αν ήταν έτσι γιατί στο διάτανο το παιχνίδι έχει την συγκεκριμένη διαδικασία για τις αγορές και πωλήσεις και δεν επιλέγεις να αγοράσεις όποιον γουστάρεις χωρίς transfer list...Ε?
Για τον "NDC", τι να πούμε? Ας το ρίξουμε στο χαβαλέ...Πάντως μέχρι εδώ μύρισαν οι εξαερισμοί του μόλις αρχίσατε-με να το σκαλίζουμε....Τυχαία η απουσία του πλέον? Δε νομίζω....Τουλάχιστον δεν ευνοήθηκε κανείς εξώφθαλμα από αυτήν την ομάδα...Τα 3μύρια μπόνους είναι αστείο ποσό για την κατηγορία μας....Χαχαχαχα...Πάντως πιστεύω οτι μπορέι και να ανέβει η ομάδα αυτή...Αν επιστρέψει ο νέος του ιδιοκτήτης, ίσως καταφέρει να κερδίσει την μάχη της ανόδου από τον Green...Είναι ίσως ο μόνος που μπορεί να το κάνει!!! Τώρα μαλιστα που αποδυναμώθηκε μετά τις τελευταίες μεταγραφές ( έτσι γράφει στο τελευταίο δελτίο τύπου, χαχαχαχα), όλα είναι πιθανά....
Ρε Paokara, τι έγινε προχτές....Με τα χάλια που έχω (και τους τραυματισμούς που συνεχίζονται), δεν το περίμενα!!! Πρέπει να είναι 'πειραγμένος" ο όμιλος μας.....Στον εγκέφαλο....Έχει κάψει φλάτζα.....!!!!!